Meni postava bez Fanima i Adukora se ne gleda

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:35
Meni postava bez Fanima i Adukora se ne gleda![]()
Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:43
Vozdra @fera, bivsi prijatelju![]()
@Abcd i @Zundo prava raja![]()
![]()
Bravo Emireemir79 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
Takve stvari treba djecurliji kroz prste progledati. Ljigavo je to kad iskusan stariji igrac uradi.
Nedim ima vec 5 golova za ekipu koja je na dnu, a mlad kao kap.
Ne znam kako se razmislja kod nas, ali ja bih ga nakon sezone odmah vratio u Sarajevo. Sa veznim redom kakvog mi imamo i ofanzivnom igrom koju imamo od Nedima bi napravili kapitalca.
Da to tako ide, Manchester United bi od Fergusonovog planiranja i selektovanja i dan danas živio.Aduka87 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:32To je ista prica za Cira, on sve uradio a Pape imao sve na gotovo hahahahahahaHeraklitMracni je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:31Kaze Husref : tek se sad vidi da sam dobro i planski selektirao ekipu ...
Tačno tako i ja razmišljam.emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
Takve stvari treba djecurliji kroz prste progledati. Ljigavo je to kad iskusan stariji igrac uradi.
Nedim ima vec 5 golova za ekipu koja je na dnu, a mlad kao kap.
Ne znam kako se razmislja kod nas, ali ja bih ga nakon sezone odmah vratio u Sarajevo. Sa veznim redom kakvog mi imamo i ofanzivnom igrom koju imamo od Nedima bi napravili kapitalca.
Pa šta misliš gdje su to forumaši pokupili? Tad su prvi put to i objavili ako se ne varamJohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:55Pa dan te jb, i zvanicna na facebooku pocela pisati Raha
Saigrači ga godinama zovu RahaMortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:58Pa šta misliš gdje su to forumaši pokupili? Tad su prvi put to i objavili ako se ne varamJohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:55Pa dan te jb, i zvanicna na facebooku pocela pisati Raha
Dosta neriješeno. Ne treba srljati bez veze.HordasJak je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41U glavi mi je sad situacija Bayern Barcelona kad su svi otpisali Barcu i kad su igraci Bayerna izjavili kao lahko cemo sa ovom Barcelonom ovo ono.Tad sam bio siguran da ce ih Barca dobit radi poscjenjivanja kad nista 8-2 . E tako ce i nase Sarajevo malog zelju.Ja bi sad potpiso da bude 1-0 gol rahmanovica u 93![]()
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, bavaracmujo, BijeliBordo1946, Cwirek, deda, Direktorcic, endeende, Imamkarbarum, James1987, mosarajvosa83, Mostarska, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, riki46, rimljanin90, SAMO BORDO, sekac, skoJaa, vedinjo98 i 346 gostiju.