UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

AshburtonG
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la AshburtonG » 25 okt 2020, 00:52

Ne znam kome je ozbiljnom Jones i dalje prvi na toj GOAT listi. Cak i da ne gledamo visestruko padanje na dopingu, te ostale skandale van ringa, njegovih zadnjih par borbi je bilo sve, ali ne dominacija. Ako jos bude glup i prihvati borbu protiv Miocica, samo ce jos dalje padat u tim raspravama.

Informacija za pojedine: Borba ne pocinje tako sto sudija naredi Khabivom protivniku da legne, a da Khabib ode u full mount.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 okt 2020, 00:53

Pa bilo je dominantnih perioda u drugim sportovima.
U timskim sportovima Brady Jordan ovako na prvu Ronaldo sa Realom itd.
Individualno odmah mi Nadal i Federer padaju na pamet ali tesko je porediti ove sportove sa borilackim dva svijeta razlicita.
Sto se borilackih sportova tice cistije i dominantije karijere nema trenutno barem.
Borio se uvijek protiv number 1 contendera nije bilo izbjegavanja kazem samo ta Ferguson borba fali za jedan strasan rezime ali i ovako je to prejako.
Floyd jeste 50 0 ali bilo je tu svega od izbjegavanja Mannya dok je bio u primeu preko njegovog stila borbe itd.
Jedan borac koji bi mogao da bude u rangu ako ne i veci od khabiba samo ga koci to sto nema medijske paznje je Lomachenko.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:53

wadethegreat je napisao/la:
25 okt 2020, 00:45
90minut je napisao/la:
25 okt 2020, 00:23
I meni prica da trolam, Reyes i Gustafson. :urnebes: :lol:

Gledaj Reyesa protiv Blahovica, LEVELS TO THIS SHIT!
Kakve veze ima borba Blahovic Reyes sa Reyes Jones.
Frajer izgubio 3 2 da je recimo bila borba za broj 1 contendera ni sudije ga ne bi mogle spasiti. Ovako dobio je samo jer je u tom trenutku bio prvak i kao takav ima naklonost sudija sto je isto po meni glupost ali eto.
Poredite lika koji ima par diskutabilnih pobjeda sa likom koji ni u jednom momentu se nije okliznuo a kamoli da se neka pobjeda dovodi u pitanje.
Otkako nema steroida i otkako su mu protivnici slicnih fizickih predispozicija Jones nije ni sjena onog borca od prije.
Nema pobjede između njih dvojice ko je najveci jedan je najmlađi šampion ikada drugi je bez mrlje u karijeri jedan je s pikogramima koji ti ne pomazu ništa u borbi sebi malo oštetio legacy.

Sve u svemu bez poraza i jedan i drugi i na oko je dominantniji Khabib zbog stila gdje ne pomišlja da razmjenjuje udarce s protivnikom.

Cinjenica je da s Reyesom u najmanju ruku remizirao izgubio borbu sigurno nije ista stvar s Gustafsonom, al' eto dali mu sudije pobjede.

Zacementirani su i jedan i drugi kao najveci i da izgubi borbu Jones to ništa ne bi znacilo jer ide u HW.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 okt 2020, 00:54

Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:46
Da, Floyd jeste slično dominantan. On je na 50-0. Ima li jos neko? Mislim da Phelps nije bilo ovoliko superioran kroz karijeru kao ova dvojica. Jeste u jednom periodu karijere, ali ne kroz čitavu.
Phelps je mnogo superiorniji. Pet puta se takmicio na Olimpijskim igrama, 23 zlatne medalje, 28 medalja ukupno. Ova dvojica su se takmicila dobar dio karijere sa nekim lijevim protivnicima ili oni koji su bili handpicked, pogotovo Mayweather. A Olimpijske igre su sama krema uvijek i nema tu birati s kim ces se takmiciti i u kojoj organizaciji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 okt 2020, 00:56

Bundesliga je napisao/la:
25 okt 2020, 00:42
90minut je napisao/la:
25 okt 2020, 00:28
E moj brate tužno je biti pametan među glupanima..

Imaš onaj klip kad mu rođak placa beskucnike da rade sklekove za pare, a ovaj umire od smijeha ponižavaju ih..

