Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovo je službeno najgori dres u historiji sporta.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zar ste stvarno mislili da će ekipa prepuna osrednjih igrača(sa par izuzetaka), koji su igrači sistema biti na visokom nivou duže od jedne sezone? Prebaci bilo kojeg igrača Atalante u neki veći tim gdje postoji pritisak igranja, oni neće biti ni 50% onoga što su u Atalanti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koja ti je svrha lupanja ovoliko gluposti ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:15Zar ste stvarno mislili da će ekipa prepuna osrednjih igrača(sa par izuzetaka), koji su igrači sistema biti na visokom nivou duže od jedne sezone? Prebaci bilo kojeg igrača Atalante u neki veći tim gdje postoji pritisak igranja, oni neće biti ni 50% onoga što su u Atalanti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ovi iz genou stvarno pojma nemaju
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato što je svaki igrač kad je napustio Atalantu, potpuno podbacio. I ajde molim te osim Papua i Josipa ima mjesta u nekim većim timovima? I to ova dvojica da su 3-4 godine mlađi pa okej.Puma je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:22Koja ti je svrha lupanja ovoliko gluposti ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:15Zar ste stvarno mislili da će ekipa prepuna osrednjih igrača(sa par izuzetaka), koji su igrači sistema biti na visokom nivou duže od jedne sezone? Prebaci bilo kojeg igrača Atalante u neki veći tim gdje postoji pritisak igranja, oni neće biti ni 50% onoga što su u Atalanti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ovo sto je @Rom i rekao je i dokazano. Ne znam cemu se cudis @Puma?
Ko je to od prodanih igraca pokazao barem isti nivo igre koji su igrali u Atalanti?
Ko je to od prodanih igraca pokazao barem isti nivo igre koji su igrali u Atalanti?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kessie masina 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Stvarno ovaj nas Rom pise budalastinje. Svaki igrac podbacio a Kessie zlostavlja protivnicke igrace iz sedmice u sedmicu.

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
:ljepota:
pljuc
Zna i on koji mu dres ne ide uz šampionski karakter :kafa/kava/kahva
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hahaha bas si smijesan
Da budes pogledao utakmicu, a ne sliku sa utakmice, mozda bi nekad i napisao nesto pametno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Paratici provaljuješ se,i u toj utakmici protiv Milana su oni dobro prošli što su završili bez isključenja. Da više gledaš utakmice a manje slike što mrzitelji intera montiraju ne bi se privaljivao
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Obje tekme gledao od prve do zadnje minute. Imate li jos argumenata osim ovog djecijeg?
Ne zanima me ko je gore prosao u milanskom derbiju, vec zasto ovo nije crveni, a Chiesin jeste.
Ne zanima me ko je gore prosao u milanskom derbiju, vec zasto ovo nije crveni, a Chiesin jeste.

Da je jos zaokruzio Lazio i Barcu China ti bi stavljao

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Seria je je deff ludja liga postala od engleske,golovi prste na sve strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.