A malo zatim Amon Ra (vrhovni bog starih Egipćana)ElCartel11 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:24Kako smo krenuli, da mu skracujemo prezime jos malo pa ce biti Raaa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordopoeta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
kako stojimo sa kartonima pred Mladost? prijeti li nekome da propusti derbi..
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Hadzija je to doveo,ne moze to biti da ne valjaZip je napisao/la: ↑26 okt 2020, 08:32alacious je napisao/la: ↑26 okt 2020, 06:54Dobro je, ziv si. Koliko nam dobro ide mislio sam da ces ruku na sebe dici...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 05:35Ma nemoj te na Zidanakazu neki tek je dosao polako,ima ugovor na 3 god
...
![]()
![]()
Zao mi ga bgmi...
FK SARAJEVO
Handžić Haris (IGRAČ)
Pidro Selmir (IGRAČ)
Šerbečić Besim (IGRAČ)
Sušić Tino-Sven (IGRAČ)
FK ŽELJEZNIČAR
Osim Amar (OSOBLJE)
Mujezinović Mustafa (IGRAČ)
Šehić Eldar (IGRAČ)
Hajdarević Haris (IGRAČ)
Štilić Semir (IGRAČ)
Odlično!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
eh kad se sjetim prije, das krupi go i izjednace ti odmah, i onda molis boga da zabijes drugi... kako je milina na vrijeme rjesavat tekme. kako je milina kad imas trenera koji rotira igrace i koji promijeni pozicije igracima po nekoliko puta tokom utakmice. a o formaciji da ne govorim...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
9 2 0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amar već 7 golova i 7 asistencija, kakva sezona u najavi, double double 
Kako bi ga Dinamo uvalio u neki Torino za 5-6 miliona eura...
Kako bi ga Dinamo uvalio u neki Torino za 5-6 miliona eura...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U novembru na MojaTV : Mladost,Tuzla,Olimpik
Arena:Zeljeznicar,Velez.
Arena:Zeljeznicar,Velez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bez publike igramo bas skolski , sjetimo se da smo prije uvjek na pripremama u nekim kampovima igrali dobro 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa jesmo mirniji bez publike, ispunjavaju se trenerove zamisli nema da publika ponese nego se igra mirno i staloženo.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:49Bez publike igramo bas skolski , sjetimo se da smo prije uvjek na pripremama u nekim kampovima igrali dobro![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije ovo do publike, ovo je do organizovanosti kluba na svim poljima. Od ocuvanja igrackog kadra, Uprave, strucnog staba. Zaista nestvarno izgleda kako je sve poslozeno i aBd cemo napredovati jos.
Treba se nekad strpiti za neke stvari, ne ide nekad sve tako lako, zivimo u BiH gdje ti podmecu nogu cim krenes casno i posteno... Vidimo koliko "nasi navijaci" ovdje likuju na eventualno los potez, a zazmire na 683996 dobrih poteza. Ali dobro rekose: Psi laju, a karavane prolaze...
Treba se nekad strpiti za neke stvari, ne ide nekad sve tako lako, zivimo u BiH gdje ti podmecu nogu cim krenes casno i posteno... Vidimo koliko "nasi navijaci" ovdje likuju na eventualno los potez, a zazmire na 683996 dobrih poteza. Ali dobro rekose: Psi laju, a karavane prolaze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Fino prikljucite Moja TV i necete onda kukat
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nece se oni obogatit od tvojih para vjeruj. Isti ti je djavo koju ces tv imat, mene jedino zafrkava bhtelecom radi interneta, ali sto se tice televizije i kanala, uvijek cu izabrati mojutv radi FKSa i naše ligeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 11:32Sa avaza se radije bacit, nego onim uhljupima pare davat
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bh telecom koju god uslugu ima, **** je. Milion puta sam se izivirao radi interneta, mobilnog posebno. A da se nece obogatiti od mojih para? Pa nece. Ali ovakvih kao ja ima 30 000 ili 40 000, oa ti racunaj.forgempp je napisao/la: ↑26 okt 2020, 11:36Nece se oni obogatit od tvojih para vjeruj. Isti ti je djavo koju ces tv imat, mene jedino zafrkava bhtelecom radi interneta, ali sto se tice televizije i kanala, uvijek cu izabrati mojutv radi FKSa i naše ligeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 11:32Sa avaza se radije bacit, nego onim uhljupima pare davat![]()
![]()
PSPHM
Me boli qrac za njih dok imam Arene, Sport kubove i našu ligu ja sam miranJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 11:32Sa avaza se radije bacit, nego onim uhljupima pare davat
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO