Taman kontam sad upalit Titansi se vracaju.Qurac
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Vracaju se vracaju
Odlicna tekma
Uvijek se oslonit na Big Bena da ce bacit int haha
za dlaku 
Faca Bena kad Gostovski ofula
Ni on ne vjeruje hahaha
o yebem ti nafaku haha
Falconsi 
Jao ludnice na Falcons Lions , Gurley proletio u end zoneu umjesto da stane i ostavi minutu Lionsima za drive i u zadnjoj sekundi daje Hockenson TD i pogađaju xp za pobjedu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
FC Wsh satr'o Dallas 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo sto Dallas radi navijacima i nama koji ih gledamo je dno dna. Jbt. Nisu oni neki znj tim nego najpopularniji i najvrijedniji brend u Americi.
Za ovo moraju letiti ‚glave‘ pa ko god. Ne ide vise ovako..
Za ovo moraju letiti ‚glave‘ pa ko god. Ne ide vise ovako..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gronk 
Cam užasan nakon korone
Cam užasan nakon korone
Još ne vjerujem koji su peh ovi Falconsi k'o da na mrvama žive.
S druge strane uživancija gledat kako ovo nafurano smeće iz Dallasa trpa ko stigne, pa i ekipe bez imena, vazda su mi odvratni bili, izuzev Daka.
S druge strane uživancija gledat kako ovo nafurano smeće iz Dallasa trpa ko stigne, pa i ekipe bez imena, vazda su mi odvratni bili, izuzev Daka.
TB12

Pringle 102y return 
cowboysi su sami krivi, uzeli su za trenera čovjeka koji je rodžu uskratio za najmanje dva superbowla!
Meni lično je ovih 5 utakmica pokazalo, da je za uspjeh u posljednjih 20 godina zaslužan Brady, a ne BB...Shanahan u prvom poluvremenu rastavio odbranu defanzivnog genija na proste faktore.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ova sezona je baš bombona, cheateri i kauboji odron, a ni filadelfija nije ništa bolja .... što se mene tiče može svaka sezona biti ovakva 
Ivković pjeva u čast lošim Patsima 
Da kojim slučajem Shanahan umjesto nesposobnog Jimmy G-a ima Daka, minimum bi mu bilo konferencijsko finale svake godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.