FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izuzetno važna pobjeda i tri boda.
Kakva je situacija sa kartonima - Štila, Hajdar i Mule? Jesu li samo njih trojica ili ima još neko?
Kakva je situacija sa kartonima - Štila, Hajdar i Mule? Jesu li samo njih trojica ili ima još neko?
1921
I Sehickontrasviju je napisao/la: ↑28 okt 2020, 23:44Izuzetno važna pobjeda i tri boda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Nadam se onda Miličeviću protiv Radnika. Šeha je bolji od njega defanzivno i gotovo sam siguran da će startati protiv kona.LjoZee je napisao/la: ↑28 okt 2020, 23:45I Sehickontrasviju je napisao/la: ↑28 okt 2020, 23:44Izuzetno važna pobjeda i tri boda.
1921
-
- Kontakt:
Pa taman da nas zakolje sa kartonima bar jednog da nam izbije od nabrojanih uz ove povrede. Kad sagledam sve, divim se svima u klubu zaista, ograjisali negdje kolektivno pa sad valja to sve saprati. Prosto ne mogu da vjerujem kako samo kod nas ti zarazeni, i Siroki, Mladost i Zrinjski, pa onim hadaljima sa kobilje fol nema niko
Sačekat ćete još dušmani veći od kobiljara. Hehe 
NIJE BITNO KAKO, SAMO GAZI ŽELJEZNIČARE!

NIJE BITNO KAKO, SAMO GAZI ŽELJEZNIČARE!
Vico, moze li liga po pola?
Dado Sadikovic je zasluzio poziv u repku ispred svih igraca iz nase lige tatara, rahmanovica, cipetica plus smo na toj poziciji tanki odlaskom besica, a sto se tice poziva za ziljkica mujezinovic je kompletniji od njega barem se vraca u odbranu onaj zljkic samo stoji gore i ceka loptu i ide na brzinu...al u kakvom nam je stanju fudbal ne treba prigovarat
Osvrnuo bih se jos neko sto je spomenuo krupa i mladost svugdje igraju samo protiv nas bunker pa to je kompleks zvani Zeljeznicar sa i bez subjektivnosti
Pa proslog vikenda Velez gine kao su im porodice oteli a prethodni mec protiv naseg rivala za titulu Borca 70% slabije igraju
Ovako smo igrali kad su Odovic i Krcmarevic bili na klupi i nismo mogli nikoga pobjedit s obzirom na okolnosti ovo je velika pobjeda izgurat do zime sa par bodova zaostatka za prvim i na zimu vidjet sta kako sto se pojacanja tice
Za sad se skupit svi ko jedan podrska puna i gazimo **** u srijedu in sha Allah jer mi smo ZELJEZNICAR
Osvrnuo bih se jos neko sto je spomenuo krupa i mladost svugdje igraju samo protiv nas bunker pa to je kompleks zvani Zeljeznicar sa i bez subjektivnosti
Pa proslog vikenda Velez gine kao su im porodice oteli a prethodni mec protiv naseg rivala za titulu Borca 70% slabije igraju
Ovako smo igrali kad su Odovic i Krcmarevic bili na klupi i nismo mogli nikoga pobjedit s obzirom na okolnosti ovo je velika pobjeda izgurat do zime sa par bodova zaostatka za prvim i na zimu vidjet sta kako sto se pojacanja tice
Za sad se skupit svi ko jedan podrska puna i gazimo **** u srijedu in sha Allah jer mi smo ZELJEZNICAR
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Kakav nas sastav ocekuje protiv radnika
Ja bi Štilu odmorio, da ne bi bilo kartona, veoma je bitan za utakmicu sa torpedom. Drhte od njega, vjerujte
.
Ostalo ne bih kalkulisao, izveo bi najspremnije. Moramo protiv Radnika ovjeriti bodove od sinoć, a znamo kakva bunkerica nas čeka, i kako se snalazimo u takvim utakmicama.
Mislim da pobjeda sinoć mnogo znači na psihološkom planu, i da ćemo protiv Radnika osim rezultatom biti zadovoljni i igrom. U zalaganje i želju ne sumnjam.

