Pogodio si djelimično na kraju. Slažem se da je Bruno morao odmoriti, a neka su i Rashford i Cavani, taman znamo da će svi oni startati protiv Arsenala. Drago mi je zbog Donnya i super što se ova formacija probala. Jedini minus što Tuanzebe ne igra.Belmin6 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 18:15Sutra je vrijeme da se odmori malo Bruno bar za zadnjih 30 minuta igre. Svakako imamo 5 dozvoljenih izmjena.
Gurnuti DVB iza Cavanija, na krila baciti Martiala i Greenwoda, a u vezni red Skota i Pogbu. Matic i Pogba mi nikako ne idu jedan s drugim.
Nazad ubaciti Telesa i Tuanzebea s jednim od Megvajer/Lindelof.
Na gol bi mogao i Hendo.
Nadam se da Telles nije ozbiljno povrijeđen, kako govore da je razlog izostanka povreda !? Treba da bude što prije fit jer se vidjelo da ima potreban kvalitet.

Evo što mi se Greenwood kulturno istovari na komentar.
 Evo što mi se Greenwood kulturno istovari na komentar.

ovaj lik je ponovo u fazonu "mrsko mi" i on je jedan od razloga zasto u 1pol nije mogla lopta da se iznese jer momak ne moze uspjesno  da zadrzi loptu i da je dalje distribuira
 ovaj lik je ponovo u fazonu "mrsko mi" i on je jedan od razloga zasto u 1pol nije mogla lopta da se iznese jer momak ne moze uspjesno  da zadrzi loptu i da je dalje distribuira