Admir_Sa je napisao/la:Ko ne voli alfu, ne treba da zivi!
Tako je Admire
Moderator/ica: insider
Admir_Sa je napisao/la:Ko ne voli alfu, ne treba da zivi!
harry_90 je napisao/la:Dobar je i Unica,jes da je jos zelen.Al brate ne ide mu to u korist sto je protiv Alfe,al sve se da ispravit. Gdje ode alfa sad,mi njega podrzavamo,on nas ne sljivi nista.
Napravice taj novi nicklegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Dobar je i Unica,jes da je jos zelen.Al brate ne ide mu to u korist sto je protiv Alfe,al sve se da ispravit. Gdje ode alfa sad,mi njega podrzavamo,on nas ne sljivi nista.
kaže da je dobio opomenu ,i da se mora malo primiriti ,koji dan pa će se vratiti na CHAT ,da ne bi otišao put Banovića ,tako mi je rekao
evo sam harry hvala na podrsci svima.... ali ne verujem kako da ne nabijam postove na chatu.... covece ne mogu danas da pitam nekoga za nesto a sutra da mu odgovorim..... stvarno ne kapiram zasta sluzi chat.... chat je za komunikaciju i za zajebanciju...o moj Bozelegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Dobar je i Unica,jes da je jos zelen.Al brate ne ide mu to u korist sto je protiv Alfe,al sve se da ispravit. Gdje ode alfa sad,mi njega podrzavamo,on nas ne sljivi nista.
kaže da je dobio opomenu ,i da se mora malo primiriti ,koji dan pa će se vratiti na CHAT ,da ne bi otišao put Banovića ,tako mi je rekao
Za dovođenje cura na forum sam ja zadužen. Samo recite kakvu hoćetelegenda reala je napisao/la:Pa ljudi gdje ste svi ,što se povlačite sa foruma ,postaje dosadno Guners,Brazo,Dubrava ,Devil umanjio
ja se neću nikad povući i kad počnem raditi naću bar sat da se čujemo
niko da odpočne kakvu priču ,pa da pričamo ,da se hoće kakva cura prijaviti da se bar okupimo![]()
Sexmachineboy je napisao/la:Za dovođenje cura na forum sam ja zadužen. Samo recite kakvu hoćetelegenda reala je napisao/la:Pa ljudi gdje ste svi ,što se povlačite sa foruma ,postaje dosadno Guners,Brazo,Dubrava ,Devil umanjio
ja se neću nikad povući i kad počnem raditi naću bar sat da se čujemo
niko da odpočne kakvu priču ,pa da pričamo ,da se hoće kakva cura prijaviti da se bar okupimo![]()
Hahahhahahalegenda reala je napisao/la:
ma samo da je žensko ,odma će se svi pojaviti ,čak če i Bosco doći ,a Alfa bi do zore izašo na 3000 hiljade

pa kad te nikad nema ,sad si tu sad te nemaBosco je napisao/la:Čuj čak će i Bosco doći.
ma ja to tebi pošto ti je srce slomila ,a ko te natjera da upišeš fakultetBosco je napisao/la:Nisam vidio, inaće ne gotivim tog Amira Kazića, ali ta pjesma mu je dobra. Ma jarane nešto sam bolestan, a i učim puno, a i kad uhvatim slobodnog vremena slabo pišem po forumu, samo malo na Arsenalovoj temi i ovdje eventualno.
Samo se nasikiralegenda reala je napisao/la:ma ja to tebi pošto ti je srce slomila ,a ko te natjera da upišeš fakultetBosco je napisao/la:Nisam vidio, inaće ne gotivim tog Amira Kazića, ali ta pjesma mu je dobra. Ma jarane nešto sam bolestan, a i učim puno, a i kad uhvatim slobodnog vremena slabo pišem po forumu, samo malo na Arsenalovoj temi i ovdje eventualno.
de ovo pogledaj možda malo ozdraviš
http://poznati.info/101-najlepsa-poznata-srpkinja/
Ljepse su im one odbojkasice od pola ovih ovde, npr Ivana Nesovic ili Sanja Malagurskilegenda reala je napisao/la:ma ja to tebi pošto ti je srce slomila ,a ko te natjera da upišeš fakultetBosco je napisao/la:Nisam vidio, inaće ne gotivim tog Amira Kazića, ali ta pjesma mu je dobra. Ma jarane nešto sam bolestan, a i učim puno, a i kad uhvatim slobodnog vremena slabo pišem po forumu, samo malo na Arsenalovoj temi i ovdje eventualno.
de ovo pogledaj možda malo ozdraviš
http://poznati.info/101-najlepsa-poznata-srpkinja/
finci i zimski sportovi su kult, za cijeli zivot.legenda reala je napisao/la:odo i ja vidimo se sutra
Admire ma niđe veze ova lista ,a što ti voliš ovu odbojku hoću reći odbojkašice ,ništa više finci skijanje i to
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, enobarca, kobac i 3 gosta.