FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo Sarajevo !!!
P.s. Dobar mali Suarez
P.s. Dobar mali Suarez
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jos da bude iz ofsajda ili iz penala nakon nepostojeceg faulaHordasJak je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41U glavi mi je sad situacija Bayern Barcelona kad su svi otpisali Barcu i kad su igraci Bayerna izjavili kao lahko cemo sa ovom Barcelonom ovo ono.Tad sam bio siguran da ce ih Barca dobit radi poscjenjivanja kad nista 8-2 . E tako ce i nase Sarajevo malog zelju.Ja bi sad potpiso da bude 1-0 gol rahmanovica u 93![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Raha ostavlja bez dahaMortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:58Pa šta misliš gdje su to forumaši pokupili? Tad su prvi put to i objavili ako se ne varamJohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:55Pa dan te jb, i zvanicna na facebooku pocela pisati Raha

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da, baš to. Ne znam čemu čuđenje, otkako je počeo igrati kod nas svi u klubu ga zovu Raha, otuda i ovima što drže socijalne mreže.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:00Saigrači ga godinama zovu RahaMortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:58Pa šta misliš gdje su to forumaši pokupili? Tad su prvi put to i objavili ako se ne varamJohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:55Pa dan te jb, i zvanicna na facebooku pocela pisati Raha
Inače, Amar je u ovom trenutku ubjedljivo najbolji igrač lige, nije ni blizu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 30 okt 2020, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vratio bi ga i ja. On ako je nekog zeznuo do sad zeznuo je sebe kad nas je prerano napustio. Sad se sigurno spustio na zemlju i ja bi mu dao sansu. Musija voli s nama poslovati dao bi nam ga za neku sicu i procente od narednog transfera.emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
Takve stvari treba djecurliji kroz prste progledati. Ljigavo je to kad iskusan stariji igrac uradi.
Nedim ima vec 5 golova za ekipu koja je na dnu, a mlad kao kap.
Ne znam kako se razmislja kod nas, ali ja bih ga nakon sezone odmah vratio u Sarajevo. Sa veznim redom kakvog mi imamo i ofanzivnom igrom koju imamo od Nedima bi napravili kapitalca.
Cak na zimskoj pauzi nek se uklopi do europskih utakmica.
@samozdravlje sto si me se to odrekao
You are someone else I am still right here
Ja se prošli put sprdao sa zvaničnom kad se dotični upalio zbog tog "Raha". Još mu kažem da tako piše i na zvaničnoj i evo opet se čudi. Bitno da je on mene napao i istresao svoj bijes. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ali filter....AlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:59Samo da pohvalim jedan segment Kluba koji je strašno napredovao i na kojem se konstatno radi, a to je marketing. Ovo sad što rade je primjer kako to treba izgledati i kako stranice i samo vođenje treba biti. Svaki dan postovi, tekstualni prijenosi, fotografije, a najjača stvar je ubjedljivo 'Bordo sedmica'.
Koliko smo samo kritikovali taj dio Kluba, onaj nerad i neažuriranost tokom prethodnih godina, da sam kontao da nema od toga nikad ništa. Konačno je i to došlo na svoj nivo i možemo reći da sad svaki aspekt Kluba frcera u potpunosti i maksimalno profesionalno.
Svaka čast Upravi, bravo.![]()

Amer Dupovac!
Ne bih da dusu grijesim ali ne vjerujem da se sputio na zemlju.fera je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:16Vratio bi ga i ja. On ako je nekog zeznuo do sad zeznuo je sebe kad nas je prerano napustio. Sad se sigurno spustio na zemlju i ja bi mu dao sansu. Musija voli s nama poslovati dao bi nam ga za neku sicu i procente od narednog transfera.emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:41Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
Takve stvari treba djecurliji kroz prste progledati. Ljigavo je to kad iskusan stariji igrac uradi.
Ne znam kako se razmislja kod nas, ali ja bih ga nakon sezone odmah vratio u Sarajevo. Sa veznim redom kakvog mi imamo i ofanzivnom igrom koju imamo od Nedima bi napravili kapitalca.
Cim bi mi njeganapravili "kapitalcem" nekom od njegovih bi palo na pamet da je on veci od kluba i da je za Barse. Imamo takav tim da se nadam kako cemo imati luksuz da nam spic bude neki junior.
-
- Kontakt:
Ma on je jako zelen, i ono sto je slavio to je nesvjesno.
[/quote]
Vratio bi ga i ja. On ako je nekog zeznuo do sad zeznuo je sebe kad nas je prerano napustio. Sad se sigurno spustio na zemlju i ja bi mu dao sansu. Musija voli s nama poslovati dao bi nam ga za neku sicu i procente od narednog transfera.
[/quote]
Nikad robom MIRKO i slavko

