AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ruicosta
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Ruicosta » 29 okt 2020, 23:07

ronaldo99 je napisao/la:
29 okt 2020, 22:33
Neka Rui polako sa titulom,to ovdje niko nije ni spominjao niti se jos treba o tome,primarni cilj je top4, a sacekajmo da vidimo poslije prvog poraza ili neke serije losijih rezultata kako ce ova ekipa reagovati.

Sve u svemu nadmasili su za sada sva nasa ocekivanja i samo da ovo potraje
Naravno. Ne treba se zalijetati. Ali ovdje skoro pa niko nije
smio napisat da cemo pobijedit Intera pa smo pobijedili. Moze ova ekipa puno. A sreca nam je pa svi konkurenti za prve 4 pozicije (ne postoji klub ili dva koji se mogu izdvojiti da su favoriti za prva 2 mjesta) igraju osrednje i prosipaju bodove (osim Napolija), tako da je to glavni adut uz nasu dobri igru i pozitivnu atmosferu u klubu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 okt 2020, 23:50

Kad se samo sjetim onog prvog dijela sezone i patnje... :oops:

Poslije pauze u ovih pola godine su dali kišu golova, bilo bi interesantno to izračunati. Stvarno ne pamtim kad je Milan ljepše i efikasnije igrao, a odmah ti nekako milije gledati utakmice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 30 okt 2020, 07:50

Uglavnom, ja uzivam! Ova djeca igraju preko svih ocekivanja, ne zaboravite da imamo najmladju ekipu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 okt 2020, 11:21

rope11 je napisao/la:
29 okt 2020, 23:50
Kad se samo sjetim onog prvog dijela sezone i patnje... :oops:

Poslije pauze u ovih pola godine su dali kišu golova, bilo bi interesantno to izračunati. Stvarno ne pamtim kad je Milan ljepše i efikasnije igrao, a odmah ti nekako milije gledati utakmice.
99 golova je dao Milan u 45 utakmica, otkako je Pioli tu.. . A primili su 55..

Učinak u ovom nizu od 23 utakmice bez poraza je, 60-20 gol razlika..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 okt 2020, 11:30

Skoro 3 gola po utakmici u te 23 tekme, nije loše nije loše :)
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 okt 2020, 11:40

Mozemo svi skupa zapjevati onu

Neki novi klinci :)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 30 okt 2020, 12:08

Ims li ko vise info o Dalot-u i vezano za pozajmicu.
Ili ovaj Romano ovim tekstovima kupi lajkove.

Nisam sinoc gledao..ali vjerujem da je nilona nivou kako i rez govori. Kako je lijepo vidjeti skolovane fudbalere, govorim a propo asista Dalot-a. ono npr. De Smiljo nece za 100 zivots uraditi.

Forza Milan i idemo po skudeto, nema rano vako nako.
Jako i muski,kad ce ako nece sad

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 okt 2020, 12:41

Dalot je za sada samo na jednogodisnjoj posudbi,sad da li ce Man UTD htjeti pregovarati oko eventualne prodaje tesko je reci,radi se o vrlo mladom i talentovanom igracu kojim mnogi predvidjaju dobru karijeru,a i vidi se iz ovih par nastupa da momak zna lopte igrati

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 okt 2020, 12:54

Već se piše da ga ManUtd neće pustiti, čak se spominje da će ga pokušati vratiti u januaru, mada je to nemoguće ako je ugovor na 1godišnju pozajmicu.
Bit će tu natezanja oko pregovora, kako za njega tako i za Diaza.
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 okt 2020, 13:27

Cinjenica je da ima masu ovakvih igraca koji se mogu dovesti na posudbu iz jakih klubova, rano je jos govoriti sta ce biti s njime, ali u najgorem slucaju u Madridu uvijek ima beton igraca koji ne mogu ni klupi biti :kralj:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 okt 2020, 13:51

Vratili smo i mi Kikicu na pola sezone pa Torino izvisi, tako da nikad ne znas sa tim suhim pozajmicama jer rijetko objave detaljan dogovor 2 kluba.
A i sinoc smo vidili da Dalot sve ide na desnu nogu, vjerovatno bi daleko vise pruzio desno. Treba par utakmica gledati momka pa vidjeti koliko moze pruziti i u odbrani, ako se vec dosta pisalo da mu je to slabija strana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2020, 14:25

Volio bih da se Diaz nekako može otkupiti, ali s obzirom da će Real praviti čistku naredne sezone, pretpostavljam da će željeti Diaza nazad. Momak je ionako navijač Reala, tako da će se vjerovatno i on htjeti vratiti i boriti za minutažu.
Mada uvijek postoji mogućnost da mu se svidi i da poželi ostati, a ni sam deal sa Realom ne bi trebao predstavljati problem (uz neku buyback klauzulu), ali rano je još o ovome pričati.

