Sada vidjeh penal za Romu (čuo sam da je i za milan bio sličan), nastavlja se cirkuzanje koje se sastoji od kompenzacija i sudijske sujete. Pored toga, apsolutno najveći problem aplikacije VAR sistema u Italiji je sudjelovanje svih sudija u sobi u grešci glavnog odnosno prećutno pravilo da ne mijenjaju odluku glavnog sudije iako je pogrešna jer bi tako isti dobio užasnu ocjenu za suđenje, a ovako neće. Užasna primjena pravila. Pored toga je nevjerovatno da u ovoj situaciji nije otišao ni da provjeri, na taj način mungosi u sobi ne bi morali javljati njemu da nije penal nego da se sam uvjeri i koriguje.
I da, poredim situaciju Morate i Pedra, za Juve je bio čist penal, a ovo nije. Pored toga, neko je ovdje (mislim @Riziko) koristio kao dokaz to da niko nije napadao sudiju i plakao ili da nije pao. A Pedro je u okretu ustao i nastavio, nije ni on vjerovao da je penal.
Edit: Sada vidjeh i za milan, ma daj.

Ljudi dragi, ono, dodir je postojao, ali dajte, fudbal će se Bgm pretvoriti u sport za curice, još će uvesti trend da plaču doslovno, ono, nemojte igraču povrijediti osjećanja. Za ovaj start te na terminu stariji otjeraju i zajebavaju poslije.
Ovaj sudac skupa s onim iz Juve - Verona mora u zadnju moguću ligu.
15k Eura kazne Paraticiu zbog "nepristojne kritike"

:
Dakle neće priznati da nisu u pravu i pri tom će da te opljačkaju i napune kasu.