Šteta što se kompromitovo ovim cirkusom, ne može ostat čist nakon svega ovoga.
Da je barem izašo pred javnost i obrazložio strategiju ovog okupljanja, ovako netransparentnost, javašluk i talovi.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nek se uci covjek mlad je ima u njemu ljeba!Wandelanoite je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:18Brisite ovo Princ sa Neretve, ovaj covjek je najvece smece koje je zadesilo selektorsku klupu BiH.
Zašto ti je Nastić problem?ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:36Bezveze ovo gomilanje igraca, pozvao haman 20 vezni igraca od toga ako izbacis Pjanica, Krunica i donekle Gojaka ovo ostalo sve je zali boze poziva skoro, ali et... Ovi iz PL su prica za sebe, jedini sto bi trebao biti tu je Tatar. Pozivi Deniju Milosevicu, Bojanu Nasticu, Kenanu Piricu su takodjer skandal po sebi.
Cetvrti sesir je nas.![]()
![]()
Nastic je bio na spisku proslog mjeseca, tri utakmice. 0 minuta. Zdrav, nije pozitivan na Covid. Kadusic debitant (desni bek i nista vise od toga) igra lijevog beka a Nastic na klupi gleda. Svi igraci su dobili barem jednu minutu, Nastic nula. Sta ti to govori? I on se nadje ponovo na spisku. Zasto? Eto ako imas ti neki normalan odgovor reci mi.NeumjesanTip je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:46Zašto ti je Nastić problem?ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:36Bezveze ovo gomilanje igraca, pozvao haman 20 vezni igraca od toga ako izbacis Pjanica, Krunica i donekle Gojaka ovo ostalo sve je zali boze poziva skoro, ali et... Ovi iz PL su prica za sebe, jedini sto bi trebao biti tu je Tatar. Pozivi Deniju Milosevicu, Bojanu Nasticu, Kenanu Piricu su takodjer skandal po sebi.
![]()
Gledano statistički, igra najbolju sezonu od svih lijevih bekova koje imamo na raspolaganju. Naravno da je na toj poziciji Kolašinac neprikosnoven, ali on se rame uz rame bori s Ćivićem za poziciju rezerve. Pošto je Eldar očigledno povrijeđen, zvao je Nastića, što mi je sasvim okej potez. Eh sad, zašto nije igrao utakmice u oktobru, zna samo šlagirani starkelja na klupi.ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:51Nastic je bio na spisku proslog mjeseca, tri utakmice. 0 minuta. Zdrav, nije pozitivan na Covid. Kadusic debitant (desni bek i nista vise od toga) igra lijevog beka a Nastic na klupi gleda. Svi igraci su dobili barem jednu minutu, Nastic nula. Sta ti to govori? I on se nadje ponovo na spisku. Zasto? Eto ako imas ti neki normalan odgovor reci mi.NeumjesanTip je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:46Zašto ti je Nastić problem?ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:36Bezveze ovo gomilanje igraca, pozvao haman 20 vezni igraca od toga ako izbacis Pjanica, Krunica i donekle Gojaka ovo ostalo sve je zali boze poziva skoro, ali et... Ovi iz PL su prica za sebe, jedini sto bi trebao biti tu je Tatar. Pozivi Deniju Milosevicu, Bojanu Nasticu, Kenanu Piricu su takodjer skandal po sebi.
![]()
Jer to da je backup Kolasincu kao jedini drugi lijevi bek u timu ne pije vode jer smo vidjeli da cak i kad Kola ne igra, ubacuje jednog od x desni bekova.
Ali brate mili okej igra sezonu takvu, u pet deka je sa Civicem, sve to okej.. Ali ocigledno da on nema nikakvu ulogu u repci i tu problem nastaje. Sto imamo vec godinama igrace koji samo pokupe poziv u repku kao cek za platu, i nikakvu ulogu ne igraju. Ponekad ih ubace neki selektor, trckaraju i hajde opet kuci. Pozivaju se igraci s kojim nemas kada dodju u repku neki plan sa njim, neku svrhu. Pa kakav god on los bio ili u losem klubu igrao. Nego eto on je tu pa hajde bem li ga vidjetcemo sta ce biti..NeumjesanTip je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:53Gledano statistički, igra najbolju sezonu od svih lijevih bekova koje imamo na raspolaganju. Naravno da je na toj poziciji Kolašinac neprikosnoven, ali on se rame uz rame bori s Ćivićem za poziciju rezerve. Pošto je Eldar očigledno povrijeđen, zvao je Nastića, što mi je sasvim okej potez. Eh sad, zašto nije igrao utakmice u oktobru, zna samo šlagirani starkelja na klupi.ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:51Nastic je bio na spisku proslog mjeseca, tri utakmice. 0 minuta. Zdrav, nije pozitivan na Covid. Kadusic debitant (desni bek i nista vise od toga) igra lijevog beka a Nastic na klupi gleda. Svi igraci su dobili barem jednu minutu, Nastic nula. Sta ti to govori? I on se nadje ponovo na spisku. Zasto? Eto ako imas ti neki normalan odgovor reci mi.
Jer to da je backup Kolasincu kao jedini drugi lijevi bek u timu ne pije vode jer smo vidjeli da cak i kad Kola ne igra, ubacuje jednog od x desni bekova.
Ma daleko od toga da ti nisi u pravu, nego mi je oči zaparalo to da misliš da je Nastić bezveze pozvan. Momak kvalitetom ima mjesta među 23.ReX je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:59Ali brate mili okej igra sezonu takvu, u pet deka je sa Civicem, sve to okej.. Ali ocigledno da on nema nikakvu ulogu u repci i tu problem nastaje. Sto imamo vec godinama igrace koji samo pokupe poziv u repku kao cek za platu, i nikakvu ulogu ne igraju. Ponekad ih ubace neki selektor, trckaraju i hajde opet kuci. Pozivaju se igraci s kojim nemas kada dodju u repku neki plan sa njim, neku svrhu. Pa kakav god on los bio ili u losem klubu igrao. Nego eto on je tu pa hajde bem li ga vidjetcemo sta ce biti..
U ostalom ako kazes pa on ima sezonu takvu i zasluzuje. A sto to ima Piric? Mislim nema opravdanja za ovo selektiranje (a nije Bajevic prvi tako da..). Koliko god me neki Sarajevci mrzili evo ja bi radije da je pozvao Kovacevica umjesto Pirica naprimjer ako vec nece Vasilja ili sta ja znam..
Nije meni Nastic kao Nastic (ili Milosevic, Piric.., ovi iz PL) problem vec ovo selektiranje i menadzerstvo u repci. Ovo vodjenje repke od strane saveze kao da smo mi budale i slijepi i ne vidimo sta rade i na kakav nacin..
Ovo selektiranje igraca nebi proslo bez problema u normalnim drzavama jer bi na pressici selektora bombardirali sa kriticnim pitanjima. A nasi ce "kakva je atmosfera"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.