FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Iako je Gustavo postao Bayernov, nije još sigurno kad će zaigrati. Hopp je izjavio da će ga pustiti u januaru ako nađu adekvatnu zamjenu za njega. Ako ne, tek je naš na ljeto...
Sent from my Philips Smart TV.
effe_sa je napisao/la:čuj ti gere, on bi statistiku za gomeza, za cijelu njegovu karijeru....![]()
![]()
pa mozda jos da saznam i koga je u pjetlicima trenirao
![]()
...ma trazis covjeku mane, a ova ti statistika ne odgovara jer pokazuje da je pogadjao s obje noge
![]()
![]()
a neki kazu et covjek samo zabit zna, s metar , 2, a vidi pasova, vidi dobivenih duela

To mi sigurno neće poći za rukom.

Sad sam evo malo bacio oko na ono što si napisao i primjetih jednu zanimljivost. Naš Mario je napravio više faulova nego što je nad njim učinjeno.

Naš destruktivac ima bolju bilansu u tome, naime, ja sam siguran (bez guglanja) da je nad Gertrudom

Lijepo je pogledati statistiku, ali ne treba jos baš previše pridavati pažnju.
Ono što je mene interesovalo je, ne da ocrnim Markana, nego da vidim koju nogu bolje koristi. S glavom (obzirom) na visinu i nije nešto (Riedle tito za njega). Znamo da je dešnjak (?) ali sam mogao primjetiti da ima bolji šut sa lijevom nogom.
Zbog toga sve ovo, effe-šefe.

Vom Jäger zum Gejagten
Ma Mario je strasan Napadac htjeli vi to priznati ili ne, i bit ce sve bolji
vjerujte meni 

Razumijes ti mene burazere moj 

- roy_makaay
- Kontakt:
A svaki faul nad njim izgleda otprilike isto,on "znalački" gradi protivnika,skoro se uvuće u njeg i onda ono skroz neofirno padne,i što sam još primjetio da mu uvijek to upali što je još smješnije.geronimo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:čuj ti gere, on bi statistiku za gomeza, za cijelu njegovu karijeru....![]()
![]()
pa mozda jos da saznam i koga je u pjetlicima trenirao
![]()
...ma trazis covjeku mane, a ova ti statistika ne odgovara jer pokazuje da je pogadjao s obje noge
![]()
![]()
a neki kazu et covjek samo zabit zna, s metar , 2, a vidi pasova, vidi dobivenih duela
Naš destruktivac ima bolju bilansu u tome, naime, ja sam siguran (bez guglanja) da je nad Gertrudomnapravljeno više prekršaja, nego što je on kao razbijač protivničkih napad napravio.
![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Po vestima sa Cizme, za Bainesa je zagrizao Milan. Capello je posrednik.
Rafa Benitez dobija otkaz, nasledjuje ga Leonardo. Resavate Intera mnogo laganije nego sto bi bilo sa Benijem.
Inter salje ponudu L`kusenu za R.Augusta. U igri 15-18mE.
Rafa Benitez dobija otkaz, nasledjuje ga Leonardo. Resavate Intera mnogo laganije nego sto bi bilo sa Benijem.
Inter salje ponudu L`kusenu za R.Augusta. U igri 15-18mE.
Ovo je spisak igrača koji definitivno propuštaju kup utakmicu sutra
Rouven Sattelmaier
Toni Kroos
Ivica Olic
Arjen Robben
Holger Badstuber
Hamit Altintop
Oni koji su pod upitnikom:
Schweinsteiger (trenirao danas sa ekipom, ali nije mogao završiti sa treningom)
Ottl (gripa)
Dok kod Švaba samo u opciji neće biti Gebhardt
Rouven Sattelmaier
Toni Kroos
Ivica Olic
Arjen Robben
Holger Badstuber
Hamit Altintop
Ottl (gripa)
Volio bi da pruze priliku Alabi u veznom redu sutra da ga malo vidimo na djelu...dr.adnan je napisao/la:Ovo je spisak igrača koji definitivno propuštaju kup utakmicu sutra
Rouven Sattelmaier
Toni Kroos
Ivica Olic
Arjen Robben
Holger Badstuber
Hamit Altintop
Ottl (gripa)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Hehe, baš tako. Još bih dodao i to kada ga protivnik "skrši" on traži ruku od sudije da se podigne i poslije kratkog ubjeđivanja, potapša po ramenu čovjeka u crnom za svaki slučaj.roy_makaay je napisao/la:
A svaki faul nad njim izgleda otprilike isto,on "znalački" gradi protivnika,skoro se uvuće u njeg i onda ono skroz neofirno padne,i što sam još primjetio da mu uvijek to upali što je još smješnije.

Evo Rensing nam se konačno uhljebio.

Prelazi u Koln (Mondragon ih napustio) da pravi konkurenciju mladom Varvodiću.

P.S. Je li sigurno to da im dolazi Leonardo?

Hmm, ipak Rafica ne izdrža.
Vom Jäger zum Gejagten
Aaaaaaa vidi sto se gero ponovio. Neka si i ti jednom stavio u avatar nesto sto valja. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Mogo si se i ti ugledat na njeg...Trasimaco je napisao/la:Aaaaaaa vidi sto se gero ponovio. Neka si i ti jednom stavio u avatar nesto sto valja.