Za Dalota mi je iskreno svejedno, može nam poslužiti da pokrije bekove ove sezone, a onda doviđenja. Čak i kad bi Mančesta prihvatio prodaju, mislim da bi tražili previše novca, što ovaj ne vrijedi.

Kamo sreće da stvarno može dostojno zamjeniti Thea i Calabriu (a prvenstveno Thea, da se bezveze ne bacaju pare u januaru na rezervnog LB), ali treba još utakmica da se izvede takav zaključak jer sinoćnja Sparta nije nikakvo mjerilo. Odavno nisam gledao goru i bezopasniju ekipu protiv Milana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 30 okt 2020, 20:31

Meni samo nije jasno zašto sada kada Hakan ne igra, mali Diaz ne dobiva priliku na njegovoj poziciji iza napadača.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 30 okt 2020, 21:43

Mah ko zna sta ce biti sljedece ljeto. Nekakav generalni plan je veliki transfer rok, gdje se jel cilja prvenstveno Mbappe, pa onda Camavinga,a vrte se i price oko Haalanda i eventualno jos jednog stopera.

A Diaz je i tad 2019 bilo nepotrebno pojacanje po meni. Ne jer mali nije dobar i nema potencijala, nego si vec imao Vinija, a i Rodrygo je ranije bio dogovoren (cekalo se da napuni 18. i predje u Real). Eh ulozio si 90 miliona u dva mlada brazilska krila, pa si doveo jednu wc klasu u vidu Hazarda ( drugi je par cipela ovo sto se sad dogadja) i onda imas jos jednog super talentovanog Spanca da se bori za istu poziciju. Pa pretjeraste ga drugovi.

A 45 miliona svakog Brazilca je > od 17 koliko je placen Diaz i tjt. Jedino da sad Brahim ima nekakav ludjacki ucinak sa 15-20 golova i 10-15 asistencija. Onda bi ga vjerovatno povukli nazad. U svakom drugom slucaju mislim da ce se klubovi moci dogovoriti oko transfera ako ga Milan vec bude htio.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2020, 22:06

LlullSergio je napisao/la:
30 okt 2020, 21:43
Mah ko zna sta ce biti sljedece ljeto. Nekakav generalni plan je veliki transfer rok, gdje se jel cilja prvenstveno Mbappe, pa onda Camavinga,a vrte se i price oko Haalanda i eventualno jos jednog stopera.

A Diaz je i tad 2019 bilo nepotrebno pojacanje po meni. Ne jer mali nije dobar i nema potencijala, nego si vec imao Vinija, a i Rodrygo je ranije bio dogovoren (cekalo se da napuni 18. i predje u Real). Eh ulozio si 90 miliona u dva mlada brazilska krila, pa si doveo jednu wc klasu u vidu Hazarda ( drugi je par cipela ovo sto se sad dogadja) i onda imas jos jednog super talentovanog Spanca da se bori za istu poziciju. Pa pretjeraste ga drugovi.

A 45 miliona svakog Brazilca je > od 17 koliko je placen Diaz i tjt. Jedino da sad Brahim ima nekakav ludjacki ucinak sa 15-20 golova i 10-15 asistencija. Onda bi ga vjerovatno povukli nazad. U svakom drugom slucaju mislim da ce se klubovi moci dogovoriti oko transfera ako ga Milan vec bude htio.
Bježi ba tamo. Ne gledam ko piše a vidim spominje veliki transfer rok i Mbappe, Camavinga i Haaland i konta ko je ovdje lud. Izgleda da sam to ja.

Mogli bi početi pregovori oko kupovine Brahima što bi po meni bio dobar potez.

Gabbia je napokon negativan. Sljedeći su Donnarumma i Hauge.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 30 okt 2020, 23:36

Evo i Gigio i Hauge negativni. :ljepota:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 okt 2020, 23:41

Ibra, Leao, Hauge, Gigio, Duarte, Gabbia, svi su vec prosli ovo sranje od virusa. Nadam se da nece biti jos puno slucajeva do kraja sezone.

Protiv Udina u najjačem mogućem sastavu dakle.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2020, 23:43

Maestro^^ je napisao/la:
30 okt 2020, 23:36
Evo i Gigio i Hauge negativni. :ljepota:
Jesam ih najavio. Nema na čemu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 okt 2020, 06:55

Romagnoli13 je napisao/la:
30 okt 2020, 23:41
Ibra, Leao, Hauge, Gigio, Duarte, Gabbia, svi su vec prosli ovo sranje od virusa. Nadam se da nece biti jos puno slucajeva do kraja sezone.

Protiv Udina u najjačem mogućem sastavu dakle.
Je li i Tonali prebolio koronu ili je samo preventivno bio u karantenu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 okt 2020, 07:05

Kako tako brzo Gigi i Hauge dodjose sebi. koliko su to oni dana bili zarazeni :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.