FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koje je ono bilo kolo kad su stavili vise nema neporazenih?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šampioni!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
"Vinko više ne mora da skače"

Bravo šampioni!!!!
Raduje me sto igramo drugu utakmicu ligasku u kojoj nam protivnik ne pravi ni jednu ozbiljnu sansu.
Idemo dalje,gazi do kraja
Raduje me sto igramo drugu utakmicu ligasku u kojoj nam protivnik ne pravi ni jednu ozbiljnu sansu.
Idemo dalje,gazi do kraja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
,,Kako vidjeti utakmicu? Razlika u kvalitetu je ogromna, treba čestitati Sarajevu. Sarajevo je za dvije stepenice ispred nas u svemu, razlika je u kvalitetu velika, lošiji igrači prave više grešaka pod pritiskom. Mi se okrećemo utakmicama gdje možemo da osvojimo neke bodove, a Sarajevo je daleko, daleko najbolja ekipa u Premijer ligi BiH u ovom momentu", rekao je Stojnić.
GOSPODIN
GOSPODIN
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Prvo, da pozdravim raju...
Drugo, da cestitam momcima ,SŠ i Upravi sto nas cine ovako ponosnim ...
I trece, sjetim se komentara u 4 kolu,kad smo nas nekolicina proglasenu Upravoljupcima,a samo smo vam govorili da ce se desiti upravo ono sto se desava ...

Drugo, da cestitam momcima ,SŠ i Upravi sto nas cine ovako ponosnim ...

I trece, sjetim se komentara u 4 kolu,kad smo nas nekolicina proglasenu Upravoljupcima,a samo smo vam govorili da ce se desiti upravo ono sto se desava ...

- RajaBa1983
- Kontakt:
Nismo primili gol 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6-7 meni se čini

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bilo je to vrijeme jednog opasno strastvenog kulta
Sabrinizma
Kako je bilo lijepo vidjeti toliko razlicitih avatara Sabrine
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne valja ti to Vanja, previse si forsirao Zip profil, a ovaj si previse zanemario...
Sto se tice tekme, sampionski

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Nije sto smo pobijedili. Drago mi sto nismo gola primili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zagrijavao se cijelo vrijeme. Ne znam fakat sta je s tim momkom pa nikako ne dobija prilike

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
+1
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Igrao je 3-4 utakmice nista nije pokazao. Do njeg je a ne do Vinka.hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:04Zagrijavao se cijelo vrijeme. Ne znam fakat sta je s tim momkom pa nikako ne dobija prilike![]()