-Kokos-DeLi-Turcin-Sandro
----Amer-Samba-Frenci
--------Makedonce-------
----Morata - Ronaldo
Ovo bi ja volio vidjeti na djelu..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventinisimo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:06--------------Woj
-Juan-DeLi-Demiral-Sandro-
----McKennie-Arthur-Benta--
----------Dybala-------
----Morata - Ronaldo
Trenutno kakve igrače imamo u ekipi najbolja formacija po meni je 4-5-1 (4-2-3-1) s Ronaldo naj isturenijim mada mi onda zao Morate jer momak iskreno 90%šansi za gol iskoristi i po meni ga to svrstava u najbolje napadače iskreno.dinoo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:04@nicaze
Potpisujem svako slovo. Umjesto treceg stopera stavi treceg veznog i ucvrsti sredinu ali nije da nisam govorio jos prosle godine da nama ne gine 343 s obzirom na karakteristike igraca. U medjuvrememu dodjose dejan i chiesa, klasicni 433 igraci i poce izmisljanje pozicija...
O Dybali sam iskreno mislio na toj poziciji..ali ne...Makedonce moze puno vise trcati i pomagati odbrani..Pogba je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:09Juventinisimo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:06--------------Woj
-Juan-DeLi-Demiral-Sandro-
----McKennie-Arthur-Benta--
----------Dybala-------
----Morata - Ronaldo
akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:11bar Adidas isplacuje dobar novac da bi se sprdao sa nama sve ove godine, jos cekam iole lijep dres od njih![]()
Da se ne lazemo, nije to Juventus izmislio, samo su zajahali val. Barca, Madrid, ManUtd su poceli par godina prije. Prodaje se prica da smo za izucavanja, i to samo zbog drasticne promjene logoa, ali nije Juventus trendseter na tom polju.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:53ma to je moderni marketing. Drustvene mreze, stvaranje interesovanja taman se predsjednik skinuo go i trcao cestom. Sve za klikove i pare
Juventus se poceo izucavati od strane strucnjaka u toj bransi kao primjer uspjesnog rebrandinga, kao standard marketinga itd.
od novog logoa, preko drustvenih mreza, Ronaldo efekta, dj-a i partija na utakmicama, poznatih licnosti, ovih dresova za jednokratnu upotrebu koji se rasprodaju u sekundi, sinergije sa drugim brendovima( J Hoteli i slicna sranja, Ferari, Fiat...) jbg svijet ide u tom pravcu i na nama je da prihvatimo, iako je Juve uvijek bio klub tradicionalnih vrijednosti.
dobar, ali brojevi na ledjima malo j3bu dojamPogba je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:44akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:11bar Adidas isplacuje dobar novac da bi se sprdao sa nama sve ove godine, jos cekam iole lijep dres od njih![]()
Paratici je napisao/la: ↑26 okt 2020, 08:54Da mi je neko rekao da cu ugasiti Juventus na poluvremenu, rekao bih mu da je budala. Ocigledno je doslo do zasicenja, ali i do bezobrazluka prema nama koji ovo pratimo.
Nemam nista protiv Pirla, nisam balavac, mogu istrpiti sezonu-dvije procesa i starta novog ciklusa, prilagodbu igraca, trenera, novih cistacica, ali moj Juventus nije 3412/343/352 i necu pogledati vise ni minutu dok se igra sa tom kvazi-formacijom.![]()
#liveahead i onda 352, pa mamu vamjebem licemjernu.
Kupujes dresove i godisnji membership i u doba corone, a on ti se sere u strast i hobi. E, necemo razbojnici vise ovako.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.