Ostalo ne bih kalkulisao, izveo bi najspremnije. Moramo protiv Radnika ovjeriti bodove od sinoć, a znamo kakva bunkerica nas čeka, i kako se snalazimo u takvim utakmicama.
Mislim da pobjeda sinoć mnogo znači na psihološkom planu, i da ćemo protiv Radnika osim rezultatom biti zadovoljni i igrom. U zalaganje i želju ne sumnjam.
Prebitna pobjeda. Pobijedili smo direktnog konkurenta za Evropu i pobjegli mu na +9. Isto tako smo se odlijepili od Veleža koji je četvrti, što je jako bitno pred ove tri utakmice koje nam slijede u narednih 10-ak dana. Sad je najbitnije ova tri boda potvrditi u subotu protiv Radnika pa onda šta bude biće. S čim se susrećemo od početka sezone ovaj bodovni saldo je nevjerovatan. Prvo prelazni rok koji je u najmanju ruku bio skroman. I onda kad smo to što imamo kroz pripreme lijepo uigrali i ostvarili četiri pobjede uz dobru igru stiže korona, dva odlaska u Izrael, izolacija pa prodaja najboljeg veznog igrača. I opet uz sve to smo drugi sa 25 bodova. Samo da smo imali malo guranje od strane uprave a ne rikverc i gas sigurno da bi smo mogli puno više ali to je priča za neku drugu priliku.
Uz sve probleme koje smo imali, ovo je vise nego dobro
-
- Kontakt:
Kapa dole Amaru i igračima. Nema se šta reći.
Vidimo mi i znamo da ovo nije ekipa za najveće domete, ali opet se nekako bore. Ne predaju se. To "borite se, mi smo Željo" je nešto što smo često samo od njih i tražili. Oni nam to i pružaju i opet nekako mi navijači oravimo situaciju kao da je sve naopako. Evo gore @dejan1921 sve navede probleme sa kojima smo se susretali, pa opet nekako guzeljamo. Užasava me pomisao na to da smo mogli imati gotovo maksimalan učinak da smo one 2 kući bolje odradili. Ruku na srce, ovo je odlično.
Vidimo mi i znamo da ovo nije ekipa za najveće domete, ali opet se nekako bore. Ne predaju se. To "borite se, mi smo Željo" je nešto što smo često samo od njih i tražili. Oni nam to i pružaju i opet nekako mi navijači oravimo situaciju kao da je sve naopako. Evo gore @dejan1921 sve navede probleme sa kojima smo se susretali, pa opet nekako guzeljamo. Užasava me pomisao na to da smo mogli imati gotovo maksimalan učinak da smo one 2 kući bolje odradili. Ruku na srce, ovo je odlično.
Željezničar za život cijeli!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Al kako igra Bekrić.Jedan od najspremnijih i motivisanijih igraca u ekipi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Odnos prema klubu i sportski način života. Sve pohvale stvarno.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 okt 2020, 09:54Al kako igra Bekrić.Jedan od najspremnijih i motivisanijih igraca u ekipi.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Interesantno je kako je vecina ekipa skontala da ako blokiraju Stilica, ne mozemo puno toga. Dok su ga pustali da radi sta hoce igrali smo sjajno, pocevsi od utakmice sa Mladosti poceli su ga markirati i udarati. U tom slucaju je dosao do izrazaja Mujezinovic, a onda su i njega poceli udarati, i sad nemamo alternative pri napadu. Krila nemamo, Lendric koliko god trcao ne moze se nosit sa vecinom odbrana, svaki stoper ga pojede. Ostali toplo-hladno, cas ih ima cas nema u sastavu, Boga pitaj sta je sa Juricicem, itd. Zbog netreniranja smo dosta izgubili na duel igri, ali se polako vracamo i u tom pogledu. Otisao glavni igrac u sredini, od kojeg je zavisila igra ostalih, valja nadomjestiti to. Po do sad vidjenom Hajdarevic bi "kao trebao igrati" tu poziciju, ali taj covjek je sa loptom jos na "Vi". Svejedno treba momku pruziti podrsku jer se vidi ogroman uticaj psihe u njegovoj igri. Sa svim ovim mi ne mozemo igrati istim stilom kao prosle sezone i ove u prvih par kola. Jedino sto raduje je dobra igra odbrane, sto moze biti jako bitno, iako smo izgubili 2 dobijene utakmice zbog nonsalantnosti u igri nazad. Igru moramo promijeniti koliko mozemo, iako nemamo nekih igrackih rjesenja, ali zato je tu Amar. Dobro je sto uprkos svemu osvajamo bodove, jer ce ekipa dobiti na samopouzdanju, i valjda ce ovo sa koronom i ostalim glupostima postati proslost, pa da krenemo gazit 

Vjerovatno će biti rotacija kada je sastav u pitanju zbog ovog zgusnutog rasporeda.
Ja očekujem ermina u prvih 11 protiv radnika i njegova dva gola ako Bog da, kao najava za derbi jer je samo pitanje gdje će otčepit.
Ja očekujem ermina u prvih 11 protiv radnika i njegova dva gola ako Bog da, kao najava za derbi jer je samo pitanje gdje će otčepit.
-
- Kontakt:
Naprijed Zeljo ljubavi moja 

gdje mi je onaj nesretnik Mohikanac? da mi zamjeni ovaj avatar
marka kao tepsija

Ko se nadao bodovima protiv Radnika nek se prestane nadati. Puštene su karte u prodaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.