Plava birtija

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Robust
Kontakt:

Re: Plava birtija

Post Postao/la Robust » 25 okt 2020, 01:58

ja sam halid genjac doktor za ckapi koji nije vidio korisnog rada hahhahahahahah 😂😂😂😂😂
ako cemo vec tako ici hahahha

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 01:59

Robust je napisao/la:
25 okt 2020, 01:58
ja sam halid genjac doktor za ckapi koji nije vidio korisnog rada hahhahahahahah 😂😂😂😂😂
hahhahahahahhahahahahh

cuj Halid Genjac :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 okt 2020, 02:01

delinjo je napisao/la:
25 okt 2020, 01:59
Robust je napisao/la:
hahhahahahahhahahahahh

cuj Halid Genjac :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ja ba barem za razliku id dzubura lik je doktor za najbolju stvar i definicija uhljeba :kafa: :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:03

SudoHusika je napisao/la:
Jesmo li rasturali do izraela i korone u ekipi?

Ponavljam, ja tvrdim od prodaje Dade da mi nemamo snagu tj ekipu za borbu za titulu. Ali opet to ne znači da nećemo podići formu i igrati još bolje. Ne možemo to znati. Iako je ovaj učinak do sada sasvim solidan. Problem za nas je ta forma i učinak kitara.
Sad je vec duzi vremenski period prosao od te izolacije, korone da to bude neki izgovor. Mi smo danas 37 minuta igrali sa igracem vise, a samo smo uspjeli izjednaciti nekako. Da smo mi redali sanse, a nismo pogodili pa hajde i to. Ovo je u rangu igara one sezone kad je ono bilo sa licencom. Od onog crnog niza pa do kraja. Nepovezano, negledljivo. Tebe Zlatan Nalic nadigra u taktickom smislu kuci jbt i Fedja Dudic 2x.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 okt 2020, 02:05

E ****. Ništa, jedino ostaje da se predamo, da yebemo upravu, Amara i igrače i da dignemo ruke od našeg Želje.

Nalić je sviju nadigrao a na kraju dobio ćundaru. A koliko se sjećam, rasturili smo Velež prvu utakmicu.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:07

Pa naravno da ne treba dici ruke, ali treba reci realno kako jeste bez obzira koliki respekt imas prema nekom ili koliko ti je drag. Amar ce i dalje biti trener dok sam ne odluci da ode to je jasno, ali da nesto treba mijenjati u pristupu, taktici prema utakmicama treba. Od price "imamo problem probiti bunker", "igraci nisu bili raspolozeni" nema nista.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:09

dizao ili spustao ruke to nece promjeniti cinjenicu da cemo haman u 12 kolu vec popusiti titulu
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:10

delinjo je napisao/la:
25 okt 2020, 02:09
dizao ili spustao ruke to nece promjeniti cinjenicu da cemo haman u 12 kolu vec popusiti titulu
Mi smo nju popusili porazom od Krupe. Ovaj niz ovih utakmica samo zvanicno to moze potvrditi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:14

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 02:10
delinjo je napisao/la:
25 okt 2020, 02:09
Mi smo nju popusili porazom od Krupe. Ovaj niz ovih utakmica samo zvanicno to moze potvrditi.
Ma hajde nije to ni zbog zaostatka,ti i sada imas pristojan zaostatak jer ce i oni kiksati,ali ti si preslab da pratis to...Kod govana proslu tekmu ulazi Susic i Ahmetovic sa klupe a naama **** Blazevic i Juricic
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:18

Ma mi smo svoje sa dva poraza kuci od onakvih ekipa zavrsili sto se tice ove sezone u ligi. Ne samo zbog gubitka bodova vec se pokazalo da ni kuci ne mozes preokrenuti. Znaci od lupam 4 gdje gubis 3 ces izgubiti, jednu izjednaciti. Jednostavno nemas tim vec 20 igraca koje rotiras konstantno pa i ne znas po kvaliteti ko s kim najbolje fercera. Uzmi prosle sezone gdje u 90% utakmica bilo istih 11 ili sa minimalnim promjenama. Zato si imao tim, uigran, sa energijom gdje ces od 4 gdje gubis 3 okrenuti u svoju korist.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:21

