FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

TonySosa
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la TonySosa » 28 okt 2020, 13:45

Ovi zvanično priznali da im je Messi veći od kluba. :crazy:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 okt 2020, 13:50

Pique o Bartomeuu i BarcaGate skandalu, ekskluzivno :arrow:
Ta tema društvenih mreža… Kad kao igrač Barselone vidim da klub baca novac, novac koji sada traži da mi oprostimo (predloženim smanjenjem plata, prim.aut), da bi blatile aktivne igrače, neke istorijske ličnosti u ovom klubu… To je varvarski! Tražio sam objašnjenje od predsednika i rekao mi je da nije znao. Poverovao sam mu”.

Međutim, kad je Haume Masferer, čovek koji je anažovao kompaniju I3 Ventures, ostao da radi u klubu…

“Tačno. To boli. Mnogo. Rekao sam to i predsedniku u lice. Šta drugo da vam kažem? Moji odnosi sa predsednikom su poslovni, ali neka pitanja su ostala”.
Činjenica je ipak da je Lionel Mesi, a ne Pike koga mnogi smatraju portparolom svlačionice, prvi digao glas protiv Bartomeua. Čak ovog leta želeo i da ide sa stadiona Kamp Nou.

“Nismo se mnogo čuli tih dana, jer su to veoma lične odluke. Sećam se da sam mu poslao poruku: ‘Leo, još godinu dana i doći će drugi ljudi’… Leo je više nego zaslužio pravo da bira da li će da ide. Kao predsednik bih drugačije reagovao. On je tu već 16 godina, dao ti je toliko toga, u obavezi si da se dogovoriš”.
Dobro, ni Mesi nije bio rad za saradnju, burofaksom je obavestio klub da želi da ide?

“Ja pitam drugačije: Kako dođeš do toga da najbolji igrač u istoriji kluba jednog jutra ustane i pošalje burofaks, jer oseća da ga niko ne sluša? Šokantno ponašanje uprave. Leo zaslužuje da se novi stadion nazove po njemu, takve ljude moraš da čuvaš, ne da im ime provlačiš kroz blato. Nerviram se i kad samo pričam o tome”.

Nije ni samo Mesi…

“Ne mogu da verujem da ljudi poput Pepa Gvardiole, Karlesa Pujola, Ćavija Ernandesa ili Viktora Valdeza nisu u klubu. Nešto tu onda nije u redu. Takve ljude čuvaš, oni su deo istorije, oni su ga napravili velikim”.
Nedostaje Pikeu još jedan čovek – Ernesto Valverde. Odluka da se on smeni dok je tim bio prvi na tabeli i na njegovo mesto dovede Kike Setjen pokazala se kao potpuno pogrešna.

“Niko ne zna šta bi se desilo da je ostao, ali po meni posle dve osvojene titule i prvog mesta na tabeli nije mi bilo logično da smenjuješ trenera usred sezone”.
Ali zašto se onda svlačionica nije pobunila?

“To je ključna star. Zvali su nas na satanak, rekli nam šta su imali i izgledalo je kao da mi treba sad da odobrimo to ili ne. Rekli smo im: ‘Gospodo, to je odluka koju vi morate da donesete’… Hijerarhija mora da postoji. Predsednik vlada, trener ima moć nad igračima. Kad hijerarhija ne funkcioniše klub ne funkcioniše. To što smo mi kao igrači u nekim trenucima preuzimali odgovornost to je zato što neki drugi ljudi nisu radili svoj posao”, opet je Pike raspalio po upravi.

Dodavši…

“Nisu nas uključivali. Samos u nas obaveštavali o nekim stvarima pre no što se dogode. Nikad nismo učestvovali u dijalogu. A konačnu odluku bi svakako oni doneli”.
Na kraju, Barselona je ne samo izgubila titula no se propisno osramotila sa onih 2:8 protiv Bajerna u Lisabonu. Priznao je i Pike: to jeste ponajviše odgovornost igrača. I priznao je: nisu treninzi bili kako valja.

“Vrhunac smo dotakli sa tripletom 2015. godine i tada kreće sunovrat. Sa tih 2:8 smo dotakli dno. Treba da krenemo ponovo iz skromnosti, da shvatimo da niko nije nezamenljiv… Da prihvatimo da sada po Evropi ima boljih timova od nas… Moramo da budemo samokritični. Kad onako izgubiš protiv Bajerna to je zato što si zapostavio neke dnevne rutine. Nije se to desilo preko noći”.

Te noći je inače Pike rekao i da nije nedodirljiv i da igrači treba da se pogledaju u ogledalo. Ali posle toga, iako je uprava nezvanično htela da se rastane i sa njim, Pike je ostao… Otkud to?

