UPRAVA **** ZELJU STE NAM SJEBALI!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aha svakako...tu pricu možemo pricati ovako preko neta,ali u suštini nikom qurcem ne mrda a i upravu,igrace,trenere boli neka stvar za naša mišljenja jer vide da smo jaki samo na tastaturama pa tako da i rade ovo od Željeadis_macak je napisao/la:samo rastjerat ovu gamad svu,trenera,igrace,upravu,sve redom
odgovor: dok god manijaci ne preuzmu stvar u svoje ruke i ne spade Želju od propasti.adis_macak je napisao/la:zna li iko dokle ce ovo trajati i do kad ce ovi debili voditi zelju
to stoji sigurno...rekao si istinu.čamac je napisao/la:E ****.ga tako je kako je.
Sve je iza rata obnovljeno (stadion, reflektori, rezultati itd.). Zadnji pokušaj gašenja kluba je definitivno propao na Zubandan, ali jedno nikad nije obnovljeno niti će biti, a to je legendarni Džilda. Da je Džilda živ mnoge stvari bi u klubu i oko njega bile drugačije.
samo da te pitam,kad vec pominješ Želju....koliko bodova ima Čelik,koji je na tabeli i koliko je donio bodova sa gostovanja??Gistro_Bancho je napisao/la:jadno...
meni je kao navijaču čelika teško gledati onakvog želju, mogu misliti kako je vama....
nadam se da će doći bolja vremena i za vas, jer kada pogledam današnjeg želju vidim svog čelika prije dvije tri godine...
moja poruka vama je :
sveće biti i proći ali ime kao što je željo će uvijek ostati
valjda će se skontati nekad da ovakva liga nikom ne treba i da treba liga od maximalno 8 klubova da se igra
a ove kvazistručnjake kakav je ovaj hotić treba vratiti pod kamen ispod kojeg je izmigoljio
Pozdrav iz Zenice
haj dobro htio si ispasti fin, korektan, ali brate ne kontam te celik ima 2 boda vise od Želje, znaci prema tebi je strasan uspjeh sto celik ima 2 boda vise nego sto je imao prije dvije tri godine!? po tebi kao doslo do strasnog progresa. ne razumijem.Gistro_Bancho je napisao/la:jadno...
meni je kao navijaču čelika teško gledati onakvog želju, mogu misliti kako je vama....
nadam se da će doći bolja vremena i za vas, jer kada pogledam današnjeg želju vidim svog čelika prije dvije tri godine...
moja poruka vama je :
valjda će se skontati nekad da ovakva liga nikom ne treba i da treba liga od maximalno 8 klubova da se igra
a ove kvazistručnjake kakav je ovaj hotić treba vratiti pod kamen ispod kojeg je izmigoljio
Pozdrav iz Zenice
upravo to i ja želim naglasiti...jebote,ljudi imaju dva boda više od Želje ali eto imaju vremena da se sa nama bave i da nas žale...ko biva oni su nešto jaki,mnogo jaci od prije 2-3 godine.niccolo je napisao/la:haj dobro htio si ispasti fin, korektan, ali brate ne kontam te celik ima 2 boda vise od Želje, znaci prema tebi je strasan uspjeh sto celik ima 2 boda vise nego sto je imao prije dvije tri godine!? po tebi kao doslo do strasnog progresa. ne razumijem.Gistro_Bancho je napisao/la:jadno...
moja poruka vama je :
Pozdrav iz Zenice
brinite vi svoju brigu,tabela najbolje pokazuje ko je donji i ko ce letiti u 2 ligu...ne znam odakle pored svojih briga imaš vremena i za tuđe...koja hrpa gluposti ovaj tvoj post yebote...ispadate iz lige a nama nešto porucujeteStone Island je napisao/la:Žalosno !
Nemojte da se uvrijedite,nije provokacija,ali ste ubjedljvo najgori u ligi...pa ja nisam vidio 3 pasa da ste povezali,katastrofa !
Šta uradiše od kluba koji je prije samo 10-tak godina igrao 3.pretkolo LP i to protiv Newcaslte-a !Nevjerovatno...
