Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ti Kulenovici su gov.na i kroz historiju su oni podrzavali NDH i Hrvate.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
E cuj ovog, on zna ko su Kulenovici a ne zna ni odakle mu je dedo sljego.. 
Kulenovići su iz Kulen Vakufa a Sušići i Tino iz Krivaje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa sta ako se prekrstio? Rade Krunic se prekrstio nakon gola Sjevernoj Irskoj. Ne vidim problem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zar u Tuzli jos uvijek ima ovakvih ljudi?
Btw, pazi se sad da te slusalica i kompanija ne razapnu zbog ovakvih stavova.
Izaci ce i Tuzla na zelenu granu insallahGhuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 01:14Zar u Tuzli jos uvijek ima ovakvih ljudi?Dobro je znati da ipak postoje oni koji se ne stide svog identiteta i koji se drugima ne uvlace u zadnjicu kad god im se ukaze prilika za to. Vratio si mi nadu u bolje dane Tuzle i TK.
![]()
Btw, pazi se sad da te slusalica i kompanija ne razapnu zbog ovakvih stavova.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako mislis na zelenu granu u kontekstu boje politicke stranke, onda se nadam da nikad na tu granu nece izaci.
E bas me zanimalo sto se nakacilo pola foruma na taj zrinjski-malmö 1:0.
Pa sad malo to pogledao kad ono malmö kod kuce pobjedio 3:0 i opusteno odigrao taj drugi duel jer su vec prosli.
Znas i sam Emire da im je trebalo da Zrinjski ni blizu pobjede nebi bio.
Sto se tice guranja svega iz svedske. Pa imamo samo Anela iz svedske i trazi se jos Gigovic u a repku koji je sad u rusiji. Ali i to je opravdano. Sve ostalo nije za a-repke i ne trazi se poziv za druge.
Nalic moze repci pomoci koliko ih ovi iz plbih, znaci nikako.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prekrizio se i pljuju po njemu, nema mjesta u reprezentaciji.
Lijepa Saudijska Arabija. 
- JohnCleese
- Kontakt:
Zamislite onda kako je bilo nasim sugrađanima, braci ili rođacima katolicima prije cirka 500-tinjak godina kad smo odjednom počeli klanjati pred njima bez da je iko nas postigao gol 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DonerKebab
- Kontakt:
Mi smo ga zabijali komsijnicama!JohnCleese je napisao/la: ↑30 okt 2020, 07:07Zamislite onda kako je bilo nasim sugrađanima, braci ili rođacima katolicima prije cirka 500-tinjak godina kad smo odjednom počeli klanjati pred njima bez da je iko nas postigao gol![]()
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Klosarcicu ima ovdje obrazovanih ljudi, nije svako zavrsio bravarsku skolu ko ti.
MES QUE UN CLUB!
- DonerKebab
- Kontakt:
Cijela Tuzla jednu kozu muzla!rishovski je napisao/la: ↑30 okt 2020, 02:18Izaci ce i Tuzla na zelenu granu insallahGhuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 01:14Zar u Tuzli jos uvijek ima ovakvih ljudi?Dobro je znati da ipak postoje oni koji se ne stide svog identiteta i koji se drugima ne uvlace u zadnjicu kad god im se ukaze prilika za to. Vratio si mi nadu u bolje dane Tuzle i TK.
![]()
Btw, pazi se sad da te slusalica i kompanija ne razapnu zbog ovakvih stavova.![]()
![]()
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Dobro ocuvan, priglupi primjerak jednog pitarcica 
tz tz tz tz tz tz
- ASD
- Kontakt:
Zato je tu Bijedić da ih pokuša povezati.slusalica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:50Ghuraba, pametan si decko, kada ces shvatiti da su najveci dusmani bosnjackog naroda upravo Bosnjaci?Ghuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 03:29Ako mislis na zelenu granu u kontekstu boje politicke stranke, onda se nadam da nikad na tu granu nece izaci.Da se razumijemo, u tom pogledu sam protiv svih i ne mislim da ijedna stranka ista pozitivno pri sebi ima. A, ako si mislio da ce izaci na zelenu granu u smislu da ce Tuzlaci konacno prestati s pokusajima da se dodvore i ispadnu veliki u ocima vjecnih dusmana bosnjackog naroda - onda se i ja nadam da ce ti dani, ako Bog da, konacno doci.
Nikada se Tuzla ideoloski nece povezati sa Sarajevom i novokomponovanim velikomuslimanskim obicajima kakvi se tamo lafinjaju. Nikad !
