dinoo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:16
Barca kakva god da je igra na 65% posjeda lopte, mi smo u takvim situacijama ocajni i jedino nas neke ludjacke kontre mogu spasiti.
Btw veceras smo igrali katastrofalno kontre i polukontre, jednostavno ne znamo poentirati. Neke ekipe iz onoliko polukontri i kontri zabiju 6,7 golova.
Upravo to, zato sam i rekao Gefufni da ili će Barca nama zabiti 3/4 ili mi njima. Ako je Verona onako drzala presing u 1 poluvremenu (kasnije su zbog toga umrli pa smo ih udarali kao boksersku vreću), zamisli da ti onako Barca otme loptu i baci Messia u šansu.
Kontre nikad nismo znali igrati izuzev one sezone s Tevezom i Alvarom kada su svi trčali, sjetimo se Alvara protiv Bayerna npr.
A sada nemaš ni Coste da udje pa da raširiš njega, Alvara i Runu, ubojito. Kulu ima pluća, ali nema brzinu niti prvi korak kojim stvara višak. Bit će to zanimljiv meč, ali definitivno se ekipa mora više kretati kao što je bilo zadnjih pola sata.
Evo i Pirlo i Alex rekoše da Juve ne treba da reaguje kad je već popio šamar nego da nametne igru i ritam od početka i dobije. I to je problem svih Juventusa zadnjih bar 4 sezone.