Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema se ko više prizivati, još su samo ostali Meho i Huso sa termina.
Sve je isprobano i ižvakano, čekamo 4-ti šešir i opraštanje od ozbiljnih okupljanja i očekivanja.
Bošnjo bi trebao djecu početi slati u drugim sportovima, jer smo iole uspjesniji u rukometu i košarci.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nemoj me shvatiti pogresno da ja guram Nalica, jer slazemo se, ali ovo ofirno guranje pojedini igraca iz PL/Sarajevo je kao opravdano. Ma daj.. Mogu se navijaci Sarajeva ljutiti koliko god hoce na mene ali ne postoji nijedan igrac iz nase lige koji je zasluzio poziv u repku izuzev Tatara koji igra krilnu poziciju i tu nam treba hajde neki igrac. Dok Rahmanovic je visak, ali eto hajd eto dobit ce poziv za Iran kao i jos neki igraci i nek uzivaju u tom "spektaklu".
P.S. Bicu sad pravo bezobrazan i dobit cu puno hejta medjutim al hajd... da istjeram do kraja. Ovaj Rahmanovic (Ili Deni itd) nebi danas imao ni mjesta da sjedi na klupi Malmea, u ekipi koja je par brojeva veca od Sarajeva dok ovaj sve vise vremena dobija da igra u prvoj postavi te iste ekipe. Toliko..
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:45Nema telenata ni na vidiku, sve opušak do buđavog hljeba.
Sve je isprobano i ižvakano, čekamo 4-ti šešir i opraštanje od ozbiljnih okupljanja i očekivanja.
Bošnjo bi trebao djecu početi slati u drugim sportovima, jer smo iole uspjesniji u rukometu i košarci.
I ovaj podforum umro, danas nekoliko naših igrača igralo a niko ni slovo da napiše, mada nemam ni ja više snage da to pratim u potpunosti.
Kani se raja corava posla ... pracenje treba zasluzit a nasi su svi vec sve bonuse ispucali ....Vucevich je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:58DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:45Nema telenata ni na vidiku, sve opušak do buđavog hljeba.
I ovaj podforum umro, danas nekoliko naših igrača igralo a niko ni slovo da napiše, mada nemam ni ja više snage da to pratim u potpunosti.
-
visegrad8392
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nalića bi jedino bilo zanimljivo vidjeti, ovo ostalo je sasvim nebitno. Ćatić je užasan, a Gigović bi trebao jednu polusezonu odigrati u Rusiji.Harise je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:53Po meni su Husein Balic, Adi Nalic, Armin Gigovic, Amar Catic, Ahmet Muhamedbegovic za poziv. Dario Dumic i Marko Mihojevic takodje! Jedina šteta da puno od njih moraju proceduru okreniti. Da budem iskren bez da napadam FK Sarajevo ili drugi klubovi. Ja sam što tice reprezentacije iskren i neutralan. Tatar i Rahmanovic nemaju jednostavno kvalitet za reprezentaciju. Ja se samo sjetim kako je Svraka igrao za reprezentaciju i na kraju je propao jer nisu mu pomogli poneki dobri nastupe za reprezentaciju bez obzir da je dobar bio u Zelji. Saric je isto bio dobar za reprezentaciju, a zaluto se na kraju u Saudi Arabije. To su glavni faktori za karieru da nemoze samo reprezentacija pomagati igraca nego da moraš igrati u pristojno klub i ligu, zato moraš i na sebe puno radit ne samo doc do cilja nego ga ispunjeti. Ono što drugi jednostavno ne razumiju je da se mnogi ismijavaju Bešića i Duljevića, ali niko ne zna da većina njih ne bi ni stigla tako daleko. Nije to mala stvar kao Besic igrati standardno u Championship ligu, a biti klupar u najjacjoj ligi na Svijetu. Njegova greška je da nije isko od kluba da ode u drugog kluba na posudbu u ovom trenutku, jer ima dobri akreditivi.
Duljević je odron, Bešić odron.
Ono što je zanimljivo je da bi Rahmanović vjerovanto peškire Naliću nosio u Malmo-u.
