AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
I sta kazete Donaruma kikser hahaha
Oj ove bukve na golu , sad me strah svakog prelaska Rome na našu polovicu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kriv i golman i Rom,koji kao da ne postoji kraj Dzeke u ovome duelu,nista treba ici dalje,dati gol vise od protivnika
Al meni jedan od najglupljih mogucih poteza koji golman moze da uradi je da skace ovako na loptu. Pa majku mu imas citavu ekipu u sesnaestercu da skacu, cekaj na liniji.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Kjaer je u ovom trenutku bolji stoper od Romagnolija.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kjaer je trenutno bolji stoper od Romagnolija. I ne kazem to samo zbog primljenog gola,ni sam nisam mislio da cu ovo ikad reci 
@meho-medo

@meho-medo

-
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko nemamo srece, samo da kakvu frljoku opet ne primimo radi ovog konja na golu
Rom je uzas,prvo protiv Intera,a evo i vcrs Kajer mora da gine za obadvojicu,Gabbia je bio puno sigurniji i bolji u tandemu sa Kajerom.
Moramo reci da su nasi i sa Kajerom uradili odlican posao
Moramo reci da su nasi i sa Kajerom uradili odlican posao
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Leao u prvom poluvremenu igrao svega 3 minute
-
- Kontakt:
Odakle ti taj treći minut?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
To sam mu ja dao od sebe jedan zbog presinga koji je nekad vrsio kad oni imaju loptu

Ma ni Roma nista posebno, primismo gol radi golmana i njegove gluposti al ajd. Moramo u drugom popraviti igru ako mislimo ovo dobiti, puno su pustili loptu Romi u posjed. Hakan za sada blijed, nista posebno, mozda je bolje bilo da je ostao na klupi da je recimo Rade krenuo al gotovo je sad yebajiga.
Mali Brahim mora uci da napravi dar mar
Mali Brahim mora uci da napravi dar mar

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa tako ti je to kod nas, svaki izostanak prvotimca je problem, ništa neuobičajeno. Donekle možeš skrpiti 2-3 pozicije bez da ne osjećaš izostanak, ali ostatak ne možeš
Solidna igra, ovo bi se i moglo dobiti uz malo konkretniju igru u napadu.
Solidna igra, ovo bi se i moglo dobiti uz malo konkretniju igru u napadu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Donnarumma je golman svjetske klase. Ovaj Tuta ili kako već, je golman treće klase, jedan iz one plejade koji mogu da odbrane nemoguće a onda loptu me može da uhvati i ako ima 2 metra i plus ruke da koristi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Ako ništa debil me makar nasmijao. Suze me oblile čim sam ga vidio na terenu, lik je sa 34 godine penzioner. Za njega je Kalac lično Dino Zof. Bolje da je stariji buraz aka parazit branio.
- crvenocrni
- Kontakt:
On ce i biti 'prekretnica' bojim se...
Igra je odlicna, par odlicnih sansi, nadam se kojem golu u drugom pol.a i da zavrsi nerjeseno nije tragediija...
Pioli je odmah na centru zaustavio trojac iz veze kassie,hakan i benaser da im objasni neke stvari,deff nam je taj dio tima u prvom pol podbacio.
Thea treba sto prije malo odmoriti
Thea treba sto prije malo odmoriti
- muha milanez
- Kontakt:
Sta glumi Romagnoli sa onim dubinskim loptama, bolan daj Bennaseru i ne bacaj lopte bezveze. Jest da sredina Rome vrsi dobar presnig na Bennasera i Kessiea, nema sigurnog pasa kroz sredinu..
Molit Boga da Kjeara zaobiđu povrede. Covjek je lider iz sjene u ekipi, to se vidi..
Gigio yebla te korona u nevakat, vraćaj se živ bio
Molit Boga da Kjeara zaobiđu povrede. Covjek je lider iz sjene u ekipi, to se vidi..
Gigio yebla te korona u nevakat, vraćaj se živ bio
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.