FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sačuvaj nas Bože jeftinih kartona sutra.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ajnadzic je bivsi svakako, ne bi nikad ni dobio da ovi nisu izasli sa 5 kandidata. Al bitno je da se i u vijece izaberu ljudi koji nama mogu valjati. Niko sa liste sda/sbb/df to nije sigurno. A i izmedju ovih preostalih treba probirati.
Uglavnom, ovo se ne moze zavrsiti prije izbora, to je 100%
Uglavnom, ovo se ne moze zavrsiti prije izbora, to je 100%
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znalo se od prvih malverzacija od strane Općine da od stadiona nema ništa.
Graditi novi stadiom? Pregolem zalogaj i za dosta bogatije od nas a i tu ti treba politika, zemlja, dozvole i ostale stvari koje u našoj državi treba debelo podmazat.
"Izgradimo Koševo", Modernizacija, investitori, ulaganja u stadion.... svake sedmice su nam vrijeđali inteligenciju sa ovim i zato trebaju biti kažnjeni na ovim izborima.
Nova vlast ne znači i rješenje našeg problema u vezi Koševa da ne znam ko dođe, treba biti realan. Gora vlast ne može biti po nas u vezi stadiona od trenutne i zato je treba mjenjati.
Realna opcija i možda najbolja moguća u domenu realnosti je uložiti u stadion da se može igrati grupna faza nekog od takmičenja (novi teren, prostorije za novinare i ostalo) uz pomoć nas i nove vlasti. Očekivat više od toga nije realno.
Mi trebamo tome težiti i ganjati dozvole i ostalo što je potrebno da kamp dignemo na još veći nivo, da obezbjedimo još bolje uslove igračima i akademcima.
Graditi novi stadiom? Pregolem zalogaj i za dosta bogatije od nas a i tu ti treba politika, zemlja, dozvole i ostale stvari koje u našoj državi treba debelo podmazat.
"Izgradimo Koševo", Modernizacija, investitori, ulaganja u stadion.... svake sedmice su nam vrijeđali inteligenciju sa ovim i zato trebaju biti kažnjeni na ovim izborima.
Nova vlast ne znači i rješenje našeg problema u vezi Koševa da ne znam ko dođe, treba biti realan. Gora vlast ne može biti po nas u vezi stadiona od trenutne i zato je treba mjenjati.
Realna opcija i možda najbolja moguća u domenu realnosti je uložiti u stadion da se može igrati grupna faza nekog od takmičenja (novi teren, prostorije za novinare i ostalo) uz pomoć nas i nove vlasti. Očekivat više od toga nije realno.
Mi trebamo tome težiti i ganjati dozvole i ostalo što je potrebno da kamp dignemo na još veći nivo, da obezbjedimo još bolje uslove igračima i akademcima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@newgeneration1921, nećeš pisati ovdje a ovaj post iznad o Karadžiću sam ti obrisao, sljedeći ti je trajni ban.
Momci, znam da je delikatna ova kompletna situacija oko stadiona i razumijem da politika jednostavno mora biti umiješana tu ali postoji li šansa da smanjimo spominjanje političkih opcija a da više o stadionu pišemo?
I meni bi bilo teško ali kontam da oslobodimo makar malo glavnu temu od toga, možda da prebacimo u bordo-chat ili da napravim neku novu temu ako bude bilo potrebe?
Javite mi vaše mišljenje u pp kao i uvijek pa da odlučimo zajedno šta ćemo. Ok dan-dva ali da ne čitamo 20 dana o strankama.
Momci, znam da je delikatna ova kompletna situacija oko stadiona i razumijem da politika jednostavno mora biti umiješana tu ali postoji li šansa da smanjimo spominjanje političkih opcija a da više o stadionu pišemo?
I meni bi bilo teško ali kontam da oslobodimo makar malo glavnu temu od toga, možda da prebacimo u bordo-chat ili da napravim neku novu temu ako bude bilo potrebe?
Javite mi vaše mišljenje u pp kao i uvijek pa da odlučimo zajedno šta ćemo. Ok dan-dva ali da ne čitamo 20 dana o strankama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ruka mu otpala ko god glasa za ovu mafiju, bez obzira na opštinu, nivo i lokaciju...oni su najveći dušmani BiH tu negdje u 5 deka sa agresorima sa istoka i zapada.
Bolje bi nama bilo tražiti kakvu parcelu pa ići na 1/1 vlasništvo kao hadžije nego se ovako natezati sa mafijom...nije Vijetnamac bez razloga htio isključivo 1/1 vlasništvo neke parcele i rahatluk, a ovako imaš uvijek posla s bagrom lažljivom.
(prebaci mi post ako je off ili pogrešna lokacija pls)
Bolje bi nama bilo tražiti kakvu parcelu pa ići na 1/1 vlasništvo kao hadžije nego se ovako natezati sa mafijom...nije Vijetnamac bez razloga htio isključivo 1/1 vlasništvo neke parcele i rahatluk, a ovako imaš uvijek posla s bagrom lažljivom.
(prebaci mi post ako je off ili pogrešna lokacija pls)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Narod je glup ako mu nakon godina i godina laži i obećanja opet ovakva stvar prođe. Ni u ludilu za zelene!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pozdrav svima. Novi sam clan foruma i zanima me ima li negdje tema o mom voljenom klubu FK SARAJEVO??
Fala
Fala
Ovo je dokaz da je Safet uvjek bio i ostao nas najveci fudbaler svih vremena. Mozete li samo zamisliti tu velicinu kad ovaj vojnik pored njega izgleda ovako mali. A zna se da JNA nije primala bas svasta u svoje redove. Velik si Pape!

-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:25Ne zalim se dobro je.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:19Dobro,hvala na pitanju ? Ako je ironicno, majne zeve![]()
Kako si Ti majstore ?
Poslije ponoci sam komentarisem, pomislih da si u forumskoj penziji
Sta ima ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vozdra ahbabu moj. Kako si mi, kako ti se cini nase novo, preporodjeno, Sarajvo

Sta kaze tip nije glaso za SDA al ko glasa za 4 vorku osusilemu se obje ruke..
To je nacin SDA ponasanja..
Napravimo kosevo stadion zajedno, kosevo izgubilo jos jednu kategoriju i sto nikad do sada igrali euro tekme po zenici.
Izgradimo stadion zajedno, dajemo kosevo za 1 km al u roku 10 godina da stadion bude 4 stepen, i da parking bude nas da mi vladamo stadionom i da imamo podpunu prevagu kontrole stadiona a vi ulozite 20 m km..kad su vidjeli da FK SARAJEVO nije ovca za sisanje i da je izasla iz ralja sistema i kontrole drzave tacnije stranaka drzave onda su skontali da dovedu stvari 24 sata do isteka mandata da mogu reci glasajte jos cetiri godine pa cemo onda dat stadion... e tako i ovaj tip ako ne glasate za sda ja idem u njemacku..ili ako glasate za 4 vorku..
Samo smjene nacelnika sda i vjecnik po citavoj bosni i hercegovini po cjenu da nasljednici budu gori
Horde moraju bit pokretac neceg novog uvjek jer jedino imamo muda i moc i ne moze nam klub bit ucjenjen.
Kao sto smo sa TANOM krenuli prvi tako moramo stat i politicarim jer jedino jos konam je mogao bit od pomoci manijaci su se prodali radi 4 hiljade stolica i dva lima od 60 metara
To je nacin SDA ponasanja..
Napravimo kosevo stadion zajedno, kosevo izgubilo jos jednu kategoriju i sto nikad do sada igrali euro tekme po zenici.
Izgradimo stadion zajedno, dajemo kosevo za 1 km al u roku 10 godina da stadion bude 4 stepen, i da parking bude nas da mi vladamo stadionom i da imamo podpunu prevagu kontrole stadiona a vi ulozite 20 m km..kad su vidjeli da FK SARAJEVO nije ovca za sisanje i da je izasla iz ralja sistema i kontrole drzave tacnije stranaka drzave onda su skontali da dovedu stvari 24 sata do isteka mandata da mogu reci glasajte jos cetiri godine pa cemo onda dat stadion... e tako i ovaj tip ako ne glasate za sda ja idem u njemacku..ili ako glasate za 4 vorku..
Samo smjene nacelnika sda i vjecnik po citavoj bosni i hercegovini po cjenu da nasljednici budu gori
Horde moraju bit pokretac neceg novog uvjek jer jedino imamo muda i moc i ne moze nam klub bit ucjenjen.
Kao sto smo sa TANOM krenuli prvi tako moramo stat i politicarim jer jedino jos konam je mogao bit od pomoci manijaci su se prodali radi 4 hiljade stolica i dva lima od 60 metara
Bio jeste, ali sad se zeli oprati pa radi i radit ce da ljudima bude jasno da je suprotno od ovih bandita, a zna gdje im je svaka boljka ne kmece oni na njega jer se lijepo ceslja, dok su bili u vlasti pritisno im je svaki izvor love osim klinickog, skino uprave dekintiro ih, zbog toga zeleni sve dadose hdz-u i zeljku/fahri da se vrate...feniksptica je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:14Konak je zelena gamad isto.Zip je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:12Mislim da malo ko mrzi sda kao ja.
Sto se tice Konakovica, ako on dodje sigurno moze biti samo bolje.
Te price iz sda kuhinje kako niko ne valja, kako svi muljaju mi je preko glave...
Nisu svi isti, pogotovo nisu isti kao zelena gamad.
Aegument sto je sda unistila drzavu je da su svi isti.... A sda vlada od kad je drzave BiH... Mater vam yebe
Da je njegov u centru u prvoj godini bi zavrsili stadion...a zavrsit cemo i sa Mandzicem...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dali ce dupovac danas konkurisat za prvih 11 i sta se dogadja sa Afukorom.
- robertkosar
- Kontakt:
Sretan rodzendan Nasoj velikoj legendi VAHIDINU MUSEMICU. Danam dugo dugo pozivi veliki cobjek i legenda naseg kluba u zdravlju i veselju.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ohanite o politici, jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to.
Pričamo o Sarajevu, o bordo-bijelim, ostale "boje" i strane nas ne zanimaju.
Pričamo o Sarajevu, o bordo-bijelim, ostale "boje" i strane nas ne zanimaju.
Joj Tobe, opet novi profil, nije valjda Toljaga banovan?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
sad kad neko objavi njegovu sliku sa dzekom i napise "slika sa najvecom legendom bh fudbala"
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Danas baš teška tekma, ja zadovoljan i minimalnom pobjedom.Treba se paziti kartona, povreda, protivnik gdje su već upisana tri boda. Večeras pobjediti kako znamo bez puno ako ikako može srkleta, a onda ide derbi po meni mnogo lakša utakmica , kone vratiti na fabrika podešavanja.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, MSOZ101, N3R3D, nedimmmm1337, riki46 i 65 gostiju.