Ako je igrao za Svede, ne moze. Civilni pasos u tom slucaju mnogo ne znaci. Onda dok ne promijeni sportsko drzavljanstvo ne moze biti pozvan.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Adi mozda nije preveliko talentovan igrac ali je vrlo spreman i zato kod mene ce imat uvijek prednost ispred nekog igraca iz nase lige (koji je pogotovo stariji i sve). Zato sam pravio paralelu sa Rahmanovicem, ne da omalazavam Amara, vec da ukazem na to da su igraci s vana puno spremniji i da ako nista drugo mogu da odgovore 90 minute trkom. Svedski fudbal sa coronom (bez gledaoca) je odron zivi, njih kvalitet nikad nije krasio kao ni repku, ali zato sine ako ne mozes da trcis ti neces ni igrati u ligi. Pogotovo u klubu koji je broj jedan u drzavi.
Adi ce 100 % dobiti poziv u januaru na onu svedsku turneju gdje igraju par prijateljski utakmica po Dubaiju, Qataru..
Ima dosta upitnika kad su ovi stariji igraci u pitanju u vezi i napadu, hoce li ostati iduce sezone. Ako Adi zavrsi sezonu kako igra trenutno, a sad je u prvoj postavi, on ce biti starter u 21/22.. Ja na jesen ocekujem i Mujanica da dobije minutazu, ako ga ovi ne vrate sa posudbe iz Danske vec na zimu kao Anela, jer ono sto mogu citati je da Amel par puta bio man of the match za Hobro i da su iz Malmea vrlo zadovoljni kako igra.
A imamo civilni i kakav jos pasos?
Gigovic je pet godina mladji i vec otisao u jacu ligu. Od njega bi moglo sta biti.
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Diplomatski možda?
Imas Ministarstvo civilnih poslova, zar nam treba jos kakvo?
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mozes mislit da je Visca za ovog Messi et koliko je dobar Nalic goni ga dosta nam hamelja a nama Visca ne valja hvala lpJustin je napisao/la: ↑26 okt 2020, 16:22Jbt sad svaki prosjecni Sved koji se pojavi treba u reprezentaciju. Ovaj Nalic nije dovoljno dobar ni da bude starter u Malmeu. Ocigledno da mu je taj klub max nivo koji moze dostici i nema potrebe da se zove.
Gigovic je pet godina mladji i vec otisao u jacu ligu. Od njega bi moglo sta biti.
-
belosevic28
- Kontakt:
OJ DZAMIJO TUDAM, TUDAM !!!
Ako je Balic prosjecan igrac sta su onda Menalo, Duljevic, Loncar, Miloševic, Sanicanin, Kadušic, Piric, Tatar, Cipetic, Hadziahmetovic, Hodzic, Kovacevic, Naštic? Kako moze neko biti prosjecan igrac kada je standardan u jacu ligu i ekipu od svakog igraca koji sam ovdje sada napisao? Šunjic nece vjerovatno više igrati za našu reprezentaciju nakon transfer u Kini, Bicakcic uvijek redovno povredjen, onda ostaju još cetri sa Mihojevica pet. Nek bude Muhamedbegovic šesti štoper sigruno kvalitetni od Šerbecica i Mujakica!Drape je napisao/la: ↑26 okt 2020, 12:25Ne može baš svako skontati da Tatar ima pravo nastupa za BiH a Balić nema i da je to glavni razlog zašto ima prednost nad njim. Balić zaslužuje da dobije šansu jer mi krila i nemamo, mada je prosječan igrač austrijske lige. Ćatić sa 0 golova i 0 asistencija u holandskoj ligi ne zaslužuje poziv u A tim čak i u ovakvoj konkurenciji.Harise je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:21Ja ne kontam zašto Tatar iz Sarajeva ima prednost prema Balicu koji je standardan u jendoj ekipi koja igra u Evropsku ligu i na vrh tabele u Austrijskoj ligi stoji. Ovaj LASK izbacio Sportinga iz Portugala koja je daleko pored dosta klubova iz Evropi? Cinjenica je da Austrijska liga duplo jaca od naše lige. Muhamedbegovic je sigruno veci kvalitet od dosta štoperi koji imamo...
Muhamedbegović je sigurno kvalitetniji od dosta stopera koje imamo ali ima ih najmanje šest od kojih sigurno nije kvalitetniji: Šunjić, Bičakčić, Saničanin, Ahmedhodžić, Hadžikadunić i Kovačević. Ima 0 nastupa za selekcije Austrije pa i ne računam da njeg trebamo preotimati od nekog.
