FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dali nas trener ima damu i da kazni ove sto dudlaju.Halo igras za prvi tim Zelje.Disciplina na nivou Slobode iz Svrakina.Pa jesmo li mi sportski kolektiv ili sta.I mj nesto ko fol ocekujemo drhtimo za rezultat.Amar izgleda iz dosade vodi Zelju onako usput da se zabavi.
-
- Kontakt:
Nije više ni smiješno yebo im pas majku. Kako možeš objaviti članak na osnovu mahalske onih ****? Kako to sebi avaz dozvoljava, yebem i Radončića i ovog novinara.
Željezničar za život cijeli!
Na Muletu se ostrio **** prosle ili pretprosle sezone kad ga je neko slikao na Otoci. Sad svi redom puse pa nema potrebe, ne bi imali dovoljan broj igracaAlipasino je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:20Dali nas trener ima damu i da kazni ove sto dudlaju.Halo igras za prvi tim Zelje.Disciplina na nivou Slobode iz Svrakina.Pa jesmo li mi sportski kolektiv ili sta.I mj nesto ko fol ocekujemo drhtimo za rezultat.Amar izgleda iz dosade vodi Zelju onako usput da se zabavi.

-
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama, i od mene isto.SudoHusika je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:14E yebem im majku u pizdu, kompletnoj redakciji. A također yebem i tetke lobotomcima koji ne prestaju sa lažima. Sisaj splovilo podbuhli.
Zato će im Željo biti vrhunac karijereMrkiMedo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:23Na Muletu se ostrio **** prosle ili pretprosle sezone kad ga je neko slikao na Otoci. Sad svi redom puse pa nema potrebe, ne bi imali dovoljan broj igracaAlipasino je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:20Dali nas trener ima damu i da kazni ove sto dudlaju.Halo igras za prvi tim Zelje.Disciplina na nivou Slobode iz Svrakina.Pa jesmo li mi sportski kolektiv ili sta.I mj nesto ko fol ocekujemo drhtimo za rezultat.Amar izgleda iz dosade vodi Zelju onako usput da se zabavi.![]()
Najgore je ovaj dio sto je dodao. Ne znam ko je autor clanka tj. novinar, ali pitanje je da li on procitao prije nego sto je objavio. Mozda jeste, mozda nije.SudoHusika je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:22Nije više ni smiješno yebo im pas majku. Kako možeš objaviti članak na osnovu mahalske onih ****? Kako to sebi avaz dozvoljava, yebem i Radončića i ovog novinara.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Možda jeste, možda nije - a ja ga u usta yebem, možda 100%. I ove što šire hajke i laži.
Željezničar za život cijeli!
Ima li vam gdje druga Osim13?SudoHusika je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:37Možda jeste, možda nije - a ja ga u usta yebem, možda 100%. I ove što šire hajke i laži.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne soli nam ranu, nemaParatici je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:39Ima li vam gdje druga Osim13?SudoHusika je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:37Možda jeste, možda nije - a ja ga u usta yebem, možda 100%. I ove što šire hajke i laži.![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
**** li im sunce neodgovorno svima. Kakav cirkus od kluba na svim poljima fuj
- MocMahale444
Koji će nam qrac takvi, ja bih to odmah tjerao, čuj ne pije i ne puši

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
A gdje dudlaju. Na ovoj fotografiji ne dudlaju. Koji vam je kurwc vise, postajete ko ona furda sto navija za FK Miske. Samo da je popljuvati i **** majku igracima Zelje. Odvadite vise, nemam nista protiv kritike, ali opravdane. Ovo sto se ovdje radi trenutno je sve osim ljubavi prema klubu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Edit: Avazu se najebem svega po redu.
- MocMahale444
plavousrcu je napisao/la: ↑26 okt 2020, 18:18A gdje dudlaju. Na ovoj fotografiji ne dudlaju. Koji vam je kurwc vise, postajete ko ona furda sto navija za FK Miske. Samo da je popljuvati i **** majku igracima Zelje. Odvadite vise, nemam nista protiv kritike, ali opravdane. Ovo sto se ovdje radi trenutno je sve osim ljubavi prema klubu.
ReCi Hin

Isto naglasi kako igramo dobro i sve nam ide kako treba.
Napomeni kad smo uzeli zadnju titulu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
preselioParatici je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:39Ima li vam gdje druga Osim13?SudoHusika je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:37Možda jeste, možda nije - a ja ga u usta yebem, možda 100%. I ove što šire hajke i laži.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma znam, ali rekoh da nije slucajno uskrsno i drzi se striktno na temama voljenog kluba. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ukinio admin njegovu ip adresu i 30 kilomeara oko njega

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 37 gostiju.