Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
#pirloout
Fino ovo Pirlo hendla... kako je krenulo nece on Bozica docekati... a i ne treba kad glumata sa formacijama i izborom igraca...
Barcelona koja igra preocajno ove sezone dodje usred Torina i odskolujete... zamisli onda koliko si ti los... do povratka de ligta i oporavka rone ovu ekipu ne treba gledati...
Barcelona koja igra preocajno ove sezone dodje usred Torina i odskolujete... zamisli onda koliko si ti los... do povratka de ligta i oporavka rone ovu ekipu ne treba gledati...
Sve ok Pirlo je bio rizik, ali niko ne spominje odgovornost uprave. Kakve poteze Paratici povlači u zadnje vrijeme prije njemu treba uručiti otkaz nego Pirlu.
Il Club più titolato al mondo!
Ronaldo gledaj kako mu jadna Barsa bushi
Pirlo ce biti strucnjak aha aha
Pirlo ce biti strucnjak aha aha
Moglo bi uzduž i poprijeko i svakog poimenice prozivati, ali kao što su i drugi stradali bez milosti, a cijeli tim se ne može mijenjati, teška srca - PIRLO OUT.
Najgori meč Juventusa. Ikad.
Svaka čast Morati pa i trojcu nazad jer su dali sve, ostalo je odron.
Nedved i Paratici, volim ih, ali imaju još jedan prelazni rok ili noga.
Najgori meč Juventusa. Ikad.
Svaka čast Morati pa i trojcu nazad jer su dali sve, ostalo je odron.
Nedved i Paratici, volim ih, ali imaju još jedan prelazni rok ili noga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jesu l dovukli Fikretove respiratore da hiiiin pomogne sta 

-
- Kontakt:
Pirlo mi izgleda kao neki tinejdzer koji je igrao football manager i preuzeo pravu ekipu da vodi..
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 28 okt 2020, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Blago tebi em imas sta oprat, em na godisnjem. Ja zapalim jos jednu i krevet, u 5 na noge. Ovaj ce na klupi ostati jos, jeftin, pola ekipe van stroja pa eto i rezultati i igra trpe. Da dovedes drugog ajd ti natjeraj Bentu, Rabiota i madjionicara da naprave nesto, tesko Bgm tesko.
Pozz
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Necu srat brate. Volim ga i ja. Al momak je odigrao 5 utakmica, a predstavlja se ko da je Nemanja Vidic. Danas grijesio ko na traci. Nije ni to lose, uci, al ovo je njegova realnost za sada. A kad Messi nekog predje, to nikom ne mozes spocitavati. Nema tog stopera.Pogba je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:48Daj ba, prvi karton je tehnički, morao biti, drugi nije opet imao izbora, povukao loptu kad nema ko.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:45Kasno je ubacio madjionicara, jos ovaj turcin usra sa kartonima. Treba mu neko reci da nije ovo oktagon doduse zato i igra samo kada mora
Sad će Italija još se naslađivati, a neće vidjeti Bonnyevo okretanje guzice Messiu.
Berna![]()
Ja stvarno ne razumijem sta je sa pojedinim igracima i kakva je njihova psiha. Uso Amerikanac i tri od tri duela uze loptu, odnesw igraca i nastavi dalje. Zasto to ostali ne rade? Kijeza jest bio los, al momak citavu tekmu trci i ganja.
Meni je drago sto se ovo desava. Fala bogu i konacno. Ova ekipa treba da se "rasfiltrira" od ovih ubleha sto stoje i gledaju Ronalda kako igra. Treba boraca kakav su Cuadrado, Licht, Vidal, Marcha i ekipa bili. Od lelemuda poput Bente, Rabiota, Remzija i slicnih nema kuveta.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Yebo ovo ba ne treba zivce gubit, treba dokumentarne filmobe gledatforza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:58Blago tebi em imas sta oprat, em na godisnjem. Ja zapalim jos jednu i krevet, u 5 na noge. Ovaj ce na klupi ostati jos, jeftin, pola ekipe van stroja pa eto i rezultati i igra trpe. Da dovedes drugog ajd ti natjeraj Bentu, Rabiota i madjionicara da naprave nesto, tesko Bgm tesko.
Pozz
- Merakk1921
- Kontakt:
Juve je karastrofalan evo godinu dana, poklon kvota na Barcu bila
Sve se poklopilo od pocetka sezone, nije bilo priprema sa novim trenerom, Pirlo nije dobro procjenio situaciju sa cim raspolaze, izostanci Ronalda, Sandra, De Ligta, pa i Dybala koji nije igrao dugo.
Da je malo srece bilo moglo je ovo i X zavrsiti, ali nezasluzujemo ni srecu kada igraju kao amateri.
Ne znam cemu nazor 3 nazad, ako vidis da ne ide, cemu nazor dva vezna kada su i tri malo sta imamo na raspolaganju. Ne mogu vjerovati da treneri mogu biti toliko tvrdoglavi.
Pirlo veceras kao da igra PESa pa McKennie gura na krilo prije uvodi njega koji nije dugo igrao nego Arthura, kasni sa izmjenama, Tudor usao u njega.
Da je malo srece bilo moglo je ovo i X zavrsiti, ali nezasluzujemo ni srecu kada igraju kao amateri.
Ne znam cemu nazor 3 nazad, ako vidis da ne ide, cemu nazor dva vezna kada su i tri malo sta imamo na raspolaganju. Ne mogu vjerovati da treneri mogu biti toliko tvrdoglavi.