Ne mozes imati tim kad neko nije u stanu obezbjediti pare za isti,imas Lendirca koji je slika i prilika u kakvom smo kurcu ...frajer rukama i nogama se bori samo da pobjegne iz Zelje,a onakav levat...Umjesto da mu je cast sto igra tu ,onakav parmak samo prica o odlasku i zeli pobjeci glavom bez obtira..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:26

Pa i nemamo tim jer ovo su drugaciji kalupi igraca od onih prosle godine. I prosle sezone su pare bile problem pa si imao tim gdje se tacno znalo sta je ciji zadatak. Imao je nedostataka taj tim naravno, ali tom organizacijom to se nije vidjelo puno ni u utakmicama koje smo popusili. Mozda samo dvije da smo izgledali manje dominantno od protivnika bez obzira na rezultat. Trosis Stilica bez velikog efekta jer on nije igrac za zadatak kakav ima sad. Bukvalno umjesto da ga iskoristimo na najbolji moguci nacin za sve Stilica ce potrositi u gluposti. On za sezonu, dvije nece ni igrati vise jer ne moze ovo igrati sto trenutno igra, a da je koristan.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:27

Ma mi smo Stilu sveli na nivo Hajdara...sve ti je jasno
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:29

Pa zato sto nema plana ni organizacije u nasoj igri. Sve nazor i na individualni kvalitet ako neko nesto moze uraditi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:33

Nema kvaliteta Ljoze,ne mozes imati plan bez kvaliteta,neko taj plan treba sprovesti u djelo :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:35

delinjo je napisao/la:
25 okt 2020, 02:33
Nema kvaliteta Ljoze,ne mozes imati plan bez kvaliteta,neko taj plan treba sprovesti u djelo :D
Da li ti vidis neki prepoznatljivi pecat u nasoj igri, nesto?
Treba sprovesti, ali ga treba neko i smisliti i postaviti. Kod nas nema oboje. Iskreno da Amar Osim nije na klupi vec neko deseti, a da ne ovakva igra i rezultati trazile bi se ostavke. Samo tako postavis u glavi i znaci da nije dobro nikako sto se tice taktike i toga.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:38

Ma ne vidim ali sam i realan,ne mozes imati pecat sa Hajdarom koji ne zna odigrati pas na metar,sa Zecom koji nije fudbaler,sa njegovim bratom koji se sprda sa klubom...Sa Milicevicem koji loptu uhvati rukom u igri nicim izazvan,sa Kosoricem koji je i prije 9 godina bio onako igrac,sa Sehicem koji je zalutao u fudbal,sa Mesom kojeg je vrijeme prgazilo ,sa Sinisom koji da je zivot fer treba kospice prodavati na utakmicama....sad ja tebe pitam kako sa njima ostvariiti neki pecat,plan bilo sta?Bice i pobjeda i poraza sa njima kao i svaka ekipa u ligi sta ima i to je sve.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:43

Kad govorimo iskljucivo o kvalitetu prosle godine je to bilo slicno ko i ove sa izuzetkom Dade, ali bio je i on protiv Krupe pa popusimo sad. Sad ima i bolje stopere jer su Ikic i Kosoric, Miletic bolji po kvaliteti od Sipovica i Osmakovica i Bogicevica i sire gore u napadu jer je samo Krpic bio prosle sezone. Mozda samo bih Pavicu dao prednost na lijevom beku u odnosu i na Milicevica i Sehica.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:47

Nije bas isto,imao si Sipu koji je mozda za nijansu i tanji od Ikica ali ima to srce i zna sta je Zeljo i dizao je ekipu kako niti jedan igrac ne zna...imao si Krpu kapitena u pravom smislu i masinu za golove...imao si Sinana koji nije aman zaman ali za sva nasa krila je Insigne,koji je znao probiti iznuditi penal,imao si lijevog beka a sad ga nemas nikako ....i imao si Stanica kakav god da je kad dobije neki bek kartone bar se nisi uhvatio za glavu kao sad ...jer ces gledati **** Blazevica koji mora zamjeniti **** Sinisu ...i najvaznije od svega imao si malo vise parica i zato si imao i vecu hemiju u ekipi..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 02:49

Kako god, ovo klincu ne valja sad. Nista bukvalno. A i ne vidim da je iko zabrinut od Uprave, Amara do samih igraca. To me najvise boli. Posebno od Amara i igraca, Uprava ko Uprava.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, kosuljaplava, NazorUso, ultra1987, Zeko87, Zigazaga i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []