UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Husika nemoj vise svega ti... Uredu jeHusika je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:48![]()
Musa je Krajisnik on nije Bosnjak jer je rodjen u Bihacu!![]()
Gjde ste vas dvojica kupili logiku na kilu?

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prva pametna i od 'usike.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
To da je nespreman je najveca glupost. Irsko đubre da nije bilo u fullu odgodio bi borbu budi siguran. Ovako je znao da nema sanse, pa je sva ta prica bila opravdanje za poraz koji je bio neminovan.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:47Nespreman Irac. Nije uradio puni kamp, nije se borio u UFC-u dosta vremena, problemi sa zakonom. Khabib je pobijedio ali ne najboljeg Conora. Ali vi to ne mozete shvatiti samo jer je lik musliman. Balijska posla![]()
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Gledao sam meč gdje je Connor kao pi***** tapkao i predao.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:41Sta trola, eto ti pogledaj intervju od Khabibovog trenera koji kaze da je Conor sveo stetu na minimum. Eto ti znas bolje od njega sta je i kako bilo. Svakakvih ljudi i nemaca pojma. Ubjedjen sam da on jedini moze pobijediti Khabiba, ali izgleda da necemo nikada saznati.
Ajd zdravo!!!!!!!
dobre guzove ima Belma
Dobro druze Conor je klasa za Habiba neki malo ovaj sport prate duze od tebe moze biti covjek buda,vanzemaljac,zidov,muslimannil sve ujedno ali like je popisao diviziju kao niko u historiji dok je Conor tapkao par puta a jedan od tih poraza je i od mangupa DiazaBundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:47Nespreman Irac. Nije uradio puni kamp, nije se borio u UFC-u dosta vremena, problemi sa zakonom. Khabib je pobijedio ali ne najboljeg Conora. Ali vi to ne mozete shvatiti samo jer je lik musliman. Balijska posla![]()
Ma balijska posla to svakako pa gledaj komentare samo na člancima sutra ce bolan pršutu da jedu i zalijevaju votkom, citiraju kuran i poslovice neke od poslanika.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:47Nespreman Irac. Nije uradio puni kamp, nije se borio u UFC-u dosta vremena, problemi sa zakonom. Khabib je pobijedio ali ne najboljeg Conora. Ali vi to ne mozete shvatiti samo jer je lik musliman. Balijska posla![]()
A što se tice Conora njemu svaka čast najveci je otpor da najvecem ikad i da se razumijemo da se bore još 20 puta završilo bi isto jer bi Khabib uvijek na isto išao.
Ti si Homo sapiens nisi Bošnjak

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Na zadnjim stranicama najčešće napisana riječ i fraza su "balije" i "balijska posla".
- forza_juve
- Kontakt:
U biti za Khabiba su svi nespremni. Koliko god se spremao neces biti dovoljno spreman za njega sto je i pokazao do sada. Conor moze dudlat jaja, Khabib ga naprasio momacki.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:47Nespreman Irac. Nije uradio puni kamp, nije se borio u UFC-u dosta vremena, problemi sa zakonom. Khabib je pobijedio ali ne najboljeg Conora. Ali vi to ne mozete shvatiti samo jer je lik musliman. Balijska posla![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Beduin
- Kontakt:
Znaci, da je bilo malo krvi ispod McGregora, Khabib ne bi preskocio ring i uletio medju protivnicki tim, bez obzira na prethodna desavanja?90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:45Ko ti je kriv što nemaš mozga da shvatiš šta se prica, al' evo malo pojašnjenje mozda i shvatiš..
Svi koji znaju bilo šta o MMA su znali da Conor ima minutu da se konektuje s njegovom bradom i da ga završi cim ga se ovaj docepa tu mu je i kraj ode pola kardia do kraja prve runde.
Eh sad Khabib je maštao da ce za babu za islam za planine dagestanske za mahačkalu za citav taj narod njega ostaviti u lokvi krvi i da ce Conor biti ponižen.
Epilog je taj da Conor ne samo da nije ponizen vec je cak uzeo rundu najvecem ikad koji nikad runde nije izgubio u karijeri i kraj borbe je docekao bez kapi krvi na svom licu.
Khabib je bio isfrustriran zbog te cinjenice da ga je cak sudija morao skidati s Conora jer ga je htio udaviti do smrti i kad je konacno ustao s partera odma je gledao na kome ce ostatak arsenala ispucati.
Ovo bi trebalo biti jasno svakome ko ima promil logicnog razmišljanja, a sad adio lijepi moj vidimo se Khabib ostaje najveci i trebali bi se njemu svi klanjati praviti neke dzamije s njegovim likom ja bi vjerovatno i otisao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zaista je steta sto opet necemo gledati kako davi irsku ublehu,tu se moram sloziti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Cisto trolanje nekih ljudi ili to ili su blago retardirani.
-
- Kontakt:
Niko ni ne govori da Conor nije izgubio nekoliko puta, ali vi Khabiba branite kao da vam je babo rodjeni, a samo zato jer je lik musliman. Ko imalo prati i pratio je sport zna da je Conor bio van istog, te da se vratio zbog Lobova. A da nije bio u potpunosti spreman niti fokusiran je tacno 100%. Ja bih volio vidjeti njega potpuno spremnog pa ako izgubi to je to i vozdra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravo tako da je bilo bar na oko vidljivo da ga je nagrdio Khabib ne bi preskocio oktagon, oktagon idiote ne ring.Beduin je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:54Znaci, da je bilo malo krvi ispod McGregora, Khabib ne bi preskocio ring i uletio medju protivnicki tim, bez obzira na prethodna desavanja?90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:45Ko ti je kriv što nemaš mozga da shvatiš šta se prica, al' evo malo pojašnjenje mozda i shvatiš..
Svi koji znaju bilo šta o MMA su znali da Conor ima minutu da se konektuje s njegovom bradom i da ga završi cim ga se ovaj docepa tu mu je i kraj ode pola kardia do kraja prve runde.
Eh sad Khabib je maštao da ce za babu za islam za planine dagestanske za mahačkalu za citav taj narod njega ostaviti u lokvi krvi i da ce Conor biti ponižen.
Epilog je taj da Conor ne samo da nije ponizen vec je cak uzeo rundu najvecem ikad koji nikad runde nije izgubio u karijeri i kraj borbe je docekao bez kapi krvi na svom licu.
Khabib je bio isfrustriran zbog te cinjenice da ga je cak sudija morao skidati s Conora jer ga je htio udaviti do smrti i kad je konacno ustao s partera odma je gledao na kome ce ostatak arsenala ispucati.
Ovo bi trebalo biti jasno svakome ko ima promil logicnog razmišljanja, a sad adio lijepi moj vidimo se Khabib ostaje najveci i trebali bi se njemu svi klanjati praviti neke dzamije s njegovim likom ja bi vjerovatno i otisao.![]()
Još jedna potvrda kakvi levati komentarišu.
Realno da nije bilo gusenja Conor bi ga dobio na bodove do kraja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.