FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Ljudi kvalitetniji nema sta ali po meni i trener je zakasnio sa izmjenama.
Nemamo mi kvalitetu da pobjeđujemo u nekim nizovima. Šteta što Hadžić nije ono ugurao. Alic ima strašan centarsut i sigurno to treba malo vise koristit. Nekako standard za nas kad se desi pad u igri nema ko da smiri niti da povuče.
Idemo dalje next Sarajevo.
Nemamo mi kvalitetu da pobjeđujemo u nekim nizovima. Šteta što Hadžić nije ono ugurao. Alic ima strašan centarsut i sigurno to treba malo vise koristit. Nekako standard za nas kad se desi pad u igri nema ko da smiri niti da povuče.
Idemo dalje next Sarajevo.
Prvo poluvrijeme bolji, drugo poluvrijeme kao da je izašla druga ekipa, šteta što se nisu iskoristile šanse u prvom. Idemo dalje.
Šteta propuštenih bodova, na jako finoj utakmici pogotovo u prvom dijelu, gdje najviše skupo koštala po meni pogrešna odluka sudije i promašena prilika Hadžića. Drugo poluvrijeme pritisak gostiju urodio je plodom. Golovi su stigli nakon greški odbrane, ali nema se šta Mahmiću zamjeriti, ipak 17 godina je i svaka mu čast. Naučit će se vremenom bolje pozicionirat i sve ostalo.
Zamjerke u drugom dijelu prije svega idu treneru, jer je kasnio sa izmjenama, od 55' minute Dedić je prestao nazad da se vraća i da trči, te je bio prvi kandidat za vanka. Vazda je u prvom dijelu najviše griješio i on je bio moj kandidat nakon prvih 45 minuta, ali kako je prešao na lijevu stranu puno je bolje igrao. Također, po meni je Hiroš trebao da ide vani, puno je srljao i peljao, gosti su ga udvajali, u nekim situacijama i sebičan bio, te je trebao da ohladi. I ponovno ponavljam potreban je iskusan veznjak uz Begića, kako bi se igra mogla slobodno kreirati i kako bi on bio malo sigurniji, jer i danas Žulj je pomjeren kako znam sa pozicije štopera na zadnjeg veznog što mu nije prirodna pozicija. I također, svaka čast Begiću na fizičkoj spremnosti, trčao je ko Henderson, nije što je iz Kaknja i domaći, ali svaka mu čast za žrtvu
Zamjerke u drugom dijelu prije svega idu treneru, jer je kasnio sa izmjenama, od 55' minute Dedić je prestao nazad da se vraća i da trči, te je bio prvi kandidat za vanka. Vazda je u prvom dijelu najviše griješio i on je bio moj kandidat nakon prvih 45 minuta, ali kako je prešao na lijevu stranu puno je bolje igrao. Također, po meni je Hiroš trebao da ide vani, puno je srljao i peljao, gosti su ga udvajali, u nekim situacijama i sebičan bio, te je trebao da ohladi. I ponovno ponavljam potreban je iskusan veznjak uz Begića, kako bi se igra mogla slobodno kreirati i kako bi on bio malo sigurniji, jer i danas Žulj je pomjeren kako znam sa pozicije štopera na zadnjeg veznog što mu nije prirodna pozicija. I također, svaka čast Begiću na fizičkoj spremnosti, trčao je ko Henderson, nije što je iz Kaknja i domaći, ali svaka mu čast za žrtvu
Tako blizu, a tako daleko.
- L' Imperator
- Kontakt:
Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dominantniji ste bili, šteta što niste dali gol!
Po meni, glavni razlog poraza je što NIKO NIJE SMIO NAPASTI ZILJKIĆA. Daleko ste od njega stajali i gledali ga k'o da je Raheem Sterling!
Kod prvog gola mi je veći krivac golman već štoper. Bez problema je mogao pokupiti onu loptu, samo da je krenuo!
Po meni, glavni razlog poraza je što NIKO NIJE SMIO NAPASTI ZILJKIĆA. Daleko ste od njega stajali i gledali ga k'o da je Raheem Sterling!
Kod prvog gola mi je veći krivac golman već štoper. Bez problema je mogao pokupiti onu loptu, samo da je krenuo!
#samoRudar #zauvijek
- robertkosar
- Kontakt:
Sta djaba razglabate i mucite sami sebe. Dobili ste tri boda u krupi za ove sto ste prodali i mirna Bosna
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nek si nama rekao. De nam reci hocemol' dobiti i od Sarajeva bodove posto ste dužni za Fanima?robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:57Sta djaba razglabate i mucite sami sebe. Dobili ste tri boda u krupi za ove sto ste prodali i mirna Bosna
Razbaci dobro kašike. Džemila.
