Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
gotivna staza, bilo bi super da ostane u kalendaru F1 ili MotoGP-a
Don't believe the hype.
Max je idiot.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bit ce izlijetanja na ovoj stazi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zbog kvara u drenaži kvale tek u 15:30 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vettel je zvanično uspio i stazu sjebati
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bravo Lec ...steta sto Fettel i dalje bojkotuje hshshsha ..kakav ublehas ...pa za sekundu ga mali dere
Hamo opet iz ničega izvuće pole, Leclerc po običaju obrisao pod švabskom prevarom 
Joj Vettela 
Steta sto ce Ferrari opet imati onaj karinaski tempo sutra.
Steta sto ce Ferrari opet imati onaj karinaski tempo sutra.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Za teoreticare zavjera.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Plastika Red Bull je najsmecarskiji tim. Odnose se prema vozacima sem Maxu kao prema gofnima. Ali to su i oni sami krivi sto su si to dopustili.
sta su tacno dopustili Maxu, pa uvijek su bili ovakvi
eto samo uzmi Webber-Vettel period
Helmut Marko je smecar i licemjer, a nije ni Horner puno bolji samo sto je lukaviji i zna prodati tu svoju "finocu"
eto samo uzmi Webber-Vettel period
Helmut Marko je smecar i licemjer, a nije ni Horner puno bolji samo sto je lukaviji i zna prodati tu svoju "finocu"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Inace Ferrari i Mclaren bas onako postene ekipe, nikad ne bi radili mutna poslaBundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:35Plastika Red Bull je najsmecarskiji tim. Odnose se prema vozacima sem Maxu kao prema gofnima. Ali to su i oni sami krivi sto su si to dopustili.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisam ni rekao da nisu. Uvijek su bili djubrad i ovo u zadnje vrijeme je jos na vecem nivou. Gasly i Albon imaju gotovo pa identican tretman, Gasly je imao i gori. Webbera je i Vettel dosta zeznuo i kada su bile timske naredbe da ne napada on nije slusao tim. Znaci vozacima kako treba ni ne daju priliku i vec ih sutnu iz ekipe. Jos stavljaju nenormalan pritisak na njih u medijima i porede ih s Maxom sto je jako neposteno.
@BosniaBoston
Ocigledno si me pogresno razumio, ne branim nikoga samo govorim o odnosu prema drugim vozacima u Red Bullu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se da je odnos loš i da jednostavno imaju nerealna očekivanja od svojih drugih vozača ali nemojmo se praviti da vecina drugih ekipa daje objema vozaca jednaku sansu. Ferrari je jos gori po ovom pitanju pa cak i Mercedes. Razlika je samo u tome sto 75% F1 fanova navija za Ferrari a mnogi od njih ignorisu sve lose stvari sto se ekipe tice osim rezultata, dok je Mercedes predominantan pa nema potrebe da mijenjaju vozače kad i Giovinazzi može biti 2. u vozačkom poretku s tim bolidom.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:03Nisam ni rekao da nisu. Uvijek su bili djubrad i ovo u zadnje vrijeme je jos na vecem nivou. Gasly i Albon imaju gotovo pa identican tretman, Gasly je imao i gori. Webbera je i Vettel dosta zeznuo i kada su bile timske naredbe da ne napada on nije slusao tim. Znaci vozacima kako treba ni ne daju priliku i vec ih sutnu iz ekipe. Jos stavljaju nenormalan pritisak na njih u medijima i porede ih s Maxom sto je jako neposteno.
@BosniaBoston
Ocigledno si me pogresno razumio, ne branim nikoga samo govorim o odnosu prema drugim vozacima u Red Bullu.
#Punoljetstvo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Slazem se za Ferrari, Mercedes isto ali u manjoj mjeri. Barrichelo, Massa, Raikkonen su imali jako los tretman. Lec je imao bolji, ali evo sad I Vettel ima jako los tretman.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Kad smo kod himme, znam cijeli tekst od a do ž. Bila opcija da se na ZDFu kad igraju Švabe uključi teletekst i tu bude cijeli tekst.
Für das deutsche Vaterland.
"We need to suffer. And we need to fight."
Barrichelo nije imao loš tretman, on je potpisao da bude drugi vozač i da sve radi što pomaže timu. Barrichelo je imao jedan uslov da mu se dozvoli vožnja u Brazilu i ako bude prvi tamo da on pobijedi.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:37Slazem se za Ferrari, Mercedes isto ali u manjoj mjeri. Barrichelo, Massa, Raikkonen su imali jako los tretman. Lec je imao bolji, ali evo sad I Vettel ima jako los tretman.
Za Massu i Raikkonena ne znam.
Vettel je sam sebe ukopao, on je imao punu podršku do ove sezone. Ferrari je znao da je bolid spor i da nemaju potrebe posvetiti se Vettelu, zato i izgleda da ih je briga za Vettelom.
Portugal prvi put nakon 24 godine. Evo i kiša moguća. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.