Tako je. Ovaj levat sa Lakicem nek prohoda loma.szlaja je napisao/la:Gluplji su ovi sto uopste pristaju na pricu, jos i 3-4 stranice![]()
Recite mu da je Lakic inace Messi i da je sve OK, hajmo dalje. Cujem da je sad i Chelsea zagrizao za dijamanta.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Croatia je 1998 bio naziv jednog kluba iz Zagreba,ali nisu oni igrali na SP u Francuskoj nego reprezentacija Hrvatske,koju stranci nazivaju Croatiasuntu jeu je napisao/la:I šta onda ? Jel isto igrati u Herthi i igrati Teplicama ?![]()
Jel isto doći i zaigrati kod modrih koji su bili treći na svijetu i koji su redovno u završnicama, četvrtfinalima evropskih prvenstava, svjetskih itd.. i isto zaigrati u BiH kojoj je najveći uspjeh baraž ?
Uostalom jel isto igrati u KSC-u i isto igrati u Wolfsburgu?
Jel isto igrati u hrvatskoj ligi ili u bosanskoj?

Kad se Dzeko najede sarme i buredzika, on postaje SuperDzeko i cijepa protivnicke mreze.....
Analitico je napisao/la:Kad se Dzeko najede sarme i buredzika, on postaje SuperDzeko i cijepa protivnicke mreze.....
Lakić ne jede ništa, a bježi Džeki za jedan gol na listi.

Ti bas ne spavas......Idi spavaj, sacuvaj nam zivce......A i ova administracija nista ne radi, dali ste meni ban 100 puta zbog gluposti a ovaj ovdje bizon se zainatio i sa 100 postova spama temu a vi nista...Svaka vam cast...suntu jeu je napisao/la:Analitico je napisao/la:Kad se Dzeko najede sarme i buredzika, on postaje SuperDzeko i cijepa protivnicke mreze.....
Valjda to postivate manjine, kao ugorzen kao Jahudija....
Bježi mu i 3 godine starosti pa je tek sad nešto pokazao u Bundesligi, dok se Džeko davno dokazao.suntu jeu je napisao/la:Analitico je napisao/la:Kad se Dzeko najede sarme i buredzika, on postaje SuperDzeko i cijepa protivnicke mreze.....
100% sportski i krajnje opušten potpis
ne znam zasto uopste polemisat' s covjekom kojem je 1.FCK isto sto i KSC, i koji cirine vatrene zove modrim..ra1981 je napisao/la:Croatia je 1998 bio naziv jednog kluba iz Zagreba,ali nisu oni igrali na SP u Francuskoj nego reprezentacija Hrvatske,koju stranci nazivaju Croatiasuntu jeu je napisao/la:I šta onda ? Jel isto igrati u Herthi i igrati Teplicama ?![]()
Jel isto doći i zaigrati kod modrih koji su bili treći na svijetu i koji su redovno u završnicama, četvrtfinalima evropskih prvenstava, svjetskih itd.. i isto zaigrati u BiH kojoj je najveći uspjeh baraž ?
Uostalom jel isto igrati u KSC-u i isto igrati u Wolfsburgu?
Jel isto igrati u hrvatskoj ligi ili u bosanskoj?
daj ne hranite majmuna........ignorisite njegove gluposti
Hajde Dzeko zabij gol i zacepi usta ovom nazovimo ga gospodinu
Hajde Dzeko zabij gol i zacepi usta ovom nazovimo ga gospodinu
-
- Kontakt:
Analitico je napisao/la:Ti bas ne spavas......Idi spavaj, sacuvaj nam zivce......A i ova administracija nista ne radi, dali ste meni ban 100 puta zbog gluposti a ovaj ovdje bizon se zainatio i sa 100 postova spama temu a vi nista...Svaka vam cast...suntu jeu je napisao/la:Analitico je napisao/la:Kad se Dzeko najede sarme i buredzika, on postaje SuperDzeko i cijepa protivnicke mreze.....
Valjda to postivate manjine, kao ugorzen kao Jahudija....
Obojica ste na listi za sedmodnevni ban. Plesete na zici....
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Laki-c je malo nervozan
Koja to psiha moze porediti ova dva igraca.
Pogledati cijenu igraca i ucinak zadnjih godina.
Nastaviti i dalje porediti Dzeku i lakica,pod hitno otici Jagomir.Da provjeri neke sitnice.

