Normalno. Ovo je samo otaljavanje, nema ni gram motiva...BosniaBoston je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:41Izgleda da je dosao samo da ispuni svoj cilj i da razguli
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ma ocaj, ovo rafa sebi nikada ne bi dozvolio. ako izadje na teren gine za svaku loptu. ova nonsalancija i nezainteresovanost u mecevima mi je jedina stvar koju nikada nisam volio kod noleta i rafi skidam kapu na tome. ne samo kada gubi nego i kada vodi, nole cesto pocne da se glupira i vrati protivnika u mec. ovako se gubi oreol nepobjedivosti i onda mora da se gine kada ti treba a kada bi protivnici skinuli gace i kada bi dolazio dzabe do lakih pobjeda.
koji majstorski drop u dno mreze na BL... ej moj nole, sve svoje bl da sve njegove upropasti. zbog 90p nije trebao ni dolaziti. YE#1 bi svakako imao a ovo mu i nece znaciti nesto za istorijski br1. samo ce namuditi ostatak tura.
koji majstorski drop u dno mreze na BL... ej moj nole, sve svoje bl da sve njegove upropasti. zbog 90p nije trebao ni dolaziti. YE#1 bi svakako imao a ovo mu i nece znaciti nesto za istorijski br1. samo ce namuditi ostatak tura.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 30 okt 2020, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Hahahah šta je ovo kako ga čovjek nalupa 
dodje na turnir izbaci 2 prijatelja koji su igrali odlicne meceve i onda da sljedeci mec nekome bez veze. bas ne volim ovakve pristupe.
Ne znam sta nije jasno. Lik dosao da dobije 2 meca i za ostalo ga zaboli. Ispunio je primarni cilj. Covjek je potrosen psihicki,hoce malo da odmori sada...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ma sve jasno ali mi se ne svidja. vise postujem rafino kada da WO i ni ne izadje. ili gine za svaku loptu ili ne izlazi na teren. meni je ovo sramota. takve stvari stvarno ne volim kod njega. ne postovanje i prema publici i navijacima. ovim si upropascava i renome i W% izmedju ostalog. tu je na vagi sa rafom za najbolji W% karijere svih vremena i ovakvim stvarima se ukenja na sve to. jer na svaki poraz treba 9-10 pobjeda da se to popravi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo se zove nepoštovanje turnira i protivnika, namjerno je izgubio ovo. Ako ti se ne igra izmisli da te stomak boli i predaj meč i gotovo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pristup užasan, sramota za navijače koji su ga došli gledati, a skoro svi na tribinama su navijali za njega od početka turnira.
I prva 2 meča je odigrao kriminalno loše, Borna i Fića ne znaju ni sami kako su zijanili prvi set, a ovaj treći je posebna priča.
To je ono o čemu pričam, i zašto je Rafa najveći šampion i borac. Novak nema u sebi to, ne može se pokrenuti.
I prva 2 meča je odigrao kriminalno loše, Borna i Fića ne znaju ni sami kako su zijanili prvi set, a ovaj treći je posebna priča.
To je ono o čemu pričam, i zašto je Rafa najveći šampion i borac. Novak nema u sebi to, ne može se pokrenuti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@lucky
Druze, da guzis svaki dan smorilo bi, kamoli da igras tenis. Mislis da se njemu igra. Ne bi ni ucestvovao na ovom turniru, da mu nisu trebale ove 2 pobjede.
Lako je pricati, ali covjek je prezasicen. Ove godine je imao peh sa koronom i US-om kao niko, valja to sve izdrzati. Ovo za mene uopste nije neovekivano, naprotiv.
Sad neka puni baterije za London i to je to...
Druze, da guzis svaki dan smorilo bi, kamoli da igras tenis. Mislis da se njemu igra. Ne bi ni ucestvovao na ovom turniru, da mu nisu trebale ove 2 pobjede.
Lako je pricati, ali covjek je prezasicen. Ove godine je imao peh sa koronom i US-om kao niko, valja to sve izdrzati. Ovo za mene uopste nije neovekivano, naprotiv.
Sad neka puni baterije za London i to je to...
prva 2 meca je odigrao odlicno. prelaz sa sljake na beton, ali fokusirano. coric i fica bolje od onoga trenutno ne mogu. na vazne lopte je bio neumoljiv. a danas je sve bl ispusio i svoje i protivnikove i to neke i kriminalnim glupostima i pristupom. odigrao je 2 teska ali odlicna meca, izbacio 2 prijatelja koji su igrali svoj najbolji tenis i onda ovo.... ovakve stvari mu stvarno nisu potrebne.
Najavio sam kraj karijere za doticnog poslije onog finala, Australija ce to i potvrditi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Bezveze je ovo bilo,al' eto hajd.