“Kad se tako nešto desi, nešto što će ostati zapisano u istoriji kluba, čelnici moraju da preseku. Bilo je jasno da smo na pogrešnom koloseku. Može da se izgubi, ali nikad na taj način… I da su mi čelnici ili trener rekli da na mene ne računaju ne bih imao problem sa tim. Barsa je iznad svih nas”, odgovara Pike.
Iz ovog vidis u kakvom ozracju su igraci zadnje skoro 3 godine, jos od odlaska Neymara. To jesu milioneri, snose najvecu odgovornost, imaju najvece plate, ali ako ste ikada radili u nezdravoj firmi gdje nemate nikakvu komunikaciju sa sefom, onda otprilike znate kako to izgleda.

Jel mislite da su igraci jedva cekali da dodju na posao u ovakvom stanju u klubu? Ja mislim da nisu. To je zaista porazavajuce.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 28 okt 2020, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 28 okt 2020, 13:51

Tesnjak1991 je napisao/la:
28 okt 2020, 12:11
ReX je napisao/la:
28 okt 2020, 11:35

:urnebes:
Jako sam iznenađen. Isto sam napisao, samo smatram da će Dembele početi prije Ansua. :mrgreen:
Bukvalno će uništiti Pedrija gurajući ga nazor da igra na neprirodnoj poziciji, kakav narandžasti moron.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 okt 2020, 13:53

Ako vcr ne pocne Pjanic prestat cu biti simpatizer FC Barcelone j3bo li ga dan vise
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 28 okt 2020, 13:57

ReX je napisao/la:

Kad već gura Perdrija ne razumijem što ga stavlja na desnu stranu.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 28 okt 2020, 14:04

Ili brate eto jedna ideja, mozda na centralnom veznom na prirodnu poziciju :D Ne znam stvarno sto se budalasa Koeman ovoliko.. Dijete nije krilo i nikakvu ulogu ne igra kad je na strani. Ako vec neces Dembasa da stavljas jer ti kao ne pase onda igraj Trincao jer je yebeno krilo.
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 okt 2020, 14:11

NeumjesanTip je napisao/la:
28 okt 2020, 13:51
Tesnjak1991 je napisao/la:
28 okt 2020, 12:11
ReX je napisao/la:

Jako sam iznenađen. Isto sam napisao, samo smatram da će Dembele početi prije Ansua. :mrgreen:
Bukvalno će uništiti Pedrija gurajući ga nazor da igra na neprirodnoj poziciji, kakav narandžasti moron.
Svejedno, ako im sredinu uzmu Bentacur, Rabiot i Ramsey, to ce biti neki novi, drugi nivo qurcobolje.
27.10.2020

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 okt 2020, 14:13

Uzivat cu u novom porazu i smijuriji u veznom redu sa Busquetsom na celu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 okt 2020, 14:18

Oj nisam ni vidio, opet kilavi. Nista, gubimo i veceras.

Zuti je stvarno gori od oba prethodna trenera jer mu je ego u vasioni.

Ali 'kobogda nece jos dugo ni on, samo njega nam je jos uprava ostavila, tako da ce letit i on, nema u to nikakve sumnje, cak i da uzme Ligu.
27.10.2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 28 okt 2020, 15:43

leorey je napisao/la:
28 okt 2020, 14:18
Bogati promijeni tu sliku, ako ikako može...
gadno za gledati

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 okt 2020, 15:53

sombrero je napisao/la:
28 okt 2020, 15:43
leorey je napisao/la:
28 okt 2020, 14:18
Bogati promijeni tu sliku, ako ikako može...
gadno za gledati
Auu zaboravio, morat cu neku izabrat
27.10.2020

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 okt 2020, 15:55

Jedna ubleha otisla jos ova žuta, da ode pa da se vratimo u normalu. Ovaj ne zna gdje udara pogubio je konce, a sezona nije ni počela dobro kako treba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 28 okt 2020, 16:44

ReX je napisao/la:
28 okt 2020, 13:31
600 je napisao/la:
28 okt 2020, 13:15
BoixosNois1899 je napisao/la:
28 okt 2020, 13:05
Ovaj Juventus je nivo Sociedada. Mada, ovi naši su gubili od Getafea tako da je sve moguće.
Bas si duhovit, na kojem se slicnom nivou nalazi Barsa onda da i ne pomislim. Sreca je samo po Vama da Ronaldo ne igra jer inace bi bio novi debakl
Never go full retard, bro :urnebes: :urnebes: Molite vi Boga da vam se vrati Rona za Serie A, jer bez njega necete vi ni vidjeti LP iduce sezone.
Kao prvo navijac sam Bayerna sto se moze vidjeti na potpisu Mia San Mia,
Kao drugo samo sam objektivan i realan na ovom sto sam rekao.Postujem sve klubove i konkurenciju ali malo realnosti a vas 2 cete jos dugo biti u zabludi sa tim razmisljanjem i morate se pomiriti da Barsa i jos narednih par godina nece biti u konkurenciji za borbu naslova LP jer ovdje kod vas iz korijena treba sto sta promjeniti a to traje
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 28 okt 2020, 17:58