Pirlo veceras kao da igra PESa pa McKennie gura na krilo prije uvodi njega koji nije dugo igrao nego Arthura, kasni sa izmjenama, Tudor usao u njega.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sad ce Pirlo reci kako nije bilo pripremnih utakmica, kako se mora eksperimentisati dok se igra, moramo biti bolji, ozljede i tako to
Onda ide Bonuci na IG - teska utakmica, u revansu rusimo sve pred sobom, FJ
A ustvari, koga zaboli, ovo veceras je bilo ocajno
Bolje da su igrali iz U23 jer ove prvotimce ceka teska utakmica u prvenstvu protiv Spezie
Onda ide Bonuci na IG - teska utakmica, u revansu rusimo sve pred sobom, FJ
A ustvari, koga zaboli, ovo veceras je bilo ocajno
Bolje da su igrali iz U23 jer ove prvotimce ceka teska utakmica u prvenstvu protiv Spezie
Ma imalo se materijala i včrs odigrati pristojno da se nije glumatalo. Znači izvedeš 4-3-3 jer imaš materijal. Arthur koji je počeo fino igrati klupa, Ramiz u formi klupa, Benta kao **** od starta u igri, Rabiot neupitan za Pirla, Chiesa lijevo, Kulusevski ni sam ne znam gdje, Dybala na 40% plafon. Znači pucaj sam sebi u nogu, ne treba ti Messi i co.Italia je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:58Necu srat brate. Volim ga i ja. Al momak je odigrao 5 utakmica, a predstavlja se ko da je Nemanja Vidic. Danas grijesio ko na traci. Nije ni to lose, uci, al ovo je njegova realnost za sada. A kad Messi nekog predje, to nikom ne mozes spocitavati. Nema tog stopera.Pogba je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:48Daj ba, prvi karton je tehnički, morao biti, drugi nije opet imao izbora, povukao loptu kad nema ko.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:45
Kasno je ubacio madjionicara, jos ovaj turcin usra sa kartonima. Treba mu neko reci da nije ovo oktagon doduse zato i igra samo kada mora
Sad će Italija još se naslađivati, a neće vidjeti Bonnyevo okretanje guzice Messiu.
Berna![]()
Ja stvarno ne razumijem sta je sa pojedinim igracima i kakva je njihova psiha. Uso Amerikanac i tri od tri duela uze loptu, odnesw igraca i nastavi dalje. Zasto to ostali ne rade? Kijeza jest bio los, al momak citavu tekmu trci i ganja.
Meni je drago sto se ovo desava. Fala bogu i konacno. Ova ekipa treba da se "rasfiltrira" od ovih ubleha sto stoje i gledaju Ronalda kako igra. Treba boraca kakav su Cuadrado, Licht, Vidal, Marcha i ekipa bili. Od lelemuda poput Bente, Rabiota, Remzija i slicnih nema kuveta.
Dobar je Merih, jbg nakon acl-a igra, ovo mu je vec 6-7 tekmi u nizu i već se približava nivou od lani.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 okt 2020, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Nije mi zbog poraza ali kakav pi.ckasti odnos prema dresu.
stoje gledaju kako se Barsa dodaje.
Ni trunke vjere ova ekipa nema da moze nesto napraviti. Sta li Pirlo radi, slabo su i motivisani u svim utakmicama do sad, jedino mozda protiv Dinamo Kijeva.
Opet crveni i to nesto govori o disciplini.
Ni blizu sampionskog Juventusa.

Ni trunke vjere ova ekipa nema da moze nesto napraviti. Sta li Pirlo radi, slabo su i motivisani u svim utakmicama do sad, jedino mozda protiv Dinamo Kijeva.
Opet crveni i to nesto govori o disciplini.
Ni blizu sampionskog Juventusa.
1946
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovu i prošlu sezonu treba na silu pokazivati svakom ko ikad više kaže kako je ovom ili onom igraču/treneru lahko u top ekipi raditi svoj posao. U sportu nema teže stvari od konstantnosti i ponavljanja pobjeda i trofeja iz godine u godinu.
Pirlu bi nekako na ime i emocije dao vremena, ali čovjek sve više izgleda kao mix tvrdoglavosti Contea i taktičke zatucanosti Zemana.
Nije ova ekipa ni u prolazu vidjela neki top nivo, ali da ovi igrači ovako loše izgledaju ne samo statistički nego baš u svakom segmentu je nemoguće i neprihvatljivo.
Pirlu bi nekako na ime i emocije dao vremena, ali čovjek sve više izgleda kao mix tvrdoglavosti Contea i taktičke zatucanosti Zemana.
Nije ova ekipa ni u prolazu vidjela neki top nivo, ali da ovi igrači ovako loše izgledaju ne samo statistički nego baš u svakom segmentu je nemoguće i neprihvatljivo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bentancur je već tu duže vrijeme od njega s očekuje da bi trebao da potegne kad j to ekipi neophodno al qraz
Kuluševski tanko večeras uskenjao se, Chiesa isto tanak i loš.
Dybala nije igrao par tekmi vraca se ali u ovakvoj tekmi je morao više. A kad ga vidim d.se vraca.na naših 40 metara po loptu hoce mi nešto biti.
Loš prelazni rok, vezni red tanak. Balans ekipe niđe veze.
Najlošija izdanja Juventusa u ovih 8 godina
Kuluševski tanko večeras uskenjao se, Chiesa isto tanak i loš.
Dybala nije igrao par tekmi vraca se ali u ovakvoj tekmi je morao više. A kad ga vidim d.se vraca.na naših 40 metara po loptu hoce mi nešto biti.
Loš prelazni rok, vezni red tanak. Balans ekipe niđe veze.
Najlošija izdanja Juventusa u ovih 8 godina
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Zalosno bgmi. Inferiornost na svakom dijelu terena protiv mrtve Barcelone. Ne znam kad se zadnji put to desilo.
Sretno vam u nastavku sezone.
Sretno vam u nastavku sezone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.