AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakanoglu se definitivno oporavio i izgleda da će i početi utakmicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hakan Calhanoglu will start from the beginning the match against Roma.
Odradio je normalno trening sa ostatkom ekipe,extra vijest
Odradio je normalno trening sa ostatkom ekipe,extra vijest

Zbog blentave korone cu haman prvi put u ovih 15 godina propustiti uzivo utakmicu u Udinama...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jesi to u sloveniji u blizini?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
https://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx ... id=2224842
E ako je ovo istina, ovde ce nam bit kraj. Za Icardija 50 mil. koji vise nije ni blizu onog starog. I cca 55 mil. za dva stopera od kojih je jedan solidan a drugi nidje veze. Potrosit 100 mil. a ne dobit nista, vracamo se staroj praksi koja ce nas vratit dje smo bili od 2012. do korone.
E ako je ovo istina, ovde ce nam bit kraj. Za Icardija 50 mil. koji vise nije ni blizu onog starog. I cca 55 mil. za dva stopera od kojih je jedan solidan a drugi nidje veze. Potrosit 100 mil. a ne dobit nista, vracamo se staroj praksi koja ce nas vratit dje smo bili od 2012. do korone.
Radi se o clanku na indexu u kojem pise da kako cemo u januaru kupit Icardija za 50 mil. Milenkovica za 40 mil. i Pezzelu za haman 15.
"Novinari" lupaju gluposti. Stegli su kais, bio bih sokiran da potrose 20 mil u januaru.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Moze Icardia za nekih 35mil, sto da ne. 
Zelja me mine vidjeti jakog/kvalitetnog stopera u nasoj ekipi, nakon svih ovih silnih godina.
Zelja me mine vidjeti jakog/kvalitetnog stopera u nasoj ekipi, nakon svih ovih silnih godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na temelju čega si to zaključio da nije ni blizu onom starom?12 golova u 14 nastupa kao starter prošle sezone (1268 minuta ukupno što dođe cca 14 punih utakmica) u Ligue 1 (što je bolji učinak nego je Ibrahimović prošle sezone imao u Milanu gdje je igrao više,a zabio manje) i 5 golova u 7 utakmica LP (ispod 500 odigranih minuta) se baš i ne čini kao nešto što nije ni blizu onom starom rutiniranom strijelcu.
Pa covjece taj lik je bomba u svlacionici. Evo vidim vise ne igra ove sezone nego sto igra. Ali eto, njega bih nekako i progutao, ali za prosjecnog stopera dat 40 mil. To ne mogu nikako. I za loseg 13 mil. Znaci u januaru potrosit preko 100 mil. A Kjaer (koji je kosto 3 mil.) je izmislio fudbal za Milenkovica.SiamoNoi je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:17Na temelju čega si to zaključio da nije ni blizu onom starom?12 golova u 14 nastupa kao starter prošle sezone (1268 minuta ukupno što dođe cca 14 punih utakmica) u Ligue 1 (što je bolji učinak nego je Ibrahimović prošle sezone imao u Milanu gdje je igrao više,a zabio manje) i 5 golova u 7 utakmica LP (ispod 500 odigranih minuta) se baš i ne čini kao nešto što nije ni blizu onom starom rutiniranom strijelcu.
Kad je to Milan iskesirao tolike pare u zimskom periodu, jos pogotovo da to urade kod ovih cicija 

Jesul ovo Hauge i Gigi pozotovni na virus ☹
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Evo svi portali pisu da jesu. Steta, ali mozemo i bez njih dobit. Ja bih prije stavio A. Donarumu nego Rumuna. Antonio ne branio jednu, protiv Intera u kupu i bio nevjerovatan. A ko zna kakav je ovaj delegat iz Rumunije.
yebajiga sad, ko god da brani isti nam djavo, niti jedan nije nivo Gigija. Sto ce ova Korona yebavat ovako citave sezone yebem joj majku 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je nešto što će se dešavati tokom cijele sezone. Tako da treba se naviknuti na to. Preživjeli su bez Ibre, pa mogu vala i bez Donnarumme. Ostatak ekipe je spreman i to je najbitnije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma dobro može ovaj Tatarušanu odraditi posao, čovjek bio godinama prvi golman Fiorentine, nije neki anonimus 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovoga ce biti svugdje,tako je kako je idemo dalje,obadva su asimptomaticni,tako da kroz 10-ak dana bice opet sa ekipom.
Idemo ovo dobiti vcrs i izdvojiti sw malo na prvom mjestu,bilo bi to bas fino
Idemo ovo dobiti vcrs i izdvojiti sw malo na prvom mjestu,bilo bi to bas fino

Naravno da nijedan nije nivo Gigija, ali je cinjenica da ce Gigi prije napravit neku glupost s dodavanjem lopte protivnockom igracu na 20 m nego bilo koji od ove dvojice. Prije 2 godine bod nam falio za LP a od Sampdorije izgubili 1:0, Gigi asistiro za go. Ne mogu mu ja to zaboravit. Mada je on car!!
- Beduin
- Kontakt:
Tako je Ruicosta, ova druga dvojica ne mogu napraviti tu glupost jer ne igraju.Ruicosta je napisao/la: ↑26 okt 2020, 14:02Naravno da nijedan nije nivo Gigija, ali je cinjenica da ce Gigi prije napravit neku glupost s dodavanjem lopte protivnockom igracu na 20 m nego bilo koji od ove dvojice. Prije 2 godine bod nam falio za LP a od Sampdorije izgubili 1:0, Gigi asistiro za go. Ne mogu mu ja to zaboravit. Mada je on car!!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.