FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
neko je nedavno pisao na infu da Zinedin ima nekih privatnih problema i da zbog toga igra losije, pa vidjet cemo, za nadati se da ce to rijesiti ako je stvarno istina i da ce se polahko poceti vracati u formu jer momak sigurno ima ogromno znanje i kad bismo i njega imali u formi, kakva bi tek to ekipa bila, a i ovako mocno izgledamo
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 30 okt 2020, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šampioni!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Složiš im 4 komada, oni zabiju, mali Suarez se ne raduje kao u prvom dijelu sezone. Ubiješ im i nadu i motivaciju i želju za radovanjem. Hahaha! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:3018 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:2820 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:59Pozdrav svima, ali bas svima. Malo odmaram od foruma, a znam da vam ne nedostajem![]()
JOŠ:
21 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
![]()
![]()
17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
Ima i drugih kombinacija, ali ova mi je najsimpaticnija![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zizu je sad fokusiran na povratak forme,sve ostalo je sad iza njegaTHEC je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:55neko je nedavno pisao na infu da Zinedin ima nekih privatnih problema i da zbog toga igra losije, pa vidjet cemo, za nadati se da ce to rijesiti ako je stvarno istina i da ce se polahko poceti vracati u formu jer momak sigurno ima ogromno znanje i kad bismo i njega imali u formi, kakva bi tek to ekipa bila, a i ovako mocno izgledamo

- AlfredNobel
- Kontakt:
Veoma moguće, i ja sam o tome razmišljao. Jednostavno, stvar je psihe i to je sve. Nešto ga koči, garantujem da ga Vinko drži po strani zbog toga. Kad je prvi put zaigrao kod nas, odmah sam po prijemu lopte vidio da je strašan tehničar. Ima kvaliteta i vjerujem u njega maksimalno, nadoći će kad-tad. Strašan gol, a još će mu dodatno značiti za samopouzdanje.THEC je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:55neko je nedavno pisao na infu da Zinedin ima nekih privatnih problema i da zbog toga igra losije, pa vidjet cemo, za nadati se da ce to rijesiti ako je stvarno istina i da ce se polahko poceti vracati u formu jer momak sigurno ima ogromno znanje i kad bismo i njega imali u formi, kakva bi tek to ekipa bila, a i ovako mocno izgledamo
Ako je već tačno da ima nekih privatnih problema, nadam se da će to riješiti i da će proći hairli, jer stvarno ima kvalitet da uradi doata dobrih stvari kod nas. Opet kažem, nikad nisam prestao vjerovati u njega, nemoguće je da je zaboravio igrati lopte, jednostavno ga koči ta 'glava'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:03
Danasnja utakmica je pola dobrog rezultata u srijedu. Temelj da mirno odigramo utakmicu i da smo poslije 13 odigranih utakica lideri.
TITULA je bit svega, pare,fokus menadzera i masu nekih stvari. Utakmica u srijedu je samo jedna u nizu, ako smo napravili iskorak.
Nek dobijaju sve derbije (A NECE), a mi da se okupljamo pred Vjecnom aBd.
MDK nije naivan protivnik.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Najvjerovatnija solucija. Uostalom, on i vinko jako dugo saradjuju. Momak je bio kapiten u21 reprezentacije kad je Vinko bio selektor.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:03Veoma moguće, i ja sam o tome razmišljao. Jednostavno, stvar je psihe i to je sve. Nešto ga koči, garantujem da ga Vinko drži po strani zbog toga. Kad je prvi put zaigrao kod nas, odmah sam po prijemu lopte vidio da je strašan tehničar. Ima kvaliteta i vjerujem u njega maksimalno, nadoći će kad-tad. Strašan gol, a još će mu dodatno značiti za samopouzdanje.THEC je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:55neko je nedavno pisao na infu da Zinedin ima nekih privatnih problema i da zbog toga igra losije, pa vidjet cemo, za nadati se da ce to rijesiti ako je stvarno istina i da ce se polahko poceti vracati u formu jer momak sigurno ima ogromno znanje i kad bismo i njega imali u formi, kakva bi tek to ekipa bila, a i ovako mocno izgledamo
Ako je već tačno da ima nekih privatnih problema, nadam se da će to riješiti i da će proći hairli, jer stvarno ima kvalitet da uradi doata dobrih stvari kod nas. Opet kažem, nikad nisam prestao vjerovati u njega, nemoguće je da je zaboravio igrati lopte, jednostavno ga koči ta 'glava'.
PSPHM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
extazy je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:27Namece se, trudi se, ima talenta, meni je dobar igrac, nije odlican, ali moze se od njega napravit igracina.ajdohordas je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:27Ma ja ba slučajno je i ovo, uvali ga dva puta nama i želji.
+1

Aleale alealee ja te je*em (sta
)..
-
- Kontakt:
+1Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ristagrad i 68 gostiju.