Ali ja nikad ne mijenjam. Ovo stoji godinu i pol. Zapravo bio je jedan mali period kad sam imao nesto drugo, ali necemo sad o tome.
Ja mislim da smo ti i ja jedini koji nismo mijenjali avatara. Moj je isti od osnutka, znači već pune 2 godineTrasimaco je napisao/la:Ali ja nikad ne mijenjam. Ovo stoji godinu i pol. Zapravo bio je jedan mali period kad sam imao nesto drugo, ali necemo sad o tome.

Sto se tice price oko Gomeza i prekrsaja cinjenica je da je tesko tom tipu igraca da ima "pozivtivan" omjer faula koje je on napravio i onih koji su napravljeni na njemu. Razlog je jednostavan, a to je njegova korpulencija, ima nekih cca 90 kg i visinu od cca 1.90 sto je poprilicno, pa nekada i igrac da se odbije od njega sudija to moze vidjeti kao faul, jer jednostavno tako izgleda.
Da, da, ja branim gomeza
, ma ne branim samo cinjenice iznosim
.
EDIT: Samo jedna ispravka, prema informacijama koje sam ja nasao on je napravio 26 prekrsaja,a 19 puta fauliran (sa zadnjom utakmicom statistika je
).
Izvor ESPN
.
Da, da, ja branim gomeza

EDIT: Samo jedna ispravka, prema informacijama koje sam ja nasao on je napravio 26 prekrsaja,a 19 puta fauliran (sa zadnjom utakmicom statistika je

Izvor ESPN

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Zar dosad nijedan nije valj'o?Trasimaco je napisao/la:Aaaaaaa vidi sto se gero ponovio. Neka si i ti jednom stavio u avatar nesto sto valja.

Ovaj trenutni (Poker Face) oslikava mene dok švrljam po ovom forumu. Mada se to nekad promijeni, desi se da me pojedini izbace iz takta i onda više ličim na ovo: http://img.listal.com/image/948661/500full.jpg

Tebi je treći po redu i ujedno najgori.

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
mislim da bi Klose trebao otici iz Bayerna jer on moze odigrati jos dobre 2 sezone, samo treba da igra u prvom sastavu a u Bayernu to nece moci pored gomeza i mullera, on je jos uvijek dobar igrac i bolje mu je da ide iz Bayerna
Ma zadrzi taj, super ti stoji. Mozda i meni dosadi ova animacija, pa postavim nesto drugo. Predugo se ovo okrece.geronimo je napisao/la:Zar dosad nijedan nije valj'o?![]()
Ovaj trenutni (Poker Face) oslikava mene dok švrljam po ovom forumu. Mada se to nekad promijeni, desi se da me pojedini izbace iz takta i onda više ličim na ovo: http://img.listal.com/image/948661/500full.jpg![]()
Tebi je treći po redu i ujedno najgori.

Imao sam Dzeku nekoliko dana za vrijeme baraza i onda ono cudo koje si mi poslao kad sam izgubio opkladu u aprilu. To je sve. Ukupno mozda 10 dana.
- bayern4ever
- Kontakt:
Smatraj da je vec otisaokenan_kapetan je napisao/la:mislim da bi Klose trebao otici iz Bayerna jer on moze odigrati jos dobre 2 sezone, samo treba da igra u prvom sastavu a u Bayernu to nece moci pored gomeza i mullera, on je jos uvijek dobar igrac i bolje mu je da ide iz Bayerna

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
E ako nije otišao, poslije ovoga što si mu rekao će sigurno otići.kenan_kapetan je napisao/la:u Bayernu to nece moci pored gomeza i mullera, on je jos uvijek dobar igrac i bolje mu je da ide iz Bayerna

Znam, znamgeronimo je napisao/la: Ovo je bila samo zamka da vidim čitaju li Bavarci pažljivo šta se govori.![]()
@Klare zna da je to istina.

Gledam većina za sutra prognozira rezultat od 1:3, zanimljivo. A još mi je zanimljivije da i ja tako mislim.

Neka, neka sada da odgovorim kratko na nekoliko ozbiljnijih postova na prethodnim stranicama.
Kažu šta će nam Gustavo kada tu Tymo može igrati, ako ode Bommel. Pa vidite li kako su ovo povrede nepredvidive. Zašto se sekirati, tu na klupi uvijek treba biti kvalitetna zamjena. Treba nam svježa krv.
Inače imamo dosta potrošenih igrača(treba sada na zimu na njima koji miliončić zaraditi). nema nam koristi od njih:Klose, Bommel, Demichelis; onih koji se muče sa formom ili su nekvalitetni:Altintop, Braafheid, Ottl, ali ostaje jedno ime koje je (skoro) svima nama neka vrsta nepoznanice.
De mi recite iz prve ruke računa li se na njega u nastavku sezone

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Halo ljudi jel neko gledao Gustava većeras?
Kako je odigrao, detaljniji opis ako nije problem...???
Kako je odigrao, detaljniji opis ako nije problem...???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.