Sama sustina problema i realno razmisljanje, međutim imas raje misli da smo Bayern, daj nam zemlju mi cemo to izgraditi tamo vamo, i pored toga bi ocekivali kapitalna pojacanja i borbu za titulu, mislim da je to nerealno. Mi moramo raditi neki pritisak na opstinu da nadje zajednicki jezik sa nasom Upravom te zajedno sa klubom uradi najneophodnije stvari da bi se mogla evropa na Kosevu igrati. To je po meni neka najbolja opcija i za sam klub, velika je investicija nesto da mi sami na Kosevu gradimo i odrzajemo isti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 okt 2020, 00:17Znalo se od prvih malverzacija od strane Općine da od stadiona nema ništa.
Graditi novi stadiom? Pregolem zalogaj i za dosta bogatije od nas a i tu ti treba politika, zemlja, dozvole i ostale stvari koje u našoj državi treba debelo podmazat.
"Izgradimo Koševo", Modernizacija, investitori, ulaganja u stadion.... svake sedmice su nam vrijeđali inteligenciju sa ovim i zato trebaju biti kažnjeni na ovim izborima.
Nova vlast ne znači i rješenje našeg problema u vezi Koševa da ne znam ko dođe, treba biti realan. Gora vlast ne može biti po nas u vezi stadiona od trenutne i zato je treba mjenjati.
Realna opcija i možda najbolja moguća u domenu realnosti je uložiti u stadion da se može igrati grupna faza nekog od takmičenja (novi teren, prostorije za novinare i ostalo) uz pomoć nas i nove vlasti. Očekivat više od toga nije realno.
Mi trebamo tome težiti i ganjati dozvole i ostalo što je potrebno da kamp dignemo na još veći nivo, da obezbjedimo još bolje uslove igračima i akademcima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne odustaje..

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Danas ce nas onaj kriminalac zaklat kartonima. Susic nek odmori, a ja bi i Hareta na klupu pa ako bi vodili do poluvremena tu ga i ostavit, a ako ne uvest ga. Krleta stavit u spic, a Fanima mozda kao nekog poluspica.
Jel ima neko jos da ga more kartoni?
Jel ima neko jos da ga more kartoni?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Kao što je poznato, stadion Koševo je oduzet nama pred Olimpijadu. Ne znam da li naši u klubu znaju za taj podatak, možda postoji mogućnost da se traži da nam se isti vrati (evo sada je moguće u Sa povratiti zemljište koje je oduzela ona država, ukoliko nije ništa tu izgrađeno,kao i oduzete zgrade) te bi naši pravnici trebali detaljno protabiriti zakone i propise o tome i, možda, tražiti povrat stadiona.
KOVA
Hodžić--Šerba-- Mili-- Salčin
Peja--- Peci
Fani--- --- Tatar
Raha
Krle
Hodžić--Šerba-- Mili-- Salčin
Peja--- Peci
Fani--- --- Tatar
Raha
Krle
-
- Kontakt:
Aaaaaa dobre slike u pm

-
- Kontakt:
Pidro,serbecic...
Dobro saopstenje kluba,bez nekih grubih rijeci ,kulturno odmjereno,nastavak poslije izbora vidjet cemo sa kojom stranom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krupe sam se pribojavao malo prošlo kolo, Mladosti večeras baš i ne. Pozitivno me iznenadio teren prošlu utakmicu a trebao bi biti i večeras dobar tako da će momci bez problema riješiti ovu tekmu sa 2-3 razlike.
10-2-0 večeras ide.
10-2-0 večeras ide.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bitno je da Rahmanu ne prijeti suspenzija, za ostalo cemo lahko

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kao da citam sastav zeljescara sa ovim debilnim nadimcima...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
I ja se slazem da trebamo na zimskoj pauzi pokusati zamjeniti teren i pripremiti sve to sto treba za 3 kat. Ali sam ubjedjen da ce Mandic puno bolje poslovati sa nasim ljudim u klubu, nego ova gumena glava cetnik Ajnadzic. Ja smatram ko god glasa za SDA da je cetnik i ne moze me niko ubjediti drugacije..Osttribine je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:07Sama sustina problema i realno razmisljanje, međutim imas raje misli da smo Bayern, daj nam zemlju mi cemo to izgraditi tamo vamo, i pored toga bi ocekivali kapitalna pojacanja i borbu za titulu, mislim da je to nerealno. Mi moramo raditi neki pritisak na opstinu da nadje zajednicki jezik sa nasom Upravom te zajedno sa klubom uradi najneophodnije stvari da bi se mogla evropa na Kosevu igrati. To je po meni neka najbolja opcija i za sam klub, velika je investicija nesto da mi sami na Kosevu gradimo i odrzajemo isti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 okt 2020, 00:17Znalo se od prvih malverzacija od strane Općine da od stadiona nema ništa.
Graditi novi stadiom? Pregolem zalogaj i za dosta bogatije od nas a i tu ti treba politika, zemlja, dozvole i ostale stvari koje u našoj državi treba debelo podmazat.
"Izgradimo Koševo", Modernizacija, investitori, ulaganja u stadion.... svake sedmice su nam vrijeđali inteligenciju sa ovim i zato trebaju biti kažnjeni na ovim izborima.
Nova vlast ne znači i rješenje našeg problema u vezi Koševa da ne znam ko dođe, treba biti realan. Gora vlast ne može biti po nas u vezi stadiona od trenutne i zato je treba mjenjati.
Realna opcija i možda najbolja moguća u domenu realnosti je uložiti u stadion da se može igrati grupna faza nekog od takmičenja (novi teren, prostorije za novinare i ostalo) uz pomoć nas i nove vlasti. Očekivat više od toga nije realno.
Mi trebamo tome težiti i ganjati dozvole i ostalo što je potrebno da kamp dignemo na još veći nivo, da obezbjedimo još bolje uslove igračima i akademcima.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zna li neko sta je sa onih 500.000 E sto su bili obezbjedili za zamjenu teretna i postavljanje hibridne trave kao kod kona. To je po meni glavni uslov za iskorak u Evropi, bez terena nema napretka..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Veca, Stana, Coca, Aco, Štila, Ara, Veseli...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Ovdje uveliko pocela kampanja i lobiranje za izbore na zalost. Ne znam kakav je smisao spominjati stranke, vjerujte da ovdje nema mjesta tome. Sad da na sonu imas 100 mil eura za stadion, takva je drzava da ces bez politike koja je upletena u sve pore drustva tesko bilo sta napraviti. Zato opusteno! Danas pristup kao da igramo protiv Mancestera, jako cvrsto indo pobjede.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mire971, NazorUso i 91 gost.