Kako god okreneš, nema spasitelja reprezentacije.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja ne kontam zašto Tatar iz Sarajeva ima prednost prema Balicu koji je standardan u jendoj ekipi koja igra u Evropsku ligu i na vrh tabele u Austrijskoj ligi stoji. Ovaj LASK izbacio Sportinga iz Portugala koja je daleko pored dosta klubova iz Evropi? Cinjenica je da Austrijska liga duplo jaca od naše lige. Muhamedbegovic je sigruno veci kvalitet od dosta štoperi koji imamo...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:04Nalića bi jedino bilo zanimljivo vidjeti, ovo ostalo je sasvim nebitno. Ćatić je užasan, a Gigović bi trebao jednu polusezonu odigrati u Rusiji.Harise je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:53Po meni su Husein Balic, Adi Nalic, Armin Gigovic, Amar Catic, Ahmet Muhamedbegovic za poziv. Dario Dumic i Marko Mihojevic takodje! Jedina šteta da puno od njih moraju proceduru okreniti. Da budem iskren bez da napadam FK Sarajevo ili drugi klubovi. Ja sam što tice reprezentacije iskren i neutralan. Tatar i Rahmanovic nemaju jednostavno kvalitet za reprezentaciju. Ja se samo sjetim kako je Svraka igrao za reprezentaciju i na kraju je propao jer nisu mu pomogli poneki dobri nastupe za reprezentaciju bez obzir da je dobar bio u Zelji. Saric je isto bio dobar za reprezentaciju, a zaluto se na kraju u Saudi Arabije. To su glavni faktori za karieru da nemoze samo reprezentacija pomagati igraca nego da moraš igrati u pristojno klub i ligu, zato moraš i na sebe puno radit ne samo doc do cilja nego ga ispunjeti. Ono što drugi jednostavno ne razumiju je da se mnogi ismijavaju Bešića i Duljevića, ali niko ne zna da većina njih ne bi ni stigla tako daleko. Nije to mala stvar kao Besic igrati standardno u Championship ligu, a biti klupar u najjacjoj ligi na Svijetu. Njegova greška je da nije isko od kluba da ode u drugog kluba na posudbu u ovom trenutku, jer ima dobri akreditivi.
Duljević je odron, Bešić odron.
Ono što je zanimljivo je da bi Rahmanović vjerovanto peškire Naliću nosio u Malmo-u.
Kako god okreneš, nema spasitelja reprezentacije.![]()
Kakve veze sad ima Isko iz Reala sa Bešićem ?Harise je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:53Po meni su Husein Balic, Adi Nalic, Armin Gigovic, Amar Catic, Ahmet Muhamedbegovic za poziv. Dario Dumic i Marko Mihojevic takodje! Jedina šteta da puno od njih moraju proceduru okreniti. Da budem iskren bez da napadam FK Sarajevo ili drugi klubovi. Ja sam što tice reprezentacije iskren i neutralan. Tatar i Rahmanovic nemaju jednostavno kvalitet za reprezentaciju. Ja se samo sjetim kako je Svraka igrao za reprezentaciju i na kraju je propao jer nisu mu pomogli poneki dobri nastupe za reprezentaciju bez obzir da je dobar bio u Zelji. Saric je isto bio dobar za reprezentaciju, a zaluto se na kraju u Saudi Arabije. To su glavni faktori za karieru da nemoze samo reprezentacija pomagati igraca nego da moraš igrati u pristojno klub i ligu, zato moraš i na sebe puno radit ne samo doc do cilja nego ga ispunjeti. Ono što drugi jednostavno ne razumiju je da se mnogi ismijavaju Bešića i Duljevića, ali niko ne zna da većina njih ne bi ni stigla tako daleko. Nije to mala stvar kao Besic igrati standardno u Championship ligu, a biti klupar u najjacjoj ligi na Svijetu. Njegova greška je da nije isko od kluba da ode u drugog kluba na posudbu u ovom trenutku, jer ima dobri akreditivi.
-
visegrad8392
- Kontakt:
Ne može baš svako skontati da Tatar ima pravo nastupa za BiH a Balić nema i da je to glavni razlog zašto ima prednost nad njim. Balić zaslužuje da dobije šansu jer mi krila i nemamo, mada je prosječan igrač austrijske lige. Ćatić sa 0 golova i 0 asistencija u holandskoj ligi ne zaslužuje poziv u A tim čak i u ovakvoj konkurenciji.Harise je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:21Ja ne kontam zašto Tatar iz Sarajeva ima prednost prema Balicu koji je standardan u jendoj ekipi koja igra u Evropsku ligu i na vrh tabele u Austrijskoj ligi stoji. Ovaj LASK izbacio Sportinga iz Portugala koja je daleko pored dosta klubova iz Evropi? Cinjenica je da Austrijska liga duplo jaca od naše lige. Muhamedbegovic je sigruno veci kvalitet od dosta štoperi koji imamo...
Muhamedbegović je sigurno kvalitetniji od dosta stopera koje imamo ali ima ih najmanje šest od kojih sigurno nije kvalitetniji: Šunjić, Bičakčić, Saničanin, Ahmedhodžić, Hadžikadunić i Kovačević. Ima 0 nastupa za selekcije Austrije pa i ne računam da njeg trebamo preotimati od nekog.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Balorda, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, bvsic, CHR, COYGBiH, denza, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google [Bot], grbavicka1921, HP46, invincible1921, izdzezveubrazil, Jegres, jurisicduska, kolezeljovac, legendarnadruga, lol89, mavi, Micron, napapijri1987, Principatus, Proximic, RaymondRed, s4mke, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, torbica, tuzlanskinacin, Vaya, WeekendOffender, Wisey, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 376 gostiju.