Ma čitava ekipa je pala. Jbg nema ova ekipa kapaciteta da pobjeđuje iz kola u kolo.L' Imperator je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:53Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dominantniji ste bili, šteta što niste dali gol!
Po meni, glavni razlog poraza je što NIKO NIJE SMIO NAPASTI ZILJKIĆA. Daleko ste od njega stajali i gledali ga k'o da je Raheem Sterling!![]()
Kod prvog gola mi je veći krivac golman već štoper. Bez problema je mogao pokupiti onu loptu, samo da je krenuo!![]()
- robertkosar
- Kontakt:
E pa pogledaj malo tekmu na kosevu veceras sve ce ti se reci. Za Djemilu si se malo zajebo ona gleda u buducnost.Wolffire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:12Nek si nama rekao. De nam reci hocemol' dobiti i od Sarajeva bodove posto ste dužni za Fanima?robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:57Sta djaba razglabate i mucite sami sebe. Dobili ste tri boda u krupi za ove sto ste prodali i mirna Bosna
Razbaci dobro kašike. Džemila.
Nisam znao da Sarajevo Mladost igraju u prošlosti.robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:16E pa pogledaj malo tekmu na kosevu veceras sve ce ti se reci. Za Djemilu si se malo zajebo ona gleda u buducnost.![]()
Pogledao tekmu i čestitke na pobjedi.
- robertkosar
- Kontakt:
Igraju sljedeci vikend a pogledaj kako ce krupa proci i to je toWolffire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:35Nisam znao da Sarajevo Mladost igraju u prošlosti.robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:16E pa pogledaj malo tekmu na kosevu veceras sve ce ti se reci. Za Djemilu si se malo zajebo ona gleda u buducnost.![]()
Pogledao tekmu i čestitke na pobjedi.
Ja i?robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:40Igraju sljedeci vikend a pogledaj kako ce krupa proci i to je toWolffire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:35Nisam znao da Sarajevo Mladost igraju u prošlosti.robertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:16E pa pogledaj malo tekmu na kosevu veceras sve ce ti se reci. Za Djemilu si se malo zajebo ona gleda u buducnost.![]()
Pogledao tekmu i čestitke na pobjedi.![]()
Prvi gol golmanov, možda čak i drugiL' Imperator je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:53Kod prvog gola mi je veći krivac golman već štoper. Bez problema je mogao pokupiti onu loptu, samo da je krenuo!![]()
Sljedeca utakmica Sarajevo. Sigurno najbolji tim lige.
Nadat se da ce imati los dan.
Nema Dedica sto ne vidim da igra neku ulogu. Fina prilika za ove mladice da se pokažu. Mislim da će ovaj put malo vise pažnje obratiti na Hadžića.
Nek nam je sretno.
Nadat se da ce imati los dan.
Nema Dedica sto ne vidim da igra neku ulogu. Fina prilika za ove mladice da se pokažu. Mislim da će ovaj put malo vise pažnje obratiti na Hadžića.
Nek nam je sretno.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Nadam se samo da protiv Sarajeva neće biti blamaža. A što se tiče Borca... pa MGM i firma čiji je vlasnik predsjednik Borca su kao konzorciji prošli na nekoliko tendera u RS-u
(poslovi vrijedni preko 2 miliona) tako da su tu dobri odnosi
....
Gledam sada Zelju. Kako je samo Bojo grohnuo. Dva pasa nije dao kako treba. Nadam se da je zbog povrede koju je imao.
Arezina katastrofa isto u Zrinjskom.
Arezina katastrofa isto u Zrinjskom.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Vrijeme je za nove, mlađe igrače, a mi smo ih prikupili nekoliko : )
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Valja se ovog I nadgledati ove sezone. Idemo dalje bit će ovo grčevita borba...
-
belosevic28
- Kontakt:
Evidentna razlika u kvaliteti, te ocekivane oscilacije u formi koje su normalne za mladje igrace. Ekipu nadograditi sa jednim kvalitetnim veznim, jer graditi optimizam na igracu koji u Mosevcu nije pravio prevagu, ne ide.
Sretno vam do kraja, do opstanka aBd.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
koji igrač nije mogao u moševcu, hiroš?belosevic28 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:38Evidentna razlika u kvaliteti, te ocekivane oscilacije u formi koje su normalne za mladje igrace. Ekipu nadograditi sa jednim kvalitetnim veznim, jer graditi optimizam na igracu koji u Mosevcu nije pravio prevagu, ne ide.
Ma za ovako visok rezultat je najvise uticala ta mladost ekipe i vjerovatno impresija samim protivnikom...
realnije je 3:1,ali sazrece ovi igraci i imacete odlicnu ekipu
Sretno u nastavku...
realnije je 3:1,ali sazrece ovi igraci i imacete odlicnu ekipu
Sretno u nastavku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.