AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne bih bio nezadovoljan ni sa remijem. Ali Roma je zaista lošija ekipa od Milana i trebaju to nastojati iskoristiti. Jedan bod nije smak svijeta, pobjeda bi bila odlična. Samo da se ne desi da Roma iz neke froljoke odnese 3 boda iz Milana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Govorim vec par mjeseci da je Kjaer bolji stoper od Romagnolija al eto.
Mogli bi ovo i izgubiti zbog onog Rumuna, bruku je nesiguran samo da osutaju prema golu i prima gol. Bruku nesiguran.
Al eto nadam se da ce dobiti ali tesko
Mogli bi ovo i izgubiti zbog onog Rumuna, bruku je nesiguran samo da osutaju prema golu i prima gol. Bruku nesiguran.
Al eto nadam se da ce dobiti ali tesko
- Fantasista
- Kontakt:
Svaki napad Rome je opasnost jer nemamo golmana, lik je pogubljen. Nadam se da mu je ovo zadnja.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Joj sto ne mogu ovih pesimista sto suhu bacaju...cccc onda ce govoriti ja sam govorio ovo ono...odmah mi se ne gleda drugo pol... 

Ja kada sam od pocetka govorio da je Kjer zasluzan za ovu dobru seriju i da komanduje odbranom..ovdje se ljudi ibretili. Lik nosio odbranu. Valjda se Rom dohaviza..ali mislim da on ne moze vise napredovati i uciti.
Lukaku ga silovao evo mu Dzeko zadaje glavobolje.Cak u parnavrata Kjer ide na preuzimanje Dzeke i lako to rjesava.
Leao jako bezobrazan igrac. Za onu prodatu loptu kod iznosenja meni bi bio klupiran pa makar nikad vise gola dali. Ono se ne može nazvati ni nonsalancija ili neozbiljnost vec čisti bezobrazluk i drskost. Osnove fudbala i ti se uzmes kurciti.
Ajde Celo..daj Radeta
Lukaku ga silovao evo mu Dzeko zadaje glavobolje.Cak u parnavrata Kjer ide na preuzimanje Dzeke i lako to rjesava.
Leao jako bezobrazan igrac. Za onu prodatu loptu kod iznosenja meni bi bio klupiran pa makar nikad vise gola dali. Ono se ne može nazvati ni nonsalancija ili neozbiljnost vec čisti bezobrazluk i drskost. Osnove fudbala i ti se uzmes kurciti.
Ajde Celo..daj Radeta

Zadnja izmjena: edoox, dana/u 26 okt 2020, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva korona. Gigio vidjen u Torinu sa Raiolom i Paraticiem. Pravi Paratici, ne ovaj forumski.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- crvenocrni
- Kontakt:
Tako je Saleeee
Ubitacni Leao 2x2
Ubitacni Leao 2x2
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 26 okt 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Popisa nas mali
Opasan je kad ucestvuje u igri,nazalost to je rijetko
Ajmo Milan jos jedan da ovo ovjerimo

Opasan je kad ucestvuje u igri,nazalost to je rijetko
Ajmo Milan jos jedan da ovo ovjerimo
Leeaaaaooooo
Leao samo igra prve minute prvog i drugog poluvremena 

- muha milanez
- Kontakt:
Kad hoce tad je igracina
Hajmoo jos jedan sad

Hajmoo jos jedan sad

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Leao se pojavi u jednom napadu po poluvremenu i to je to od njega , ali je namjestio 2 gola , ne možeš mu ni prigovarati haha.
Calabria mi je loš danas , dosta loših pasova za sada , a i puhalo je po njegovoj strani.
Calabria mi je loš danas , dosta loših pasova za sada , a i puhalo je po njegovoj strani.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- nextterrain
- Kontakt:
Pa igra prvih 5 minuta oba poluvremena dok se ne umori 

Leao nek igra po 2 minute u svakom poluvremenu, svaku utakmicu ovako do kraja karijere
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj lik može da bude paklen igrač, samo da bude skoncentrisan na fudbal maksimalno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kessie se opet malo opustio pa pokusava sa svojim prodorima koji u pravilu zavrse sa netacnim dodavanjem.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Kako lose odigrase ovo 5 na 3 smo imali