Neka je vala Khabib pobijedio, da se i ovaj napaćeni narod malo obraduje.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: UFC
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne glupane, nego drugaciji narod, jezik, kultura, tradicija i vjeraHusika je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34Po toj logici Putin je Slaven nije Rus!Stroj1946 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:31Khabib je Avar, jedan od mnogih naroda koja zivi na prostoru Cecenije i Dagestana. Oni su bili prije Rusa na tom podrucju, dok nisu preoteli taj prostor. Khabib se bori pod ruskom zastavom, jer nemaju svoje zemlje. Bilo bi dobro kad bi ljudi nekad i proguglali, kad se vec sluze internetom.

Yebem ti Alija majku i bosnjakluk!!!!
- forza_juve
- Kontakt:
Bravo HusikaHusika je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34Po toj logici Putin je Slaven nije Rus!Stroj1946 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:31Khabib je Avar, jedan od mnogih naroda koja zivi na prostoru Cecenije i Dagestana. Oni su bili prije Rusa na tom podrucju, dok nisu preoteli taj prostor. Khabib se bori pod ruskom zastavom, jer nemaju svoje zemlje. Bilo bi dobro kad bi ljudi nekad i proguglali, kad se vec sluze internetom.
Vucic je Turcin

Ne razumijem se bas puno u UFC a isto tako vidim da 90% foruma se slabo razumije pa lupa gluposti.
Znam samo da je Khabib uspavao lika i to lakse nego kada baustelac dodje kuci s posla.
Jednostavno jedan laksi trening je ovo bio
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Sta koji qurac se pise ovde sunce ti poljubim mozdane celije mi odumiru citanjem.
Gore od covid19 teme.

Gore od covid19 teme.

-
- Kontakt:
Sta trola, eto ti pogledaj intervju od Khabibovog trenera koji kaze da je Conor sveo stetu na minimum. Eto ti znas bolje od njega sta je i kako bilo. Svakakvih ljudi i nemaca pojma. Ubjedjen sam da on jedini moze pobijediti Khabiba, ali izgleda da necemo nikada saznati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma vidis da pojma nema za Tatare cijela jedna regija tj republika u Rusiji al hajd ljudi veze nemajuStroj1946 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:40Ne glupane, nego drugaciji narod, jezik, kultura, tradicija i vjeraHusika je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34Po toj logici Putin je Slaven nije Rus!Stroj1946 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:31
Khabib je Avar, jedan od mnogih naroda koja zivi na prostoru Cecenije i Dagestana. Oni su bili prije Rusa na tom podrucju, dok nisu preoteli taj prostor. Khabib se bori pod ruskom zastavom, jer nemaju svoje zemlje. Bilo bi dobro kad bi ljudi nekad i proguglali, kad se vec sluze internetom.![]()
Yebem ti Alija majku i bosnjakluk!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pricas isto ko da borbe nije bilo u kojoj je ovaj molio da ga Khabib ne udara viseBundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:41Sta trola, eto ti pogledaj intervju od Khabibovog trenera koji kaze da je Conor sveo stetu na minimum. Eto ti znas bolje od njega sta je i kako bilo. Svakakvih ljudi i nemaca pojma. Ubjedjen sam da on jedini moze pobijediti Khabiba, ali izgleda da necemo nikada saznati.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Pravi borci , iskazivanje međusobnog poštovanja , Justin je pokazao veličinu kako samo ljudine mogu da pokažu!
Khabib ode u legendu, kako i treba da ode , neporažen u velikom stilu !!!
Ljudi gledajte malo sport kao sport , lakše vam biti i više ćete uživati.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Saznali smoBundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:41Sta trola, eto ti pogledaj intervju od Khabibovog trenera koji kaze da je Conor sveo stetu na minimum. Eto ti znas bolje od njega sta je i kako bilo. Svakakvih ljudi i nemaca pojma. Ubjedjen sam da on jedini moze pobijediti Khabiba, ali izgleda da necemo nikada saznati.

Ko ti je kriv što nemaš mozga da shvatiš šta se prica, al' evo malo pojašnjenje mozda i shvatiš..
Svi koji znaju bilo šta o MMA su znali da Conor ima minutu da se konektuje s njegovom bradom i da ga završi cim ga se ovaj docepa tu mu je i kraj ode pola kardia do kraja prve runde.
Eh sad Khabib je maštao da ce za babu za islam za planine dagestanske za mahačkalu za citav taj narod njega ostaviti u lokvi krvi i da ce Conor biti ponižen.
Epilog je taj da Conor ne samo da nije ponizen vec je cak uzeo rundu najvecem ikad koji nikad runde nije izgubio u karijeri i kraj borbe je docekao bez kapi krvi na svom licu.
Khabib je bio isfrustriran zbog te cinjenice da ga je cak sudija morao skidati s Conora jer ga je htio udaviti do smrti i kad je konacno ustao s partera odma je gledao na kome ce ostatak arsenala ispucati.
Ovo bi trebalo biti jasno svakome ko ima promil logicnog razmišljanja, a sad adio lijepi moj vidimo se Khabib ostaje najveci i trebali bi se njemu svi klanjati praviti neke dzamije s njegovim likom ja bi vjerovatno i otisao.
ovo sto bundesliga i 90ka pisu je nadyebalo sva usikina sranja na ovom forumu 

-
- Kontakt:
Nespreman Irac. Nije uradio puni kamp, nije se borio u UFC-u dosta vremena, problemi sa zakonom. Khabib je pobijedio ali ne najboljeg Conora. Ali vi to ne mozete shvatiti samo jer je lik musliman. Balijska posla 

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 24 okt 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Ma to i rade ljudi al dodje covjek nicim izazvan spominje balije,muslimane itd a pojma nema covjek da ovdje neki prate TUF od samog pocetka od brace Diaz pa nadalje konta da se ovaj sport poceo pratiti od Khabiba. Lidel i Couture dva trenera bili tu su i nastali Sanchez,Grifin itdbombaysaphire je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:44Pravi borci , iskazivanje međusobnog poštovanja , Justin je pokazao veličinu kako samo ljudine mogu da pokažu!
- Ozymandias
- Kontakt:

Musa je Krajisnik on nije Bosnjak jer je rodjen u Bihacu!

Gjde ste vas dvojica kupili logiku na kilu?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.