FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dobar je dres za sminkerski klubova po Evropi i dobar je da se drzi u autu umjesto markera.
Bod ko kuca sa obzirom koliko smo pokazali, utjeha da je u ovon ligi sve u pet deka pa je moguce da tresnemo i zrinjski i pite. Mozda i nas tresnu a onda ce nasljediti haus.
Bod iz Mostara je uvijek dobar rezultat, kod Veleža ili Zrinjskog, nebitno. Velež je iz sezone u sezonu sve bolji i ovoga puta će biti sasvim ravnopravan takmac za Evropu. Prvu utakmicu na Grbavici smo ih uzeli na foru, ne znam ni sam kako, a vjerujem da ne zna ni Amar. Kući nemaju poraza, tako da nemamo pravo da ih kritikujemo, možda malo na momente igru koja je bila standardno mrljava, ali rezultat je na kraju dobar.
Ovaj bod je bio planiran, i tako će biti svake sezone. Pobjedu u Vrapčićima ne može najaviti nijedna ekipa u ligi, pa tako ni mi.
Mustafa jedini od igrača ima neku konstantu. Ostali, uključujući i Štilića su u padu forme i ako ovako budemo igrali naredne dvije utakmice, bod će nam biti kuća.
Ovaj bod je bio planiran, i tako će biti svake sezone. Pobjedu u Vrapčićima ne može najaviti nijedna ekipa u ligi, pa tako ni mi.
Mustafa jedini od igrača ima neku konstantu. Ostali, uključujući i Štilića su u padu forme i ako ovako budemo igrali naredne dvije utakmice, bod će nam biti kuća.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma tekma je sigurno na areni cim je u terminu od 16 h, zbog lige prvaka
Težak vakat našeg Želje. Skupit se i od tekme do tekme. Na Skupštini se nešto mora promijeniti.
Usput:
Neriješenim rezultatom protiv Rođenih ekipa iz Sarajeva će ostasti neporažena na gostovanjima najmanje godinu jer je posljednji gostujući poraz stigao upravo u Mostaru. Plavi su 26. oktobra 2019. godine gostovali Zrinjskom, tada su Plemići slavili sa 2:1.
Usput:
Neriješenim rezultatom protiv Rođenih ekipa iz Sarajeva će ostasti neporažena na gostovanjima najmanje godinu jer je posljednji gostujući poraz stigao upravo u Mostaru. Plavi su 26. oktobra 2019. godine gostovali Zrinjskom, tada su Plemići slavili sa 2:1.
Tezak vakat kazes a drugi na tabeliAdmir74 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 09:24Težak vakat našeg Želje. Skupit se i od tekme do tekme. Na Skupštini se nešto mora promijeniti.
Usput:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bit cemo treci ako Borac danas pobijedi
Lose je ovo ove sezone. Prije svega igra, tanki do bola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jeste Kole, Srijeda u 16:30.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:57Ja mislim i nadam se da je na Areni tekma sa Zrinjskim... Mislim i da je bila reklama... Pogotovo sto u Bgu onda normalno imam Arene...
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Sve ambicije za bilo cim su prodate skupa sa Dadom. Kome to nije jasno neka se zapita. Doviti za Evropu i to je to.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Godina dana bez poraza u gostima. Amare, svaka cast za sve sto izvlacis iz ovakve ekipe.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Sve pohvale za Bekriju ove sezone. Odlično radi svoj posao. Pravi primjer za mlade koji nisu u stanju dodati prvom do sebe.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja ne znam sto jucer Vrhovac nije usao. Dobar je nakon prekida makar kad ganjas rezultat. Sa onih 442 (pretpostavljam) sa Bekricem i Stilicem u isto vrijeme na terenu tek ni na sta nismo licili. Ne mogu Stilic, Bekric, Ermin sa sve Mesom u isto vrijeme biti na terenu protiv kvalitetnijih ekipa. I to mi djeluje ko stavi "sve kvalitetno tj. taj nivo Ermina i slicno pa ako sta sami izmisle dobro i jeste."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nije bod los protiv veleza ali problem je sto smo mi 37 minuta imali igraca vise, a tek smo nakon 20 minuta poceli pritiskati protivnika i dok smo igrali nikakve logicnosti i plana u nasoj igri nije bilo sto je i Amar na pressu rekao. Kad igramo nemamo neki cilj da znamo sta zelimo i ne kontrolisemo utakmicu kao sto je to bio slucaj prosle sezone. Losi smo, ali ekipa moze bolje i nadam se da cemo brzo dici formu na zeljeni nivo.
Pa jucer nakon tih izmjena bilo je na sredini Bekric-Stilic-Alispahic. Kvalitet veliki, ali ne mogu zajedno u isto vrijeme. Ako ulazi Bekric onda Stilic treba izaci jer samo se "gusi" dodatno u takvoj sredini. Nije da nemamo kvalitetne opcije sa klupe. Jednostavno nemamo plan kako ulaskom nekih poboljsati igru prije svega. Da ti kazes evo usao Bekric umjesto Stilica, Vrhovac umjesto Hajdarevica pa forsirati centarsuteve jer je dobar, opasan tu Vrhovac. Vidjelo se i protiv Gorazda i Olimpika to. Tad im je onaj izasao visoki ja mislim. Moglo se. Umjesto toga mi smo u 70. mijenjali Sinisa-Blazevic.zeljovac21 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:33Nije bod los protiv veleza ali problem je sto smo mi 37 minuta imali igraca vise, a tek smo nakon 20 minuta poceli pritiskati protivnika i dok smo igrali nikakve logicnosti i plana u nasoj igri nije bilo sto je i Amar na pressu rekao. Kad igramo nemamo neki cilj da znamo sta zelimo i ne kontrolisemo utakmicu kao sto je to bio slucaj prosle sezone. Losi smo, ali ekipa moze bolje i nadam se da cemo brzo dici formu na zeljeni nivo.
Dobro odrađena utakmica, taktički vrlo dobro. U prvom pouvremenu potpuna dominacija, veliki broj šansi al lopta jednostavno neće u gol. Protivnik slučajno daje gol i na poluvrijeme se nažalost otišlo sa negativnim rezultatom. Pretpostavljam da su se u svlačionici dogovorili da krenu još snažnije i istrajnije što se dalo primjetiti na samom terenu. Vezni red je odradio veliki zadatak, držao je utakmicu pod kontrolom, razigravana su krila koja su stvarala velike probleme protivničkoj odbrani. U takvoj situaciji protivniku je teško da zatvori sve pukotine što je na kraju rezultiralo I izjednačujućim pogotkom. Blagovremene izmjene doprinijele su potpunoj dominaciji. Tranzicija lopte I precizni pasovi dotukli su Velež. U takvoj igri dominirao je mladi Hajdarević. Danas se Velež izvukao sa puno, puno sreče, ali drugi ne mogu računati samo na sreču.
Vidi se Amarov rukopis, iz utakmice u utakmicu ekipa izgleda sve bolje i uigranije, pomalo mi je i žao protivnika u narednim utakmica.
Vidi se Amarov rukopis, iz utakmice u utakmicu ekipa izgleda sve bolje i uigranije, pomalo mi je i žao protivnika u narednim utakmica.
Štilić je 1 žuti karton udaljen od suspenzije.
Ja, i?
Salim se, nek prigovori sta i protiv Zrinjskog pa nek odmori za vikend.
Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 15 gostiju.