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Rahma je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:18Ali filter....AlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:59Samo da pohvalim jedan segment Kluba koji je strašno napredovao i na kojem se konstatno radi, a to je marketing. Ovo sad što rade je primjer kako to treba izgledati i kako stranice i samo vođenje treba biti. Svaki dan postovi, tekstualni prijenosi, fotografije, a najjača stvar je ubjedljivo 'Bordo sedmica'.
Koliko smo samo kritikovali taj dio Kluba, onaj nerad i neažuriranost tokom prethodnih godina, da sam kontao da nema od toga nikad ništa. Konačno je i to došlo na svoj nivo i možemo reći da sad svaki aspekt Kluba frcera u potpunosti i maksimalno profesionalno.
Svaka čast Upravi, bravo.![]()
![]()

I nemojte sad srrati oko tih nadimaka.. Ako ga svi zovu 'Raha', ne znam zašto bi to bio problem. Nemojte oko najnebitnijih stvari na svijetu stalno ponavljati jedno te isto. Gluposti..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Raha konama qrcem maha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko nas pobjedi ove sezone dati mu trofej
. Goropadni smo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
I sta kazu " Grob te yebo,ko nam je trener, ne zna dvije recenice sastaviti..."

-
- Kontakt:
"Dao" glupane... nece vise niko... mali da u ovakvim tekmama ulazi zadnjih pola sata po dva bi davao!!! Mi ga mozemo za milion prodat, sto ne zelis bolje nasem klubu? Mi da spica imamo u rangu benke ljudi bi se tek shebavali... spremni smo ko' Celtike jedva cekam srijeduuuuu... ubit pare na hendikepuDenchi je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:33Ne prdi dao ti je Bilbija 2 u 1Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:31Zapamtite da nam nece niko iz lige dat dva u dvije tekme... ovaj mali nam dade, znaci vrijedi! Odradio je ovo vrhunski i steta je da ga neko prije nas pokupi...
Hadzicofili
Sta kazu strucnjaci vidi se po prve dvije tekme da ce bit sve patnja,kondicioni los i trener nam je capi igra covjek defanzivno na 1-0 rezultat Ledezma javi se opsuj mrtve i objasni nam
mirko danas odradio posao a sutra ce nas slavko pogurati

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:50Hajde sve je ovo dobro, ali ne razumijem Vinka da i dalje gura onog Oremuša. Lik starohan, jedva pretrči jedan sprint, a još mu 32 godine. Hadžija ako mu produži ugovor, neka pakuje kofere zajedno s svojim metuzalemom s desnog beka.![]()
Vidi se da posjedujes "B" licencu. Kod Tebe nema uvijanja, pravo u glavu. Ironija i sarkazam(pogotovo)tebi nepoznanica. 3 momenta obiljezila tekmu:
1.- Sjajna asis. Rahmanovica, ne kontam kako mu se lopta lijepi
2. Sjajan gol Hadzica, kako ponizi Milicevica, gore nego Šerbecica
3.- Prelijep gol Zinedina, mozda najljepsi slobodnjak, poslije Nikezica (Vojvodina 1970-2:3)

4.Mirko nezamjenjiv kao vezni
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Meni cudno zato sto znam jednu zensku zove se Raha..
A sto se tice suarez i trebo je slavitg gol. DAt onakav gol s onom ekipom jednom Sarajevu je za slavlja. Pls ta glad i zar za golovima. Sl godine ga vratit a njima dat Ahmetovica
Zasluzuje Ahmo jos da igra prem ligu
A sto se tice suarez i trebo je slavitg gol. DAt onakav gol s onom ekipom jednom Sarajevu je za slavlja. Pls ta glad i zar za golovima. Sl godine ga vratit a njima dat Ahmetovica

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.