PL prepucavanja
- robertkosar
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Da ovim mitomanima nije brkatog komada govana na klupi zbog prezimena, davno bi se borili sa olimpikom za zadnje mjesto
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- grbavicka1921
- Kontakt:
Qitarska nejac'. Vrh su! 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidi ih sto izronise odmah 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobili zrinjskog, odma hoce titulu
I Olimpik ih je dobio 

Od maja vam igraci nisu dobili place, ugasili se aBd
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SoulEclipsee
- Kontakt:
I opet 'haman' sampioni inshallahSoulEclipsee je napisao/la: ↑28 okt 2020, 22:29Zabili vam opet 5 aBd inshallah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A sto Zrinjskog izyebase sarajevski klubovi. Hajd dobro ova dva jaca kluba Sarajevo i Olimpik, ali i Zeljo! Ma hajte molim vas... Yeba ga doduse i jedini mostarski klub i ubrzo ce opet.
Sta reci... danas sam 'navijao' za njih protiv Zelje, oni donji... Svaki drugi put navijam protiv njih, oni opet donji.
Oni su cesto donji ove sezone.
Covicu, okani se ovog UZP projekta.
Ako se javi cro psic, da ne misli da imam neku posebnu mrznju, ovo UZP mislim Uzmite Zrinjskom Poene.
Sta ima ono aaaaa?
A drago mi i zbog Veleza, ne mogu da ne kazem...Vrijeme je da ih naviknu da su iza njih, sto je bilo bilo je, sad idu nova, stara vremena.
Yebo Zrinjski.
Sta reci... danas sam 'navijao' za njih protiv Zelje, oni donji... Svaki drugi put navijam protiv njih, oni opet donji.
Oni su cesto donji ove sezone.
Covicu, okani se ovog UZP projekta.
Ako se javi cro psic, da ne misli da imam neku posebnu mrznju, ovo UZP mislim Uzmite Zrinjskom Poene.
Sta ima ono aaaaa?
A drago mi i zbog Veleza, ne mogu da ne kazem...Vrijeme je da ih naviknu da su iza njih, sto je bilo bilo je, sad idu nova, stara vremena.
Yebo Zrinjski.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Sampioni ako se prekine liga ko prosli put hahah

- robertkosar
- Kontakt:
Dabogda se ugasili sutra odmah smetljari sa sugavice
Ovo doprvaci opet uzeli tekmu??Bgm ce bit gutavo opet za drugo mjesto Borac im visi za vratom
I Zrinjski ce se vjerovatno ukljuciti u borbu za zvanje "zamalo prvaci"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- robertkosar
- Kontakt:
Yebat ce vas kitarska nejac u prkno i u glavu mitomansku

Nejac je sada opis i asocijacija samo sa jednim Sarajevskim premijerligasem, ovaj sto ih maticna opcina spasava od bankrota...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Lazni Zenicani
Ma i da ne bude pobjeda u derbiju, vrijede ove face strumpfova u real lifeu, kad im spomenes trenutne okolnosti pred derbi... skrecu pogled u stranu, ozbiljna lica, strah u ocima, i blijedo samo izuste, 'ali Stila'... nadajuci se ocajno Stilicu iz proslog derbija. Stilicu kao jedinoj nadi da ne bude potop.
Nikad im veci strah nisam vidio na facama.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Merakk1921
- Kontakt:
Hahahaha us r ali ste se gov nariSteven11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:05Ma i da ne bude pobjeda u derbiju, vrijede ove face strumpfova u real lifeu, kad im spomenes trenutne okolnosti pred derbi... skrecu pogled u stranu, ozbiljna lica, strah u ocima, i blijedo samo izuste, 'ali Stila'... nadajuci se ocajno Stilicu iz proslog derbija. Stilicu kao jedinoj nadi da ne bude potop.
Jesmo eto, sta da ti kazem...Zeljo djeluje zastrasujuce a mi se patimo...Merakk1921 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:07Hahahaha us r ali ste se gov nariSteven11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:05Ma i da ne bude pobjeda u derbiju, vrijede ove face strumpfova u real lifeu, kad im spomenes trenutne okolnosti pred derbi... skrecu pogled u stranu, ozbiljna lica, strah u ocima, i blijedo samo izuste, 'ali Stila'... nadajuci se ocajno Stilicu iz proslog derbija. Stilicu kao jedinoj nadi da ne bude potop.
al da mi je samo da mogu uslikati face strumpfova i postaviti na forum. Neprocjenjivo.