Te noći je inače Pike rekao i da nije nedodirljiv i da igrači treba da se pogledaju u ogledalo. Ali posle toga, iako je uprava nezvanično htela da se rastane i sa njim, Pike je ostao… Otkud to?

“Kad se tako nešto desi, nešto što će ostati zapisano u istoriji kluba, čelnici moraju da preseku. Bilo je jasno da smo na pogrešnom koloseku. Može da se izgubi, ali nikad na taj način… I da su mi čelnici ili trener rekli da na mene ne računaju ne bih imao problem sa tim. Barsa je iznad svih nas”, odgovara Pike.
Kakav je to SMRAD od čoveka sunce ti hebem.....Majmun se pogledao kako kaže u ogledalo i odlučio da produži još dodatno svoj ugovor??? Pa usta te hebem smrdljiva svi smradovi iz Lisabonske odbrane (osim Semeda) su i dalje prvotimci.....sav ceh je platio ni kriv ni dužan Suarez koji je verovatno najmanje kriv za primljenih 8 golova. Obraz djon.....

U stvari ceo taj njegov interviju odiše ljigavštinom i pokazuje da je krivac No1 za stanje u klubu što se dela koji se tiče terena....crkotina

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 28 okt 2020, 18:04

parangal je napisao/la:
28 okt 2020, 17:58

U stvari ceo taj njegov interviju odiše ljigavštinom i pokazuje da je krivac No1 za stanje u klubu što se dela koji se tiče terena....crkotina
Baš tako. Da mogu, pljunuo bih ga. Pomokrim mu se na svaku riječ iz intervjua. Ljigo, ljigavi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 okt 2020, 18:56

Ko prenosi veceras, jel moguce da nijedna arena ovo ne prenosi

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 okt 2020, 19:00

jasonstatham je napisao/la:
28 okt 2020, 18:04
parangal je napisao/la:
28 okt 2020, 17:58

Baš tako. Da mogu, pljunuo bih ga. Pomokrim mu se na svaku riječ iz intervjua. Ljigo, ljigavi.
Onda pljuni i Messija, Albu, Busquetsa...on ovo definitivno ne bi izjavio da sam stoji iza toga.

Klan je to.
27.10.2020

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 28 okt 2020, 19:04

enobarca je napisao/la:
28 okt 2020, 18:56
Ko prenosi veceras, jel moguce da nijedna arena ovo ne prenosi
Možda Baho na svom kanalu? :lol:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 okt 2020, 19:15

Wandelanoite je napisao/la:
28 okt 2020, 14:13
Bez Ronalda, De Ligta, Chiellinia, Sandra, vjerovatno i Bonnucia, Arthur na klupi, Dybala s 90 minuta u zadnja 3 mjeseca...
Na sve to zeleni Pirlo koji eksperimentiše sve i svašta.
Previše je za očekivati pobjedu Juventusa, jedino da baš odigrate očajno, a Juve preko mogućnosti. Uz to Juventusov vezni red je rak rana ekipe. Ne pamtim više problema sa sastavljanjem ekipe zadnjih godina, a uz sve to atmosfera sigurno nije bajna već godinu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 okt 2020, 19:19

Pogba je napisao/la:
28 okt 2020, 19:15
Wandelanoite je napisao/la:
28 okt 2020, 14:13
Bez Ronalda, De Ligta, Chiellinia, Sandra, vjerovatno i Bonnucia, Arthur na klupi, Dybala s 90 minuta u zadnja 3 mjeseca...
Na sve to zeleni Pirlo koji eksperimentiše sve i svašta.
Previše je za očekivati pobjedu Juventusa, jedino da baš odigrate očajno, a Juve preko mogućnosti. Uz to Juventusov vezni red je rak rana ekipe. Ne pamtim više problema sa sastavljanjem ekipe zadnjih godina, a uz sve to atmosfera sigurno nije bajna već godinu.
Vidjet ces veceras carolije Sergia na sredini, Lenglea na stoperu i Albe na beku.
Najveci vam je hendikep izostanak Piquea i Roberta koji ce vjerovatno na klupu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.