A yebote kako me obradovao komentator na Areni kad je prenio vijest.Josep Maria Bartomeu and his board of directors will indeed resign. [rac1]

Jel moguće ovo?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A yebote kako me obradovao komentator na Areni kad je prenio vijest.Josep Maria Bartomeu and his board of directors will indeed resign. [rac1]
Podnio je ostavku i on i uprava sva.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:18A yebote kako me obradovao komentator na Areni kad je prenio vijest.Josep Maria Bartomeu and his board of directors will indeed resign. [rac1]
![]()
Jel moguće ovo?![]()
Neka stave Mesija neka ih dovede do kraja moze i Piket on ima ambicije velike hvala lp
Cuj kao 2010
Nosi ga sa avatara sad i mjenjaj potpis
Po medjusobnom omjeru i kvalitetu grupe, to su vidjeno dva remija.
Naravno da će se vući.....oni i da hoće ne mogu jer to nije više samo stvar administracije i motivacije nego godina i motorike...leorey je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:46E sutra ce se vidjeti pristup utakmici, ovaj pozitivni sok, jer je 90 % igraca bilo da se ovi otjeraju i oni su krivili upravu kako vidim, za sve probleme.
Sutra cemo vidjet tu trku i pristup. Mislim, ne mora se pobijediti ali opet vidjet cemo hoce li se vuci po terenu ko prebijene macke i dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.