Plava birtija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: Plava birtija
prevrtaner pravi 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Malo brata prenosi, ali halalit cemo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najgore sto je on kontradiktoran u nekim stvarima,idi lizi se sa ubipitarom onda i to je to.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro on je i prije govorio da smatra da ne trebaju otici ako nema zamjene spremne. Ne ono da oni odu, a niko nema dogovoren vec tek tad da se dogovor pravi. Ne dijelim misljenje takvo, ali nije da je danas to tek poceo pisati.
Pa ne mozes kritikvoati kako smo Dadu pustili za sicu i onda reci **** ga kriv Hajdar sto ne mozemo titulu osvojiti a nije kriv onaj sto je prodao Dadu za neko smece i sicu ..i jos ih prizeljkujes i dalje u klubu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sadikovic je prodan za realnu cijenu u ovom momentu. Uzimajuci u obzir transfere zbog korone, losiji start njegov. Ta prodaja meni nije nimalo losa. On ne moze biti objektivan sto se tice Dade jer ga bas gotivi. 
Hocu da kazem da je amaterski prodati vaznog igraca dok se kao boris za titulu a pri tome nemas niti zamjene,bilo kakve...
Drugo je haj Lendric jer imamo jos napadaca,pa da si ga prodao odlicno ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma citao sam ove neke intervjue Dadine. On je trebao u junu u Ferencvaros, ali pred kraj Uprava nasa prekinula to. Ne zna ni on sto. Ocigledno je i on ima vecu zelju da ide nego da ostane.
Zbog financijskih razloga syebali su tim. Daleko od toga da se ovi ne druze i to, ali prosle sezone su uspjeli kockice da sloze bas onako kako treba i da to bude tim. Ove jok. Od zimus do danas su rascerupali to. Nije to samo ljetos.
Zbog financijskih razloga syebali su tim. Daleko od toga da se ovi ne druze i to, ali prosle sezone su uspjeli kockice da sloze bas onako kako treba i da to bude tim. Ove jok. Od zimus do danas su rascerupali to. Nije to samo ljetos.
Pa gdje su pare od Krpica,Sipovica ??
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Brate, to se i ja pitam. Ispade ovo rupa bez dna. Znaci prvo Rodin, Krpic pa Sipovic i sad Dado, ali pricamo do zime. Uzmes u obzir da su valjda digli i kredit na ljeto proslo, publika, sponzori normalni (nije bilo korone)..
I opet u krizi si bio. Znaci niko nije sastavio plan u domenu mogucnosti nase koliko mozemo trositi, koliko ne i sad koronu koristi kao izgovor. Mislim jeste uticala, ali problem je ono prije.
ma kakvi oni dok se kriju iza jednog lika i ja bih tako i da se kurcim u raji kako sam u upravi zelje i prst u uho osim krova od početka godine sta su konkretno uradili il da postavimo ovako
1. sta su im ovogodišnji planovi za napredak kluba
2. sta su im dugogodišnji
3. dinamika isplate dugova i redovna primanja svih zaposlenika
Pazi oni u januaru su kasnili plate ,kad je Sipovic prodan svakako i kad nije bilo korone....ne bi me cudilo da neki pune privatne dzepove...saznat ce seLjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:54Brate, to se i ja pitam. Ispade ovo rupa bez dna. Znaci prvo Rodin, Krpic pa Sipovic i sad Dado, ali pricamo do zime. Uzmes u obzir da su valjda digli i kredit na ljeto proslo, publika, sponzori normalni (nije bilo korone)..
I opet u krizi si bio. Znaci niko nije sastavio plan u domenu mogucnosti nase koliko mozemo trositi, koliko ne i sad koronu koristi kao izgovor. Mislim jeste uticala, ali problem je ono prije.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ljudi su jednostavno navijaci kojima je upala saka u med da poznaju Amara i da je teska situacija u klubu pa da se uvale u isti...cim se to desilo oni su uspjeli u zivotu ..Robust je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:56ma kakvi oni dok se kriju iza jednog lika i ja bih tako i da se kurcim u raji kako sam u upravi zelje i prst u uho osim krova od početka godine sta su konkretno uradili il da postavimo ovako
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni nema logike da niko ne sjedne i kaze toliko i toliko sami mozemo od LED reklama, poslovnih prostora, Fan shopa zaraditi, toliko od sponzora uz 1-2 transfera i da stavi sebi limit i da zna da su potrebe lupam 4 miliona i da toliko moze obezbijediti. Meni ovo sve lici kod nas da se nazor pokusava preko mogucnosti kluba nesto. Ne mozes ti biti u mogucnosti da zaradis 4 miliona, a hoces da trosis 5 za godinu jbt.
Pricaju ono sto navijaci vole cutiLjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 01:03Meni nema logike da niko ne sjedne i kaze toliko i toliko sami mozemo od LED reklama, poslovnih prostora, Fan shopa zaraditi, toliko od sponzora uz 1-2 transfera i da stavi sebi limit i da zna da su potrebe lupam 4 miliona i da toliko moze obezbijediti. Meni ovo sve lici kod nas da se nazor pokusava preko mogucnosti kluba nesto. Ne mozes ti biti u mogucnosti da zaradis 4 miliona, a hoces da trosis 5 za godinu jbt.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pricali su nam o jugu i bapredovanju infrastrukture a buovalno ne mogu pocupati korov sa jugoistoka hahahaha
o cemu da pricamo dalje
o cemu da pricamo dalje
sjeti se ublehe o fasadi sjevera i slicno,pa njima korona dosla ko kec na 10 ...sad za sve imaju opravdanje i guraju tu pricu preko svojih poltrona kao sto je ubipitar...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni tu vecu odgovornost ima Skupstina. U svakom momentu oni mogu sazvati vandrednu, napraviti pritisak preko medija, a nista ne rade. Ok, ovi rade pogresno, sta zele, ali ti to znas i ne reagujes. Ne ide mi u glavu. I ovo dogovoranje od 2 mjeseca o sastavljanju nove Uprave glupost. Lafo hitna situacija, a otegli ko Sinisa izvodjenje auta.
Pa i u skupstini puno slicnih imas kao i u Upravi,sto su guzice dali da budu clanovi i svoje su ostvarili ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako god, nas jos jedan kiks zvanicno izbacuje iz utrke za titulu. Mislim i ovako smo izbaceni, ali to ce biti zvanicno. Mora se i Amar probuditi. Ovo na terenu k ne valja. Zrinjski nas moze nabit sa 3 razlike ako ovako izadjemo u srijedu, a hocemo jer vec 738 izlazimo tako.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, LondonBlues i 31 gost.