FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Peljto je davno delegiran za derbi. Sudio sinoć EL i briljirao, sutra derbi i u srijedu također. Ne znam šta se treba desiti da promijene odluku, čovjek je sinoć dokazao da je za LP.
A ako ponovo bude sudio EL?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Teško da će dobiti 2 kola zaredom.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
golovi
- Burberry46
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Nikad otkad pratim Sarajevo nismo mocnije izgledali s više kombinatorike s više agilnosti s više pozitivnog bezobrazluka. Igra je pala kad su ušli Salcin i Hodžić možda i zbog rezultata.
Uživajmo momci dugo nismo imali jacu i bolju ekipu, neke je strah prognozirati derbi a ja vam garantujem da cemo im zakucati ekser, kakvi oni smiješna ekipa koja ne može jednostavno ne može bljesnuti protiv nas. Svaka cast Husrefu ali protiv Vinka ne moze niko iz ove lige, mi imamo toliko rokada na raspolaganju da ni bolji trener ne bi mogao da pronađe rješenje kako da nam umrtvi igru. Zivi bili pa vidjeli dosta lakse od ocekivanog protiv sirotinje.
Neka ga je i zizu zabio mada nisam previše vidio od njega, ocekivao sam bolje kretanje htijenje otvaranje, po meni ništa od tog nije pokazao bio je previše statičan, al haj vjerovatno ima neki majstorluk samo ga je stalo, ja se i dalje nadam.
Suarez je bio dobar i trebalo bi ga dovesti kao backup napadača a uz njega i nekog golgetera u 30tim, mladost i iskustvo, od takvog bi nedim mogao nesto i pokupiti i uduplati svoju vrijednost nešto ala jajalo cimi.
Uživajmo momci dugo nismo imali jacu i bolju ekipu, neke je strah prognozirati derbi a ja vam garantujem da cemo im zakucati ekser, kakvi oni smiješna ekipa koja ne može jednostavno ne može bljesnuti protiv nas. Svaka cast Husrefu ali protiv Vinka ne moze niko iz ove lige, mi imamo toliko rokada na raspolaganju da ni bolji trener ne bi mogao da pronađe rješenje kako da nam umrtvi igru. Zivi bili pa vidjeli dosta lakse od ocekivanog protiv sirotinje.
Neka ga je i zizu zabio mada nisam previše vidio od njega, ocekivao sam bolje kretanje htijenje otvaranje, po meni ništa od tog nije pokazao bio je previše statičan, al haj vjerovatno ima neki majstorluk samo ga je stalo, ja se i dalje nadam.
Suarez je bio dobar i trebalo bi ga dovesti kao backup napadača a uz njega i nekog golgetera u 30tim, mladost i iskustvo, od takvog bi nedim mogao nesto i pokupiti i uduplati svoju vrijednost nešto ala jajalo cimi.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Na Koševu zabranjene baklje, ali petarde izgleda nisu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ElCartel11
- Kontakt:
Dje onaj ublehas Morto, da nam rezultate stavi nagradne igre. Vec 2 kolo kako on nista ne radi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 22:55Dje onaj ublehas Morto, da nam rezultate stavi nagradne igre. Vec 2 kolo kako on nista ne radi!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jel mi imamo bolji koeficijent od Kairata ?SarajevoForza je napisao/la: ↑30 okt 2020, 21:46+11 na pola prvenstva, da li da već lagano prekrižimo Kazahstan![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
HahahahahahahahahhahahaahMortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 23:08ElCartel11 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 22:55Dje onaj ublehas Morto, da nam rezultate stavi nagradne igre. Vec 2 kolo kako on nista ne radi!![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hahhahaha smecarskog portala nema bordo dominacije ni na mapi, ahmedhodzic im na naslovnoj 6 sati.
Kada krmad uvali 5 komada famosu, ne skidaju ih 4 dana sa naslovne.
Zeljina rapsodija protiv famosa
Renesansa u plavom
Pogledajte zeljinu tika taku
Klasa je vjecna: semir stilic
Osim: muljamo futbol
Pogledajte kako bojo zavrce krampone
Za svaku pohvalu: pogledajte svlacionicu poslije tekme
Renesansa u plavom
NEMA NAZAD
Cartel nemoj ga naljutit, neces ni ona dva boda dobitMortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 23:08ElCartel11 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 22:55Dje onaj ublehas Morto, da nam rezultate stavi nagradne igre. Vec 2 kolo kako on nista ne radi!![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑30 okt 2020, 23:19Hahhahaha smecarskog portala nema bordo dominacije ni na mapi, ahmedhodzic im na naslovnoj 6 sati.
Renesansa u plavom

- Kockoglavi
- Kontakt:
To su smradovi koji ne mogu podnijeti nasu dominacoju. Zinedin ga danas slozi i nista a na svaki go stilica svrsavaju. Ugasili se dabogdaholyman je napisao/la: ↑30 okt 2020, 23:19Hahhahaha smecarskog portala nema bordo dominacije ni na mapi, ahmedhodzic im na naslovnoj 6 sati.
Renesansa u plavom
Ovo vise uopste nije nerealno. Ok svasta se moze desiti, korona, povrede, los dan... ali prvi put sam pomislio za jednu ekipu da to moze ostvariti. To je ovo Sarajevo. Nemam rijeci za ovu ekipu. Odusevljen sam.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
desit ce se nekad los dan, ali nama je los dan kad neko x izvuce protiv nas
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, johntravolta123, Samozdravlje i 40 gostiju.