Naravno da je prosječan igrač, što ne znači da u ovakvoj konkurenciji na krilima Balić nema mjesto u reprezentaciji. Nek bude Muhamedbegović šesti stoper i nek dođe na red prioriteta kad završimo sve važnije od šestog stopera. Gigović je broj jedan i njeg kad dovedu nek se bave ostalim igračima.Harise je napisao/la: ↑26 okt 2020, 18:29Ako je Balic prosjecan igrac sta su onda Menalo, Duljevic, Loncar, Miloševic, Sanicanin, Kadušic, Piric, Tatar, Cipetic, Hadziahmetovic, Hodzic, Kovacevic, Naštic? Kako moze neko biti prosjecan igrac kada je standardan u jacu ligu i ekipu od svakog igraca koji sam ovdje sada napisao? Šunjic nece vjerovatno više igrati za našu reprezentaciju nakon transfer u Kini, Bicakcic uvijek redovno povredjen, onda ostaju još cetri sa Mihojevica pet. Nek bude Muhamedbegovic šesti štoper sigruno kvalitetni od Šerbecica i Mujakica!
-
belosevic28
- Kontakt:
Prevod: @harise ti si u maloi krizu ajdentiti vec fri sisns
- Goalgetter
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesi li ti ona seljačina što me je napala na temi FKS? Olovo?belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma razumijem ja da nekoga volis ili ne, ali ovaj jadnik kad hice nekoga predstaviti losim poredi ga sa igracima iz domaceg prvenstva. Tipicni kompleksas, ugnjetavan gdje god dodje...Justin je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:06Tip je tezak slucaj.belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
-
belosevic28
- Kontakt:
...na mom bolovo !DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:08Jesi li ti ona seljačina što me je napala na temi FKS? Olovo?belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
Jesi li se pronasao baustelac ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma jok, samo da se podsjetim s kim imam posla. A sto se baustelac tice, zivim tik iznad Koševabelosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:10...na mom bolovo !DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:08Jesi li ti ona seljačina što me je napala na temi FKS? Olovo?belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
Jesi li se pronasao baustelac ?
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel to harauze "osjelina" pomjerila tik iznad Koseva
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:14Kakvog posla?
Jel to harauze "osjelina" pomjerila tik iznad Koseva![]()
belosevic28 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:58Mene samo zanima kog kuHca ti trazis na ovoj temi kad na temama reprezentacije popljuva sve sto ima ikakve veze sa Sarajevom... Od Mujakica, Cimirota, Mihojevica do Amara, Tina, Kovacevica... Ogavno te gledati ovde, al bas...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:55Kako je krenulo, Emir Hadžić će u knjižaru po špiceve.
-
belosevic28
- Kontakt:
Druze možeš me mrziti i vrijeđati koliko želiš. Neću napisati ništa drugo osim hvala bogu što postoje ljudi poput tebe. Tvoj kompleks prema meni pokazuju da si ljubomoran. Kad bi se rat desilo, zaštitio bi tvoj zivot i svi ljude iz naše zemlje čak i kad bih umro da bi se zrtvo za svoj narod. Tvoja provokacija samo čini mene jačim nego slabijim. Ako dadneš podršku jednog Vranješa onda je to tvoja stvar iako mrzi naš narod sta je na kraju dokazo za tetovazama. Opet kazem ja ne mrzim svoju drzavu, meni bi bila velka cast da kao prvi poginim za svoju drzavu. Ja govorim samo o kvalitet igrača i ligu gdje se snalazi ako ti je krivo onda nemaš sta trazit u ovom sportu. Nisam ja "Bauštelac" kao radnik, ali srami se što ovu profesiju uvlačiš u blato. Drugi daju svoj život u ovoj profesiji kako bi mogli izdržavati svoje porodice. Ali ti obraćaš pažnju na nekoga tko to ne cijeni šta znaci hljeb zaradit da bi svoje zdravlje dao!belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
Ako me nazoveš teškim slučajem, onda barem iznesi argument zašto sam težak slučaj. Ako nemozeš onda je uvijek najpametnje šutiti!Justin je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:06Tip je tezak slucaj.belosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:16Zamisli koliko moras biti jadan da mrzis sve sto dolazi iz drzave u kojoj su ti roditelji rodjeni, a navijas za tu drzavu ?! U isto vrijeme nisi naucio jezik svojih predaka a zivis u zemlji gdje si niza klasa i gdje te smatraju obicnim baustelcem.
Trenutno korisnika/ca: AA23, al87, Bing [Bot], Bosanac90, CHR, Confiance, COYGBiH, denza, drakemayelover, dzemil, FerdinandF, galia95, GeriOldman, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, JimmyPage, kakarut, lol89, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, passatb6, Proximic, safun79, Sheyi, shminka, signalidunapark, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, umrobihzbogtebe1946, UtdBiH21, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 274 gosta.