UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Poslije prve runde mu je jedina misao bila "Srebrena malina"!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
I kazu Conor nema kardio a Gaethje crkao za jednu rundu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- wadethegreat
- Kontakt:
Taj mit da je Conor uzeo rundu mi bas ide na zivce.
Lik stajao sa njim da mu pokaze da i tu moze i runda bila bara i kao to neki dokaz da Conor nesto moze.
To sto ga je Khabib u 2goj u stojci oborio i nakon toga zadao jedan od brutalnijih ground and pounda u skorije vrijeme to nista.
Da ne spominjem da ga je bukvalno cijedio da ga ne zavrsi rano da ga malo kazni za velika usta.
Conor je odlican borac ali ovo je drugi nivo to se vidi i po ovome veceras.
Covjek koji je demolirao Fergusona a ovdje meda ne moze lik ga zavrsava kao na treningu.
Tranzicija na podu melem za oci.
Lik stajao sa njim da mu pokaze da i tu moze i runda bila bara i kao to neki dokaz da Conor nesto moze.
To sto ga je Khabib u 2goj u stojci oborio i nakon toga zadao jedan od brutalnijih ground and pounda u skorije vrijeme to nista.
Da ne spominjem da ga je bukvalno cijedio da ga ne zavrsi rano da ga malo kazni za velika usta.
Covjek koji je demolirao Fergusona a ovdje meda ne moze lik ga zavrsava kao na treningu.
Dosadan si i ti vise sa Conorom yebo te on u vrh šupka.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:29I kazu Conor nema kardio a Gaethje crkao za jednu rundu. Jos ga pustio da radi standup.
Kog boli qurac za njim, ne prdi u prazno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Khabib je Avar, jedan od mnogih naroda koja zivi na prostoru Cecenije i Dagestana. Oni su bili prije Rusa na tom podrucju, dok nisu preoteli taj prostor. Khabib se bori pod ruskom zastavom, jer nemaju svoje zemlje. Bilo bi dobro kad bi ljudi nekad i proguglali, kad se vec sluze internetom.Beko je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:25Pa Khabib je Rus!!!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:22Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.
Bas nekako iskompleksirano, postajemo isto Srbi sto na Ruse svrsavaju.
Uzeo mu je rundo to nije pitanje uopšte, nespreman Conor je izdržao 4 runde protiv najveceg ko zna šta bi napravio s pravim kampom samo eto ode Khabib u planine.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:30Taj mit da je Conor uzeo rundu mi bas ide na zivce.
Nema to veze sa tim a sto je brat tad mi je jos i drazi u svakom pogledu ljudinaBajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
Svaka cast Khabibu, i ja sam navijao da se oprosti sa pobjedom, ali mi je ovo presmijesno.
Bez potrebe ulazis u razloge drugih ljudi zasto nesto vole, prate, navijaju, i sl. Nema nikakvog kompleksa navijati za nekoga zato sto je musliman kao i ti (sto je slucaj sa mnom, naprimjer), iako je, vjerujem, u ovom slucaju to samo jedan od razloga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:22Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.
Te gluposti da je nekome krivo sto je musliman pobijedio, ne bih komentarisao. Takvih je svakako manjina.
Nakon ovog veceras covjek tek vidi sta je i koliko Conor izdrzao. Khabib ga je obarao vise puta i nije uspio zavrsiti borbu.
Po toj logici Putin je Slaven nije Rus!Stroj1946 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:31Khabib je Avar, jedan od mnogih naroda koja zivi na prostoru Cecenije i Dagestana. Oni su bili prije Rusa na tom podrucju, dok nisu preoteli taj prostor. Khabib se bori pod ruskom zastavom, jer nemaju svoje zemlje. Bilo bi dobro kad bi ljudi nekad i proguglali, kad se vec sluze internetom.Beko je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:25Pa Khabib je Rus!!!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:22
Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta bi uradio? Nije izdrzao nego se Khabibi igrao sa njim.90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:32Uzeo mu je rundo to nije pitanje uopšte, nespreman Conor je izdržao 4 runde protiv najveceg ko zna šta bi napravio s pravim kampom samo eto ode Khabib u planine.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:30Taj mit da je Conor uzeo rundu mi bas ide na zivce.
Pa nije mogao ustati sa poda lik ga bukvalno mazio da su bili u zatvoru optuzili bi ga za silovanje zavrsio ga kad je htio.
Pitanje je hoce li Mcgregor dobiti Dustina Khabibu moze kugle samo lickati.
Tekbir !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Za ove sto tvrde da bi mu Conor parirao kao sto rece Khabib tad mucicu ga i necu ga odma pobijediti uglavnom neki tvrdoglavo brane klowna i ako je Habib izdominirao bez ogrebotine sve njih bukvalno izdominirao sta treba jos da uradi da Miocica pobjedi mozda hahah
- Ozymandias
- Kontakt:
Izdrzao al na koji nacin90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:32Uzeo mu je rundo to nije pitanje uopšte, nespreman Conor je izdržao 4 runde protiv najveceg ko zna šta bi napravio s pravim kampom samo eto ode Khabib u planine.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:30Taj mit da je Conor uzeo rundu mi bas ide na zivce.

Ništa mu Khabib nije uradio prošao je bez ogrebotine to ga je i iznerviralo i skocio u publiku da se tuce s njegovim timom upravo zbog toga što nije uspio uraditi ono što je planirao.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34Sta bi uradio? Nije izdrzao nego se Khabibi igrao sa njim.90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:32Uzeo mu je rundo to nije pitanje uopšte, nespreman Conor je izdržao 4 runde protiv najveceg ko zna šta bi napravio s pravim kampom samo eto ode Khabib u planine.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:30Taj mit da je Conor uzeo rundu mi bas ide na zivce.
Pa nije mogao ustati sa poda lik ga bukvalno mazio da su bili u zatvoru optuzili bi ga za silovanje zavrsio ga kad je htio.
Pitanje je hoce li Mcgregor dobiti Dustina Khabibu moze kugle samo lickati.
A to je da ga ostavi u lokvi krvi.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 24 okt 2020, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
I da jos nesto. Pocinje era Islam Makhaceva koji je nakon sto se Khabib penzionisao najbolji borac u diviziji. Smijesno, neozbiljno? Vrijeme ce pokazati 

Velika pobjeda za islam.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sada znam da trolas cao vidimo se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.