Al' ne znaju to budalice na to ce oci zatvorit..
Navikao sam ja na to u ovoj nasoj Bosni. Licemjerje na sve strane, samo nek je musliman, na sve ce se zazmiriti i sve ce se ignorisati. Jos ce te na kraju napraviti budalom, a oni pametni.
Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:38
Michael Phelps.
Niđe veze , ja sam ateista, ne volim balije i mrzim to isto braća muslimani , čuj braća mu ljudi koje nikad nije vidio niti će...
Nema arapi ugostili krišćane ćafire , nego arapi ugostili kršćane koje imaju pare , isto kao što ugoste muslimane koji imaju pare , ustvari ljude koji imaju pare ne gleda se to kroz vjeru , što je potpuno ispravno .
Po čemu su im braća muslimani ti što umiru od gladi , ako su im oni braća onda treba da se brinu za sve muslimane svijeta , je li tako ?

Phelps je izgubio od Čavića .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:57

Dobro sad usraste i šefa i stanicu kakvi crni plivaci i bokseri i to bokser koji lomi šaku na pozdrav

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 25 okt 2020, 00:59

25 okt 2020, 00:26
Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.
Joj druze, kakve gluposti ti pises... Znaci, covjek treba biti totalno bezgrjesan (a takvih nema) da bi se mogao smatrati uzorom? Koga bi ti, nekog ko se ku*va, drogira, nadmeno ponasa?

Tacno je da je ovakav nacin borbe zabranjen u islamu, ali je npr. ne obaviti jedan namaz danas nemjerljivo veci grijeh od toga (a opet, nema nas bezgrjesnih). S druge strane, sta je on svojom pojavom doprinio za islam u svijetu, koliko je ljudi promijenilo misljenje o islamu upravo zbog njega?

Po tvojoj logici, covjeku bi bilo zabranjeno zivjeti i raditi u jednoj Americi zbog toga sta je uradila muslimanima ili evo sad je aktuelna Francuska. Sta je onda Abu Dhabi za navedene? Takodjer, u islamu je itekako dozvoljeno uvredom uzvratiti na uvredu (naravno, u okvirima koje je postavio serijat), poput toga da onoga ko tebe vrijedja nazoves glupanom i sl. Da ti sad ne navodim dokaze.

Ja bih prije rekao da ti njega ne volis jer je musliman, haman puno vise nego sto ga drugi vole iz tog razloga. :D

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 okt 2020, 01:01

GOAT sporta, ako to neko moze biti uopste, je Jordan i tu ne bi trebalo biti polemike. Ali, rasprava o tome ko je GOAT je po meni ipak djecija jer se ne moze raspravljati o drugim sportovima, individuama ili timovima, pa i vremenima u kojima su nastupali.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 okt 2020, 01:03

25 okt 2020, 00:53
Borio se uvijek protiv number 1 contendera nije bilo izbjegavanja kazem samo ta Ferguson borba fali za jedan strasan rezime ali i ovako je to prejako.
Nije bilo izbjegavanja, ali borio je se tri puta sa #1 contenderom. Prije zadnje tri borbe ima samo jednu borbu protiv nekoga ko je bio top5 u tom trenutku, Barboza. Najjači rezime nema to je sigurno, daleko od toga, što se imena tiče, ali u konverzaciju za goata ga stavlja dominacija i mistika koju sa sobom nosi 0.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 okt 2020, 01:05

bombaysaphire je napisao/la:
25 okt 2020, 00:56
Po čemu su im braća muslimani ti što umiru od gladi , ako su im oni braća onda treba da se brinu za sve muslimane svijeta , je li tako ?

Phelps je izgubio od Čavića .
Naravno da bi trebali, braca su im po vjeri i ne bi ih smjeli pustati da budu gladni. Pogotovo ne jer seru pare. Kako po vjeri smiju pustati bracu da umiri od gladi, a castiti nevjernike? Ne ide to jedno s drugim. Neka je izgubio to su Olimpijske igre, nikakve lijeve organizacije, matchmaking ili slicno. Znaci 23 zlata a 28 medalja ukupno u karijeri.