Imate sličan problem kao i mi...nema ni nama ni vama spasa dok se ozbiljnije ne pozabavimo ljudima u upravi !
a skonto sam, nije on htio ispasti fin nego naglasiti da je celik bolji. ali je uljepsao nacin. jebga drop jedva svi docekaju da budu ispred zelje pa makar velika 2 boda da se mogu diciti time, sto je pateticno i to mnogo govori koliko je Željo velik i to oni svi znaju , ali opet ce govoriti kako su njihovi timovi i navijaci bolji od Želje i Manijaka, svima njima je srce ko gromada kad mogu bar reci za tudji klub da je bolji od Želje pa makar njihovog ni na mapi ne bilo. svi su oni svjesni toga da je Željo vrh samo niko to nece priznati jbg razumijem ja to ali ne moraju ni pricate svakakve gluposti.drop je napisao/la:upravo to i ja želim naglasiti...jebote,ljudi imaju dva boda više od Želje ali eto imaju vremena da se sa nama bave i da nas žale...ko biva oni su nešto jaki,mnogo jaci od prije 2-3 godine.niccolo je napisao/la:haj dobro htio si ispasti fin, korektan, ali brate ne kontam te celik ima 2 boda vise od Želje, znaci prema tebi je strasan uspjeh sto celik ima 2 boda vise nego sto je imao prije dvije tri godine!? po tebi kao doslo do strasnog progresa. ne razumijem.Gistro_Bancho je napisao/la:jadno...
moja poruka vama je :
Pozdrav iz Zenice
Razumijem da smo svi mi i da ste svi vi navikli da Željo dominira ovom ligom,ali sad smo u qurcu,teška kriza i ne ide...kad ce krenuti sa ponovnom dominacijom ostaje da se vidi,ali sad se suzdržite od glupih komentara ako nemate šta pametnije reci.
Biće sad da potičem raspravu...ccc...pa što odmah tako ? Jesam li ja to nešto pogrešno rekao ?drop je napisao/la:brinite vi svoju brigu,tabela najbolje pokazuje ko je donji i ko ce letiti u 2 ligu...ne znam odakle pored svojih briga imaš vremena i za tuđe...koja hrpa gluposti ovaj tvoj post yebote...ispadate iz lige a nama nešto porucujeteStone Island je napisao/la:Žalosno !
Nemojte da se uvrijedite,nije provokacija,ali ste ubjedljvo najgori u ligi...pa ja nisam vidio 3 pasa da ste povezali,katastrofa !
Šta uradiše od kluba koji je prije samo 10-tak godina igrao 3.pretkolo LP i to protiv Newcaslte-a !Nevjerovatno...
Imate sličan problem kao i mi...nema ni nama ni vama spasa dok se ozbiljnije ne pozabavimo ljudima u upravi !
najjaci su mi ovakvi navijaci...klub im ispada iz lige,ali oni opet imaju vremena i obraza da druge prozivaju i kritikuju.
Niko tebi ništa ne brani,Bože sacuvaj.Stone Island je napisao/la:Biće sad da potičem raspravu...ccc...pa što odmah tako ? Jesam li ja to nešto pogrešno rekao ?drop je napisao/la:brinite vi svoju brigu,tabela najbolje pokazuje ko je donji i ko ce letiti u 2 ligu...ne znam odakle pored svojih briga imaš vremena i za tuđe...koja hrpa gluposti ovaj tvoj post yebote...ispadate iz lige a nama nešto porucujeteStone Island je napisao/la:Žalosno !
najjaci su mi ovakvi navijaci...klub im ispada iz lige,ali oni opet imaju vremena i obraza da druge prozivaju i kritikuju.
Rekoh nije mi cilj da uvrijedim nekoga ili da provociram,da si bio na utakmici na Grbavici kad je igrao Željo igrao protiv nas vidio bi ko je kvalitetniji...e to sve to na stranu,nek se javi ko je god gledao Želju i Veleža,neko ko nije ni vaš ni naš,i nek kaže ko je više pokazao !
Mi kad smo igrali s juniorima,ličila nam je igra na nešto...jedva nas je Čelik u Zenici dobio dok vas sa Bešlijama,Rovčaninima i sličnim razmontira...
Neću bola raspravu,u **** smo i vi i mi i ne možeš mi ti sad zabraniti da ja napišem nešto na ovoj temi...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Lokomotifa, MojaMalenkost, NeSamSafetee, Pact1921, Vanja8 i 61 gost.