FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Salčin dva puta gubi loptu driblinzima, odnijeli ga u duelima dva puta ko dijete.... Nejač

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vinko manijak svih 5 izmjena do 70-te minute izvrsio
Pa ostavi nam bar nesto...
Pa ostavi nam bar nesto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...
Malac i navija za Sarajvo ?Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...
Salčin slab skroz..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovom Zinedinu presao sindrom Hodzica frajer ne moze potrcat sta mu se desava.
Salcin duela nije dobio...
Nedostatak tekmi vidi se na njima
Ne prdi dao ti je Bilbija 2 u 1Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...
Hadzicofili
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na derbiju ga moramo sto prije uvaliti za normalan tok utakmice. Krmad poslije primljenog gola ne dolazi sebi do kraja utakmice, ne moze se i nece ponoviti opet da povedemo pa da nam 3 uvale. Druga je prica sad
NEMA NAZAD
Zavist i ljubomora kona je prešla sve granice. Prvo nas je krenulo, pa smo imali nafake, pa korona i onda se sve to tako nastavilo dvije godine. Još argumentuju na pet stranica. Hahaha. Daj im Koldžo i apaurina, kad si im sve već dao. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bar ima dobru frizuruAlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:27Mrak mi padne na oči kad vidim koliko je Salčin spor, brži je Wagner s 50. Pidro dosta bolji od njega, uostalom vidi se i po minutaži u zadnje vrijeme.
Kako glupe golove primamo, jeftino pravo.
PSPHM
Da i ja sam primjetio, ako prime go, nemaju nikakve ideje, taktike, samo nabij, sutni, i valjda udje. A mislim da cemo ih povest, ipak imamo najjaci napad u ligi, i najbitnije je da mi povedemo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
svejedno mu je ali više je preferirao želju kao maliextazy je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Malac i navija za Sarajvo ?Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Siguran sam u to, trenutno je u lošoj formi.. sreća pa imamo širok roster

Slabo se krece i ne radi nista bez lopte...vjerovatno zato i ne igrajohntravolta123 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:33Ovom Zinedinu presao sindrom Hodzica frajer ne moze potrcat sta mu se desava.
Nemaju ritma jbg salcin, jukic i dule
Moze li sezona bez poraza? Glasno razmisljam....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma i nije loš. Ima finih poteza, nije on loš igrač samo ga malo stalo. Doći će on do sebe.johntravolta123 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:33Ovom Zinedinu presao sindrom Hodzica frajer ne moze potrcat sta mu se desava.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, boki86, bordobijeli, Cautinho, leo1946, MaroonBjelave, MSOZ101, muhamedhulk, nedimmmm1337, ronaldo99, strahmeipomisliti, USB, WeekendOffender i 232 gosta.