@Federer Nikako nije zbog toga, ne volim licemjerje. Prave muslimane postujem, a ne ove sto propagiraju nesto jedino kad im odgovara.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 25 okt 2020, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 01:05

Federer17 je napisao/la:
25 okt 2020, 00:59
25 okt 2020, 00:26
Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.
Joj druze, kakve gluposti ti pises... Znaci, covjek treba biti totalno bezgrjesan (a takvih nema) da bi se mogao smatrati uzorom? Koga bi ti, nekog ko se ku*va, drogira, nadmeno ponasa?

Tacno je da je ovakav nacin borbe zabranjen u islamu, ali je npr. ne obaviti jedan namaz danas nemjerljivo veci grijeh od toga (a opet, nema nas bezgrjesnih). S druge strane, sta je on svojom pojavom doprinio za islam u svijetu, koliko je ljudi promijenilo misljenje o islamu upravo zbog njega?

Po tvojoj logici, covjeku bi bilo zabranjeno zivjeti i raditi u jednoj Americi zbog toga sta je uradila muslimanima ili evo sad je aktuelna Francuska. Sta je onda Abu Dhabi za navedene? Takodjer, u islamu je itekako dozvoljeno uvredom uzvratiti na uvredu (naravno, u okvirima koje je postavio serijat), poput toga da onoga ko tebe vrijedja nazoves glupanom i sl. Da ti sad ne navodim dokaze.

Ja bih prije rekao da ti njega ne volis jer je musliman, haman puno vise nego sto ga drugi vole iz tog razloga. :D
Brate Conor je dao masu para da pomogne ljudima, aktivan je bio oko korone..

Nakon borbi je uvijek pokazivao respekt protivnicima..

Postoji nešto zvano marketing jer decko ima mozak i zna kako pricom sebi otvoriti mnoga vrata.
On sekunde nije lošiji covjek od Khabiba jedina je razlika što su odrasli u drugacijim sredinama moraš to posmatrati iz drugog ugla nekog neutralnog da bi shvatio o cemu ti pricam.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 okt 2020, 01:07

Malo iskreno pisete o nekim lijevim stvarima vjera van nastavne aktivnosti itd.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 okt 2020, 01:07

slika

889 mečeva 887 pobjeda uz samo 2 poraza , 13 godina bez poraza i sve to u najtežim kategorijama, ljude od 130+ kilograma bacao kao vreće...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 okt 2020, 01:09

Moj GOAT :ljepota:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 01:15

Drape je napisao/la:
25 okt 2020, 01:09
Moj GOAT :ljepota:

naježi se :lol:

Na rusiju krenuti momentalno

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 okt 2020, 01:36

25 okt 2020, 00:53
Pa bilo je dominantnih perioda u drugim sportovima.
U timskim sportovima Brady Jordan ovako na prvu Ronaldo sa Realom itd.
Individualno odmah mi Nadal i Federer padaju na pamet ali tesko je porediti ove sportove sa borilackim dva svijeta razlicita.
Sto se borilackih sportova tice cistije i dominantije karijere nema trenutno barem.
Floyd jeste 50 0 ali bilo je tu svega od izbjegavanja Mannya dok je bio u primeu preko njegovog stila borbe itd.
Jedan borac koji bi mogao da bude u rangu ako ne i veci od khabiba samo ga koci to sto nema medijske paznje je Lomachenko.
Ne pratim boks ponekad pogledam mislim da je sad zijanio Lomacenko zadnji mec

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 okt 2020, 01:38

slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 okt 2020, 01:39

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 okt 2020, 01:40

Drape je napisao/la:
25 okt 2020, 01:39
Baš slušam trenutno, priča o tome ko je GOAT, jako mi je sviđa njegova perspektiva i pogled na tu titulu, super zdravo i ispravno razmišljanje.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 okt 2020, 01:46

Znaci dosli smo do zakljucka jer neki znaju licno Konora i znaju da je veci covjek od Khabiba haha sta sve necu procitat da cak i te info bosnjo ima jer kafe sa njima pije. Moguce da je bolji covjek propalica,psovac,alkos od Khabiba vjerovatno jeste takvim kao sto je i on sam.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.