Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Drhte ruke oko babuke

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ide ovo novo europsko takmicenje, koje je takodjer ozibljno. Ako ista moglo bi Sarajevo tu zaigrati grupnu fazu. Mislim da se ove sezone igra, vec bi igrali nakon ispadanja u PO.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:46Svaka cast, ako uzmete Zelju to je to onda definitivno. Vrijeme je za iskorak u europi sljedece godine, malo sreca da vas posluzi i uz novog napadaca imate sanse.MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43Šta da ti kažemManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:37Daj pitarima titulu a mi ostali da se borimo za preostala mjestaNek odmaraju za europu sljedece godine
![]()
Ma pustite se prepotencije tekma po tekma tek se zakuhalo u prvenstvu al da igramo lijepo igramoManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:46Svaka cast, ako uzmete Zelju to je to onda definitivno. Vrijeme je za iskorak u europi sljedece godine, malo sreca da vas posluzi i uz novog napadaca imate sanse.MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43Šta da ti kažemManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:37Daj pitarima titulu a mi ostali da se borimo za preostala mjestaNek odmaraju za europu sljedece godine
![]()
Pa najavite razbijanje ,pitanje koliko razlike i slicno,hajde pitari bahato samo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sve i da 0:6 bude na Koševu ja ne sumnjam u titulu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:46Svaka cast, ako uzmete Zelju to je to onda definitivno. Vrijeme je za iskorak u europi sljedece godine, malo sreca da vas posluzi i uz novog napadaca imate sanse.MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43Šta da ti kažemManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:37Daj pitarima titulu a mi ostali da se borimo za preostala mjestaNek odmaraju za europu sljedece godine
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
A prijatelju evo iskreno, je li te strah, bez zayebancije
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Odem po kafu, fulim dva gola.
Igramo kao Botafogo jbte.
Igramo kao Botafogo jbte.
Zeljo je favorit na derbiju. Samo ozbiljno uci u derbi.
-
- Kontakt:
I poraz nam odgovara

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Necemo izgubiti 100% sve ostalo je bonus!
Reci mi kako se osjecas kad gledaš Sarajevo iskreno šta ocekujes od svojih?
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 30 okt 2020, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pa derbi će u najmanju ruku biti egal. Ali, problem je što, kao i prošle godine, ni pobjeda u derbiju za Željezničar ne znači mnogo.
Ništa još nije gotovo ovdje. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ipak su oprezni
Sedrenik ma kakav strah drug,derbi je to

Sedrenik ma kakav strah drug,derbi je to

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nikad se ne zna u derbiju.
Ali ovaj put se zna! Kvota 1.001 na FKS.
Ali ovaj put se zna! Kvota 1.001 na FKS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa najavljujemo titule, to je nama bitno, a vi pobijedite eto pravite sebi majice da i vi imate uspjesnu sezonu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Favoriti su ko inace sace Osim pavijan da ih nalozi mozda ce opet mahat rukama i izvesti onaj poznati ples svojSedrenikHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:50A prijatelju evo iskreno, je li te strah, bez zayebancije
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma nije u tom poenta, moze se desiti i da nas mlatnu, nego evo ovako, znam da nas gledaju prate.. pa samo da vidim ima li straha, nista vise.zagor1987 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:55Favoriti su ko inace sace Osim pavijan da ih nalozi mozda ce opet mahat rukama i izvesti onaj poznati ples svojSedrenikHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:50A prijatelju evo iskreno, je li te strah, bez zayebancije
Ja ocekujem tvrd derbi i tjt
železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.