![]()
Druga stvar, otkud vama pravo komentarisati da li se neko krsti ili klanja ??? Van pameti. Pa nije reprezentacija iskljucivo balijska privilegija.
ha?ASD je napisao/la: ↑30 okt 2020, 10:24Zato je tu Bijedić da ih pokuša povezati.slusalica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:50Ghuraba, pametan si decko, kada ces shvatiti da su najveci dusmani bosnjackog naroda upravo Bosnjaci?Ghuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 03:29
Ako mislis na zelenu granu u kontekstu boje politicke stranke, onda se nadam da nikad na tu granu nece izaci.Da se razumijemo, u tom pogledu sam protiv svih i ne mislim da ijedna stranka ista pozitivno pri sebi ima. A, ako si mislio da ce izaci na zelenu granu u smislu da ce Tuzlaci konacno prestati s pokusajima da se dodvore i ispadnu veliki u ocima vjecnih dusmana bosnjackog naroda - onda se i ja nadam da ce ti dani, ako Bog da, konacno doci.
Nikada se Tuzla ideoloski nece povezati sa Sarajevom i novokomponovanim velikomuslimanskim obicajima kakvi se tamo lafinjaju. Nikad !
![]()
Druga stvar, otkud vama pravo komentarisati da li se neko krsti ili klanja ??? Van pameti. Pa nije reprezentacija iskljucivo balijska privilegija.
tz tz tz tz tz tz
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Itekako hoće, dok god Podrinjci žive među nama.slusalica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:50Ghuraba, pametan si decko, kada ces shvatiti da su najveci dusmani bosnjackog naroda upravo Bosnjaci?Ghuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 03:29Ako mislis na zelenu granu u kontekstu boje politicke stranke, onda se nadam da nikad na tu granu nece izaci.Da se razumijemo, u tom pogledu sam protiv svih i ne mislim da ijedna stranka ista pozitivno pri sebi ima. A, ako si mislio da ce izaci na zelenu granu u smislu da ce Tuzlaci konacno prestati s pokusajima da se dodvore i ispadnu veliki u ocima vjecnih dusmana bosnjackog naroda - onda se i ja nadam da ce ti dani, ako Bog da, konacno doci.
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije pošteno da se tako tumači, ono što se želi reći da ga babo nije odgojio u Bosanskom duhu. I da je 100% Hrvat.slusalica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:50Ghuraba, pametan si decko, kada ces shvatiti da su najveci dusmani bosnjackog naroda upravo Bosnjaci?Ghuraba je napisao/la: ↑30 okt 2020, 03:29Ako mislis na zelenu granu u kontekstu boje politicke stranke, onda se nadam da nikad na tu granu nece izaci.Da se razumijemo, u tom pogledu sam protiv svih i ne mislim da ijedna stranka ista pozitivno pri sebi ima. A, ako si mislio da ce izaci na zelenu granu u smislu da ce Tuzlaci konacno prestati s pokusajima da se dodvore i ispadnu veliki u ocima vjecnih dusmana bosnjackog naroda - onda se i ja nadam da ce ti dani, ako Bog da, konacno doci.
![]()
Miralem i Džeko pijanče pa ih niko ne proziva.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Poenta mog posta o Sandru Kulenoviću, nije u sporenju vjerskih prava pojedinca kako su to neki protumačili, radi se o neprincipijelnom ponašanju većine Bošnjaka kada žive u drugim državama, gdje odbacuju svoj kuturni, vjerski i nacionalni identitet sa ciljem brže adaptacije i želje da u "domaćinskoj" državi budu prihvaćeni kao domicilni, ne shvatajući da će kao dostojanstvena individua koja se ne stidi svog porijekla i vjerskog identiteta biti prije prihvaćena, nego kao ulizica kojoj sa takvim porijeklom ne priliči da se krsti kod gola. To je moje mišljenje a pravo je svakog da to drugačije poima. Vratimo se sportskim temama jer je to prevashodna svrha ovog foruma.
Po čemu je Kulenović odbacio svoj identitet? Majka mu je skoro sigurno Hrvatica katolkunja, rođen u Zagrebu, odrasto i naučio igrat fudbal u Dinamu, igra za hrvatsku reprezentaciju, a religija je pitanje njegovog izbora.
Da li bi isto pričali da je neki "Rijad Sadiku" odabro Kosovo ili bi guslali kako smo mu sve dali, a on nas odbacio?
Kao i obično, sudimo ljudima koji su rođeni, odrasli, izgradili se u drugim državama, a kod kuće smo okruženi zlom na koje šutimo ili mu plješćemo.
Da li bi isto pričali da je neki "Rijad Sadiku" odabro Kosovo ili bi guslali kako smo mu sve dali, a on nas odbacio?
Kao i obično, sudimo ljudima koji su rođeni, odrasli, izgradili se u drugim državama, a kod kuće smo okruženi zlom na koje šutimo ili mu plješćemo.
Trenutno korisnika/ca: General505, haklamas, Micron, TefalTava i 40 gostiju.