Uz malo bolji pristup je mogao ovo osvojiti, pogotovo sad kad su svi poispadali skoro.
Uz malo bolji pristup je mogao ovo osvojiti, pogotovo sad kad su svi poispadali skoro.
dobro, ako u martu postavi rekord ovo nece imati nikakve posljedice ali mi se ne svidja pristup a put do rekorda je sigurno ipak ovim otezan.
Sonego junace pa kud se ne ukaza ranije da Fedtardi imaju jos neku nadu ccc tako blizu...
Ja prekinuo poslije prvog gema drugog seta gledait, vidjelo se kuda to ide, po meni sramotan pristup, mogao je zapeti ovdje ako nista zbog velikog broja njegovih navijaca koji su tamo dosli da ga gledaju. On je ovaj mec izgubio kad je cuo da je Rafa odbio pozivnicu za Sofiu, opet ne kontam sto jer sta fali odigrati do kraja, pa ima jos samo jedan turnir do kraja sezone a svakako veliki dio sezone nije ni odigran ne kontam cemu ovako lezerno odustajanje.
Ja prekinuo poslije prvog gema drugog seta gledait, vidjelo se kuda to ide, po meni sramotan pristup, mogao je zapeti ovdje ako nista zbog velikog broja njegovih navijaca koji su tamo dosli da ga gledaju. On je ovaj mec izgubio kad je cuo da je Rafa odbio pozivnicu za Sofiu, opet ne kontam sto jer sta fali odigrati do kraja, pa ima jos samo jedan turnir do kraja sezone a svakako veliki dio sezone nije ni odigran ne kontam cemu ovako lezerno odustajanje.
Another embarassing fact-Djokovic won less than 4 games for a first time in tennis match in best of 3-and not only atp also challenger and futures
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ne verujem da je tek tako bio nezainteresovan, nesto dublje tu ima.
Sto se tice ovoga za Rafu sto rece lucky13, slazem se apsolutno, Rafa je takav ratnik da isto igra i prvi i poslednji poen, nebitno da li vodi ili gubi, u svakom mecu, to se ne moze videti kod Federera i Nadala.
Da mi zivot zavisi od teniskog meca i da biram ko se "bori" za mene to bi bio Nadal.
Sto se tice ovoga za Rafu sto rece lucky13, slazem se apsolutno, Rafa je takav ratnik da isto igra i prvi i poslednji poen, nebitno da li vodi ili gubi, u svakom mecu, to se ne moze videti kod Federera i Nadala.
Da mi zivot zavisi od teniskog meca i da biram ko se "bori" za mene to bi bio Nadal.
2021. godina će biti zvanična godina krunisanja najvećeg ikada sa 22 titule.
"We need to suffer. And we need to fight."
"Ово је & тужан $. " ? " је ? & за ? " & & је ? & $ $ за " ? $ " & ? & у Црној ". " ' ¥ " $ $ га ', $ & ' ? њега " " његову $ ". " " " " ", " ' $ - његов $ " " $ " $", " је & & '.
" " " " је $ је ' ? ? на њега, ? $ је ? ? пораза / за ".
"$ $ ", " " се ?. Тужна вест јесте ?, ? " у ? " $ & тога % " не ' $ ". ? " се $ " ?. $ ' оно % ' хтео $ $ " & ¥ ' $. " је ово & $ $", $ је " ".
& је " " " у &, " је " прво ' на АТП ? $ & $.
"/ $, & нову ". $ - ? " са $, - се у " " $ се '. ' - се $ " за $ " % ' $ " снажно " на " " "", " је &.
" " " " је $ је ' ? ? на њега, ? $ је ? ? пораза / за ".
"$ $ ", " " се ?. Тужна вест јесте ?, ? " у ? " $ & тога % " не ' $ ". ? " се $ " ?. $ ' оно % ' хтео $ $ " & ¥ ' $. " је ово & $ $", $ је " ".
& је " " " у &, " је " прво ' на АТП ? $ & $.
"/ $, & нову ". $ - ? " са $, - се у " " $ се '. ' - се $ " за $ " % ' $ " снажно " на " " "", " је &.
Pa upravo zbog toga je trebao da pobjedi. Najbolji komentar
Zato su Federer i Nadal najveci. Njima se uvek igra. Takvu strast za tenisom niko nikada nece imati kao oni, a narocito Nadal kome je tenis 99% zivota. Zamislite da se tako Federeru ne igraju turniri kategorije 500, pa da je tako ne bi imao 10 Bazela i skoro toliko Halea. A Nadal 10 Barselona. Veliki si Novace, ali ces uvek biti upamcen kao treci, i tako kroz celu karijeru.
27.10.2020
Ali kad god pomislim da lik dostigao vrhunac gluposti on me demantuje,kakve su ovo izjave jebote

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.