Koja to psiha moze porediti ova dva igraca.
Pogledati cijenu igraca i ucinak zadnjih godina.
Nastaviti i dalje porediti Dzeku i lakica,pod hitno otici Jagomir.Da provjeri neke sitnice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da je Dzeko najblizi Juventusu ili engleskoj ligi,tacnije Mancester C. Nadam se da ce sto prije napustiti mali Wolfsburg i otici u neki veliki klub,nebitno koji..mada mislim da bi mu Engleska liga najbolja bila.ali vidjecemo.. Ne vidim niti jedan razlog da ga ne puste vec u januaru,jer zanadati se da Wolfsburg i bez njega moze obezbjediti opstanak u Bundesligi,a za nesto vise oni nemaju nikakve sanse..svjesni su toga i u Wolfsburgu..
Ma lik provocira, a ovi se primaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Velika je razlika između lože i provociranja.Virtu4l je napisao/la:Ma lik provocira, a ovi se primaju.
[youtube][/youtube]
Zanimljiv komentar na forumu navijača Real Madrida, na temi o Edinu Džeki.Dzeko is the last big 9 that remains is the best in the world in his position. I think her physical, technical, tactical, mental, character and personality to be one of the best 9 of the history of Real Madrid. If there is to make an investment then you have to do with head without wasting money and go for a player who will give a real leap in quality staff, and is the only Bosnian. The other 9 of the talk is not bad, no doubt they are good players for nothing, but they are no barbarian as Edin Dzeko and above there is talk that would come at the price of crack. The man on the left is worth the dough really is Dzeko, but it is best not brought anything to the cost of great player, kept any pasture and see if the market for a cheap opportunity to complete the front.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Svaka čast zaista na ovom komentaru. U potpunosti se slažem sa njim i mislim da bi i za Džeku bilo jako dobro da ode u Real. Mančester City, Arsenal, Juventus i dr. timovi, uz dužno poštovanje, nisu ono što su nekad bili (ovo se ne odnosi na građane) i teško da će u skorijoj budućnosti napraviti neki iskorak. Džeki je dosta amaterskih utakmica po Njemačkoj i Europa ligi, napokon je došlo vrijeme da napusti taj nižerazredni klub Wolfsburg i pusti ih da osvajaju titule po drugim i trećim ligama.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Dzeku iz Wolfsburga sigurno pustaju u januaru,tu vise nema dileme! Pitanje je samo da li ce i koji klub izdvojeti 35-40 miliona eura..Po meni te pare mogu dati jedino Real i Mancester C. vidjecemo sta ce biti,ja sam se uvijek nadao da bi on mogao zavrsiti u Bayernu,ali sad se Gomez raspucao i mislim da Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno u tandemu,jer takav stil igre ne preferira Van Gal.. Mislim da ce do Nove godine Dzeko znati ime novog kluba!?
Licno bi volio da ode u Real, iako moram priznat da bi vjerovatno vrlo dobro odgovarao u Cityu. Dosta bi im i pomogao, jer trenutno nemaju igraca da dadne gol glavom. Mislim imaju Adebayora i Santa Cruza, ali ovaj prvi se svadja sa trenerom dok je drugi kloc teski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hehe nema dileme da li ce otici ali je pitanje ima li ko da ponudi tolike parek_c je napisao/la:Dzeku iz Wolfsburga sigurno pustaju u januaru,tu vise nema dileme! Pitanje je samo da li ce i koji klub izdvojeti 35-40 miliona eura..Po meni te pare mogu dati jedino Real i Mancester C. vidjecemo sta ce biti,ja sam se uvijek nadao da bi on mogao zavrsiti u Bayernu,ali sad se Gomez raspucao i mislim da Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno u tandemu,jer takav stil igre ne preferira Van Gal.. Mislim da ce do Nove godine Dzeko znati ime novog kluba!?

Vukovi ce vjerovatno dovoditi pojacanja dok ne nadju nekog novog Dzeku.E tek tad ce ga prodati.Sad je samo pitanje kad ce naci zamjenu

Nek dovedu Lakicadelija je napisao/la:Hehe nema dileme da li ce otici ali je pitanje ima li ko da ponudi tolike parek_c je napisao/la:Dzeku iz Wolfsburga sigurno pustaju u januaru,tu vise nema dileme! Pitanje je samo da li ce i koji klub izdvojeti 35-40 miliona eura..Po meni te pare mogu dati jedino Real i Mancester C. vidjecemo sta ce biti,ja sam se uvijek nadao da bi on mogao zavrsiti u Bayernu,ali sad se Gomez raspucao i mislim da Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno u tandemu,jer takav stil igre ne preferira Van Gal.. Mislim da ce do Nove godine Dzeko znati ime novog kluba!?..Ma jedini koji se i interesuje za njega je Mancester C.I jedina mu je mozda sansa da dodje u taj klub ako se oni rijese Teveza...
Vukovi ce vjerovatno dovoditi pojacanja dok ne nadju nekog novog Dzeku.E tek tad ce ga prodati.Sad je samo pitanje kad ce naci zamjenu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E jedino otooooharishp je napisao/la:Nek dovedu Lakicadelija je napisao/la:Hehe nema dileme da li ce otici ali je pitanje ima li ko da ponudi tolike parek_c je napisao/la:Dzeku iz Wolfsburga sigurno pustaju u januaru,tu vise nema dileme! Pitanje je samo da li ce i koji klub izdvojeti 35-40 miliona eura..Po meni te pare mogu dati jedino Real i Mancester C. vidjecemo sta ce biti,ja sam se uvijek nadao da bi on mogao zavrsiti u Bayernu,ali sad se Gomez raspucao i mislim da Dzeko i Gomez ne bi mogli igrati zajedno u tandemu,jer takav stil igre ne preferira Van Gal.. Mislim da ce do Nove godine Dzeko znati ime novog kluba!?..Ma jedini koji se i interesuje za njega je Mancester C.I jedina mu je mozda sansa da dodje u taj klub ako se oni rijese Teveza...

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Micron i 17 gostiju.