Smeće jedno odgovori mi sa vise profila ako smijes?!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Odavno je ovo problem. Ljetos kad se nije igralo i kad nisu ni pripreme bile pocele sredili su, bilo sve zeleno i cim se krenulo opet igrati nastalo ovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad cemo mi docekat da isplatimo Turkish, ko sto su kone vratile dugove prema generalnom sponzoru 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovo jedan, od samo tri (nekad i dva) dana u godini kada cu pozelit bodove medjugorcima.
Nek mi ne zamjere Velezovci, ali jace od mene
Odmah sutra pisem cro psicu neku provokaciju
Nek mi ne zamjere Velezovci, ali jace od mene
Odmah sutra pisem cro psicu neku provokaciju
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel to ovaj trener Krupe dobio otkaz a samo nas pobjedio
I to na Grbavici

I to na Grbavici
- robertkosar
- Kontakt:
Zirat bank ce im doci glavehordasDoboj je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:56Kad cemo mi docekat da isplatimo Turkish, ko sto su kone vratile dugove prema generalnom sponzoru![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zato je ovi sto vam vode klub ne ulazu i ne odrzavaju pravilno kao prosla uprava teren ce vam uskoro propast jer ide i zima a grijaci vam stoje reda radi jer nema nacina da ze upale
Mislim da su pare uplacene za trafostanicu da se grijaci mogu koristiti.zagor1987 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 15:36Zato je ovi sto vam vode klub ne ulazu i ne odrzavaju pravilno kao prosla uprava teren ce vam uskoro propast jer ide i zima a grijaci vam stoje reda radi jer nema nacina da ze upale
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
ZagrebDubrovnikSplit
- Kontakt:
Veceras susret dva najuspjesnija kluba bh lige.
U dosadasnjih 18 sezona Zrinjski je prvak bio 6 puta, Zeljeznicar 5 puta,ligu su jos osvajali siroki,sarajevo,borac,leotar i modrica. Uzivajte (u pobjedi Zrinjskog)
U dosadasnjih 18 sezona Zrinjski je prvak bio 6 puta, Zeljeznicar 5 puta,ligu su jos osvajali siroki,sarajevo,borac,leotar i modrica. Uzivajte (u pobjedi Zrinjskog)
Za dom spremni!
Ovo Stevanovic ima 3 zuta pa nije u konkurenciji ? 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sarajevo ima 2 titule iz ex yu koje su vrijednije od svih titula koje je svinjski kupio, al sad ste taraba Covic vam praznog dzepa.ZagrebDubrovnikSplit je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:02Veceras susret dva najuspjesnija kluba bh lige.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sumnjam, izgleda da vam grad Sarajevo postaje neosvojiva tvrdjava....ZagrebDubrovnikSplit je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:02Veceras susret dva najuspjesnija kluba bh lige.
Bilo bi lijepo da igraci sacuvaju posao Zizovicu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma neda mu Adna na tekmu, nije usisao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ova trava okolo terena je dosta istrosena, zapustio se teren prilicno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Deportirani šugavci uzimaju ovo danas, hladno.
A možda i neće...
A možda i neće...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
LINK LINK LINK !!!
Opasno po Zrinjski je sto je sudija veliki navijač osimove prcije..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.