Pa uvjek je tako bilo, da domacini jedan par vise tipuju.harry_90 je napisao/la:Otkud to da ekipa domacina Delfin,ima da tipuje 6 parova plus bonus par,dok gosti BHF 5 parova i bonus par.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma ja..nece u trecu ligu..neka neka...zenicanin je napisao/la:ja bi da promjenim klub,ako je neko zainteresovan neka javi
covjek i sam zna da nas ni bager nece izvuc iz nje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
harry_90 je napisao/la:Otkud to da ekipa domacina Delfin,ima da tipuje 6 parova plus bonus par,dok gosti BHF 5 parova i bonus par.
Jesi se naspavoao harry????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
Sekretaru..sta cemo za dubravu??
i kad pocinje nova sezona..posto necu biti ovdje neko vrijeme pa da znam??? jel poslije Nove godine???
sto se tice ovoga za dubravu..valjda ce savez, sa tobom na celu, biti razuman i shvatiti da mi nismo NASA ili CIA
pa da covjeka nadjemo...gdje sad da ga nadjem kad je covjek rekao da nece vise dolaziti na forum.Medjutim, ja sam pokusao i dosao do nejgovog msna u nadi da cu ga naci i objasnit mu...znaci uradio sam sve sto je moguce...i opet ponavljam,ako ne budemo mogli kontaktirati dubravu prije pocetka nove sezone..nadam se da ce savez, sa tobom na celu
i uz suglasnost ostalih igraca lige napraviti iznimku i dozvoliti da nam se prikljuci novi igrac...jer stvarno ne bi fer bilo da prva dva kola igramo sa igracem manje...
isto ko da ja tebi kazem haj ti mene kontaktiraj a ne znas ni ko sam ni sta sam...
mi smo pokusali sve..valjda cemo uspjeti..ako ne,razumno je da nam se izadje u susret...
A evo i materijalni dokaz u kojem nas dubrava obavjestava da napusta forum:

i kad pocinje nova sezona..posto necu biti ovdje neko vrijeme pa da znam??? jel poslije Nove godine???
sto se tice ovoga za dubravu..valjda ce savez, sa tobom na celu, biti razuman i shvatiti da mi nismo NASA ili CIA
isto ko da ja tebi kazem haj ti mene kontaktiraj a ne znas ni ko sam ni sta sam...
A evo i materijalni dokaz u kojem nas dubrava obavjestava da napusta forum:

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dubrava dodje napravi problem i razguli
Vidi niko nije od vas trazio da izigravate Serloka Homsa
jednostavno takva su pravila.Zamisli ja dopustim vama da ubacite novoga igraca a dubrava se pojavi u 1.kolu nove sezone?Znaci ja ga dok su ova pravila na snazi nemogu izbaciti.Vidi da je tu poruku poslao meni ili ovdje to napisao bilo bi sve rijeseno.Ovako meni su ruke vezane.Jer ako prekrsim jedamput pravilo sutra ce to neko drugi traziti ponovo i onda ta pravila postaju beznacajna i nastaje haus.
Svako pravilo se moze izmjeniti ali za to je potrebno postaviti anketu samo za kapitene timova i ako se oni sloze pravilo se moze izmjeniti.
Nova sezona bi trebala startati oko 15. Januara 2011 ali tacan datum ce biti ovdje na vrijeme postavljen.Prije 15 sigurno nece poceti.
Vidi niko nije od vas trazio da izigravate Serloka Homsa
Svako pravilo se moze izmjeniti ali za to je potrebno postaviti anketu samo za kapitene timova i ako se oni sloze pravilo se moze izmjeniti.
Nova sezona bi trebala startati oko 15. Januara 2011 ali tacan datum ce biti ovdje na vrijeme postavljen.Prije 15 sigurno nece poceti.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
razumijem ja to i apsolutno se slazem sa tim
al ovdje su stvari ocigledne..ne treba nista zamisljati hehe.....i ok...pitacemo i ostale...napravicu anketu ako se slazes, u kojoj cu objasniti kako stoje stvari i traziti saglasnost kapitena da nam se omoguci nastup novog igraca....ne trazimo da se pravila mijenjaju,nego da se napravi razumna iznimka...slicno kao sto ide i sa transferima u fudbalu, pa savez nekad omoguci registraciju i poslije isteka prelaznog roka
hoces ti to staviti ili da ja to odradim...??
to se vec zove udruzenje prvoligasa tj. treceligasa u ovome slucaju
hoces ti to staviti ili da ja to odradim...??
to se vec zove udruzenje prvoligasa tj. treceligasa u ovome slucaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Otvori temu postavi jasno pitanje sa najmanje dva ili vise odgovora naglasi da je samo za kapitene i da ce se ostali postovi brisati.Napisi kad pocinje anketa do kada traje i da mora glasati najmanje 16 kapitena da bi anketa bila validna.Od broja kapitena koji su glasali pola + 1 mora imati tvoj prijedlog da bi prosao.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
Jel samo kapiteni timova 3. lige mogu glasati ili iz sve 3. lige???
sad cu ja to odradit...
sad cu ja to odradit...
Inače bude za sve kapitane, ali sačekaj ponovo sekretarasarajlija89 je napisao/la:Jel samo kapiteni timova 3. lige mogu glasati ili iz sve 3. lige???
sad cu ja to odradit...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
sarajlija89 je napisao/la:Jel samo kapiteni timova 3. lige mogu glasati ili iz sve 3. lige???
sad cu ja to odradit...
Svi kapiteni.Znaci 30 komata
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam poranio u 9 ustao123456 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Otkud to da ekipa domacina Delfin,ima da tipuje 6 parova plus bonus par,dok gosti BHF 5 parova i bonus par.
Jesi se naspavoao harry????
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Nisam poranio u 9 ustao123456 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Otkud to da ekipa domacina Delfin,ima da tipuje 6 parova plus bonus par,dok gosti BHF 5 parova i bonus par.
Jesi se naspavoao harry????nisam primjetio da domacin 6 tipuje,a gost 5,nisam ni obracao paznju.Moja greska.
Ma nije problem.Vec mi cudno toliko vec igras a nisi primjetio.Hajde nema veze.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Meni je interesantno zasto svi bas uvjek protiv nas nesto se uspavaju. Toliko znaci Delfini ulijevaju strah u protivnicima. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I život im se zgadi kad vide s kakvim levatima igrajuBIHfan je napisao/la:Meni je interesantno zasto svi bas uvjek protiv nas nesto se uspavaju. Toliko znaci Delfini ulijevaju strah u protivnicima.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- NoName
- Kontakt:
harry, kao kapiten tima, naređujem ti da se od sada javnosti obraćaš isključivo putem službenog PR-a
Moramo držati do rejtinga ekipe.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:harry, kao kapiten tima, naređujem ti da se od sada javnosti obraćaš isključivo putem službenog PR-aMoramo držati do rejtinga ekipe.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
DobroNoName je napisao/la:harry, kao kapiten tima, naređujem ti da se od sada javnosti obraćaš isključivo putem službenog PR-aMoramo držati do rejtinga ekipe.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sekretaru, napravio si jednu grešku ovo kolo. Baš sam maloprije htio da tipujem kad vidim nigdje moje ekipe nema.
Vjervatno smo trebali igrati protiv ekipe Red Bavarian, ali tu piše da Kockari igraju sa njima a također da oni igraju i sa ekipom SK Stolac Hercegovina.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
hvala svim kapitenima koji su pomogli mladom klubu Heroji
I da, nas novi clan je Adinjo, isto Juventino kao sarajlija i ja

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.