Moderator/ica: rio_Ferdy88
90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:36Ništa mu Khabib nije uradio prošao je bez ogrebotine to ga je i iznerviralo i skocio u publiku da se tuce s njegovim timom upravo zbog toga što nije uspio uraditi ono što je planirao.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34Sta bi uradio? Nije izdrzao nego se Khabibi igrao sa njim.
Pa nije mogao ustati sa poda lik ga bukvalno mazio da su bili u zatvoru optuzili bi ga za silovanje zavrsio ga kad je htio.
Pitanje je hoce li Mcgregor dobiti Dustina Khabibu moze kugle samo lickati.
A to je da ga ostavi u lokvi krvi.
FoxMulder je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:2490minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:36Ništa mu Khabib nije uradio prošao je bez ogrebotine to ga je i iznerviralo i skocio u publiku da se tuce s njegovim timom upravo zbog toga što nije uspio uraditi ono što je planirao.wadethegreat je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:34
Sta bi uradio? Nije izdrzao nego se Khabibi igrao sa njim.
Pa nije mogao ustati sa poda lik ga bukvalno mazio da su bili u zatvoru optuzili bi ga za silovanje zavrsio ga kad je htio.
Pitanje je hoce li Mcgregor dobiti Dustina Khabibu moze kugle samo lickati.
A to je da ga ostavi u lokvi krvi.![]()
![]()
Tonija bi jos lakse samljeo!anonymousHD je napisao/la: ↑25 okt 2020, 12:21Ma kakvi, mentalitet je drugaciji nego kod ostalih boraca, ovo je njegov kraj. Ja sam to rekao i prije borbe da je vrlo moguce ovo njegova zadnja borba. Prosetao se divizijom, najveci ikad u toj diviziji i kraj. Jedna od najboljih karijera ikad. Meni je krivo sto vise puta nije odbranio titule i sto nije imao neke revanse. Fight protiv Fergusona sam cekao deceniju hahah, steta sto se nece desiti.
Bit ce trener.
"...zadnja borba ovdje, u UFC."Juventinisimo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 16:42Ne zaboravite, pred kamerama je rekao: "obecao sam majci, da je ovo zadnja borba"..cisto sumnjam da cemo ga opet vidjeti u ringu da se bori..mozda samo da trenira sa jaranima..
Ma izgubio je jedino priliku da bude Khabibu 29-ti na listi, nalupao ga Justin da zauzme tu časnu poziciju.Bundesliga je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:26Fergusona je UFC dobro izradio, a i on sam sebe. Lik je imao borbu za pojas sa Khabibom, samo je trebao cekati. Ovako izgubio od Gaethjea i izgubio priliku za borbu za pojas. Glupa odluka, ali Tony is a type of guy...
Nakon Khabibovog oprostaja sigurno ce 155.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:34Ma ne bi dobio Khabiba.
Bila bi dobra borba zbog stila oboice i zbog laktova i ground gamea sa ledja Fergusona ali mislim da bi se proveo kao i ostali protiv Khabiba.
Al eto pokusali su tu borbu praviti 100 puta nije im bilo sudjeno.
Corona je pocela da se njih dvojica ne bi borili.
Jedva cekam mec Dustin Conor.
Strasan boks imaju oboica Dustin vise klasicni odlicna tehnika kretnja dok Mcgregor ima svoj karate stav i isto strasnu kretnju i strasne kontre.
Ta borba bi mogla biti kandidat za borbu godine neko ce sigurno biti uspavan.
Dustin je drugi borac sada u odnosu na njihovu prvu borbu.
Onda isto nas ceka poslastica kada pobjednik te borbe se obracuna sa Gaetheom.
Opet je divizija preinteresantna mozda sada cak i vise kada je otisao tatica.
Je li potvrdjeno da ce Dustin Conor biti na 155 ili ce se boriti na 170?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.