Ustajem, glava me boli, dumam hoćel' neka frljoka uletit protiv debelog, pristavljam kafu, vraćam se u krevet, ulazim na fb i vidim opet donacije..
Mi smo ba sami sebi maleri, ne treba nam niko.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ustajem, glava me boli, dumam hoćel' neka frljoka uletit protiv debelog, pristavljam kafu, vraćam se u krevet, ulazim na fb i vidim opet donacije..
Nemam riječi iskreno...avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:09Ustajem, glava me boli, dumam hoćel' neka frljoka uletit protiv debelog, pristavljam kafu, vraćam se u krevet, ulazim na fb i vidim opet donacije..
zamisli bruda da opet popusimoDejan1921 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:14Nemam riječi iskreno...avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:09Ustajem, glava me boli, dumam hoćel' neka frljoka uletit protiv debelog, pristavljam kafu, vraćam se u krevet, ulazim na fb i vidim opet donacije..
I ja bih isto Ermina od prve i poslije Bekrica. Stilica neka na klupi za svaki slucaj.
braco je napisao/la: ↑15 okt 2020, 13:15
S Radnikom iako je na papiru "najlakša" utakmica poslije Olimpika će biti teško ko i uvijek. Na Grbavici smo ih uspjeli samo jednom pobjediti 2 razlike, sve ostale domaće pobjede protiv Radnika smo dobili jednim golom razlike. Naravno znali smo remizirati i gubiti od Radnika na Grbavici. Još kad uzmemo u obzir da Ćelo ima odličan score na Grbavici gdje je samo jednom uspio izgubiti u karijeri i to ako se sjećate kad je Slobodu vodio i kad smo dobili 1:0 nekakvim traljavim golom Graovca. Znamo kako će postavit igru, strogi bunker i čekat neku kontru preko Bradonjića, Huseinbašića itd.
Ma ovo će biti teška utakmica samo tako. Kad gledamo samo ligu, Radnik na gostovanjima skoro nikad ne gubi više od 1 razlike. Od početka 19/20 sezone pa do ove trenutne samo su 2 put u gostima izgubili više od 1 razlike u gostima tj. ta 2 poraza su bila 2 razlike i oba su bila prošle sezone. U 2020. kalendarskoj godini nisu ni od koga izgubili više od 1 razlike u ligi u gostima.
Pa otprilike i mislim da ako ih budemo pobijedili da to nece biti vise od 1:0. Prosle sezone ubili ih nogama, 9 suteva u okvir gola, a oni 0 i na kraju opet 1:0. Alispahic dao onu golcinu.braco je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:33Ma ovo će biti teška utakmica samo tako. Kad gledamo samo ligu, Radnik na gostovanjima skoro nikad ne gubi više od 1 razlike. Od početka 19/20 sezone pa do ove trenutne samo su 2 put u gostima izgubili više od 1 razlike u gostima tj. ta 2 poraza su bila 2 razlike i oba su bila prošle sezone. U 2020. kalendarskoj godini nisu ni od koga izgubili više od 1 razlike u ligi u gostima.
Radnik skupo prodaje kožu, moraš dobro guzove oznojit da bi ih pobjedio.
A jest ga uvalioLjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:37Pa otprilike i mislim da ako ih budemo pobijedili da to nece biti vise od 1:0. Prosle sezone ubili ih nogama, 9 suteva u okvir gola, a oni 0 i na kraju opet 1:0. Alispahic dao onu golcinu.braco je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:33Ma ovo će biti teška utakmica samo tako. Kad gledamo samo ligu, Radnik na gostovanjima skoro nikad ne gubi više od 1 razlike. Od početka 19/20 sezone pa do ove trenutne samo su 2 put u gostima izgubili više od 1 razlike u gostima tj. ta 2 poraza su bila 2 razlike i oba su bila prošle sezone. U 2020. kalendarskoj godini nisu ni od koga izgubili više od 1 razlike u ligi u gostima.
Radnik skupo prodaje kožu, moraš dobro guzove oznojit da bi ih pobjedio.