FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma **** bod protiv ovakvog Radnika, povedeš i onako se povuces ko picka.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Tanko !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Neshvatljiv pad nakon datog gola,jos nisam prezalio sansu Dzenisa 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ne razumijem sto bismo mi trebali bit zadovoljniji bodom. Nasi stali zadnjih 15 minuta, kradu vrijeme a imaju priliku ici na pobjedu. Mislim da je to uputa od Grade, da je zadovoljan bodom, s obzirom sa Devedzica ubacuje. Nevjerovatno...
-
- Kontakt:
Pezer izgubio ko pionir desetak lopti hladno. Bar je izgubio za razliku od ristica i abida
Pali su ne mogu drzat onaj tempo grado mora ranije mijenjat a koga.
dobar je i bod

Pali su ne mogu drzat onaj tempo grado mora ranije mijenjat a koga.

-
- Kontakt:
Šteta, jer smo stvarno mogli do tri boda, al hajde ja lično nisam nezadovoljan bodom. Tu smo negdje po kvalitetu realno.
- Beduin
- Kontakt:
Ma Said je tu da jednim potezom rijesi utakmicu, da proturi upotrebljivu loptu prema napred, ali kako kad ga vrli trener gura na napadaca, pored 2 napadaca u ekipi (Alic i Halvadzic), mislim, koji qurac ih imas u ekipi, koji qurac bacas platu i smjestaj na Halvadzica ako ga neces koristiti.
Kakav si ti autoritet kad ti Pezer se sprda nekoliko puta na sredini terena i gubi loptu gdje ozbiljnija ekipa bi to odmah iskoristila, umjesto da mu mater j3bes kao trener.
Ristic mrtav na teremu, ama bas qurcu nije vrijedio i igra ti do 87. minute, kao i Predragovic. J3bo ga hljeb i trener da ga j3bo.
Pod drugim okolnostima bih bio zadoboljan bodom, ali Radnik na koljenima, mrtav, brani se, ti stvaras sanse i kao trener ne pokusavas izmjenama osvjeziti i ubrzati igru, krenuti na pobjedu. Jesu me ispizdili, j3bo ih led.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma nema on ni znanja ni autoriteta
-
- Kontakt:
Nek se ne gubi, nek se bodovi osvajaju, pogotovo u gostima. Nakon ovog kola, još za jedan bod smo odmakli zoni ispadanja.
Ako nista vecina nas se slaze da ne mozemo bit zadovoljni.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:59Ma Said je tu da jednim potezom rijesi utakmicu, da proturi upotrebljivu loptu prema napred, ali kako kad ga vrli trener gura na napadaca, pored 2 napadaca u ekipi (Alic i Halvadzic), mislim, koji qurac ih imas u ekipi, koji qurac bacas platu i smjestaj na Halvadzica ako ga neces koristiti.
Kakav si ti autoritet kad ti Pezer se sprda nekoliko puta na sredini terena i gubi loptu gdje ozbiljnija ekipa bi to odmah iskoristila, umjesto da mu mater j3bes kao trener.
Ristic mrtav na teremu, ama bas qurcu nije vrijedio i igra ti do 87. minute, kao i Predragovic. J3bo ga hljeb i trener da ga j3bo.
Pod drugim okolnostima bih bio zadoboljan bodom, ali Radnik na koljenima, mrtav, brani se, ti stvaras sanse i kao trener ne pokusavas izmjenama osvjeziti i ubrzati igru, krenuti na pobjedu. Jesu me ispizdili, j3bo ih led.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jedina stvar koja mi je baš zasmetala je da nije bila minuta šutnje za Soka (nadam se da će biti sl kolo) , al ni naši nisu mogli staviti crne trake na rukave jako mi je to zasmetalo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
mene je šokiralo, pogotovo što nismo imali crne trake. bit će slijedeće kolo.
- Beduin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da imamo Amera Bekića npr, večeras bi najvjerovatnije dobili.
-
- Kontakt:
Sa ovom ekipom i trenerom bod je super. Prekidi nas ubijaju, katastrofa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ne pamtim da smo ovako loše branili prekide.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:18Sa ovom ekipom i trenerom bod je super. Prekidi nas ubijaju, katastrofa.
-
- Kontakt:
Vidim svi kritikujete Rističa Pezera Predragoviča a zaboravili ste največeg krivca za go ili se pravite da niste vidjeli Amar je kriv za go ostavio je svog igrača samog i dječko je dao go Pezer je bio asistent kod gola i dobro prekidao akcije osim one pred kraj kad je dugo držao loptu Mogli su dotuči Radnika ali Grado hinjski se povlači
-
- Kontakt:
posljednji pozdrav našem šefu

-
- Kontakt:
Nikad lošije na tome moraju raditi kako god znaju. Katastrofa je primati golove nakon kornera.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:22Ne pamtim da smo ovako loše branili prekide.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:18Sa ovom ekipom i trenerom bod je super. Prekidi nas ubijaju, katastrofa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.