Levat od trenera, samo to je dovoljno da ga nabiju nogom iz kluba.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Znači predsednik je pitao a on pristao da odradi prljavi posao predsednika pa još preko telefona? Hm, ajde ok, da uzmemo da je bilo samo tako...A šta ćemo sa Messijem i pozivom njemu nakon toga? Da li je i to bila molba predsednika ili pokazivanje muda?Furymaker je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:06jer barto nema muda? Uostalom Barto je mjesec prije u novinama javno rekao da se ne racuna na Suareza, Koeman je rekao da ga je coravi pitao da to uradiparangal je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:29Ok @zetko....kako onda objašnjavaš njegov poziv Suarezu? Zašto baš on da ga zove i kaže da ne računa više na njega ako je to ćorina odluka? To uopšte nije njegov posao. Uopšte ne spada u trenerov domen rada da saopštava igračima da ne računa na njih izuzev ako to zaista i ne misli a nema za to i podršku uprave....Zašto bi se on mešao (čitaj podržao) odlukama kluba sa kojima nema veze? Suarezu se trebao obratiti Bartomeu, zar ne? Da ne pričam o pozivu Messiju da mu javi da je "novi šerif stigao u grad". Nije Koeman u svemu tome "nevin" kako ti misliš e sad što su posle stvari izmakle kontroli je druga stvar pa se desio "slučaj Messi" i svi se povukli kao pizde...![]()
Šta god ko mislio ovde o Suarezu (ja oduvek sve najbolje) govorimo o čoveku koji je za svega 6 godina u klubu postao 3 strelac u istoriji...Dakle, imamo trenera koji još nije ni seo na klupu tima a koji je (kako kažeš na molbu predsednika) udario na prvog i trećeg strelca u istoriji kluba i znajući njihov medjusobni odnos posredno izazvao "Messigejt" koji je potom usledio?
Previše je to slučajno i goMnarski da bi bilo bez namere....bar za mene i moj ukus
Kolega Furymaker zapravo želi da nam saopšti kako je Komean (koji tada još nije ljudski ni sjeo na klupu Barce) je odmah poput poslušnog kera udovoljio svom gazdi bez pogovora i porucio Suarezu da se kupi iz Barce, jer gazda nece da se bakće sa tim stvarima
i još nam želi reci da je Koeman nevin u toj prici 
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma smješno zaista koliko se opravdava očito neznanje i nesposobnost žute ublehe. Al' hajde, gazda je konačno otjeran (uskoro će i u zatvor aBda), a i ovaj neće dugo na klupi još sjedit. Dolaze ljepša vremena za Barsu, u to sam uvjeren. Žali Bože što Messiju propadoše praktilno zadnjih par sezona, al' i on kao uticajna figura u klubu snosi dobar dio krivice.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
simpaticno je kako u jednom trenutku krivite koemana za prodaju igraca, kazete da se on pita, a u drugom da zapravo znate da nije ni bio trener kad je donesena odluka da se igrac proda, telefonski poziv sa suarezom je obavljen i receno mu da se ne racuna na njega u klubu, ali da ostane da ce koeman racunati na njega, rekao to i koeman i suarez.
Suarez sam izjavi da je Koeman nebitan u prici i da je Barto smrad ispao, ali ce par forumasa reci drugacije.
Kad Koeman ima toliko ovlasti i kad je toliko bitan u svemu tome, zasto onda nije dobio pojacanja koja je trazio?
Koeman je smrad samo zato sto ne racuna na Riquija i sto ga je otpisao bez odigrane minute, istina, usrao je postavu protiv Reala i zamjene, ali je isto tako pogodio sa postavom protiv Juventusa.
Daleko je to sve od idealnog, ali prozivati lika kao da je njegova krivica sto nemamo stopera je jako glupo, a i prozivao se i prije nego sto smo odigrali prve tekme od pojedinih clanova tu, tako da ono, uostalom nek Koeman i njegova ekipa pricaju sami za sebe, ja sam daleko od zadovoljstva, ali mu nitko ne moze reci da nema OGROMNIH pozitivnih promjena u ekipi, igracki kadar ima, sirinu kakvo i Valverde i Setien nisu mogli sanjati, nema ni Bartomeua smrada da ga nesto koci, sve je sada na njemu. Nema izgovora
Suarez sam izjavi da je Koeman nebitan u prici i da je Barto smrad ispao, ali ce par forumasa reci drugacije.
Kad Koeman ima toliko ovlasti i kad je toliko bitan u svemu tome, zasto onda nije dobio pojacanja koja je trazio?
Koeman je smrad samo zato sto ne racuna na Riquija i sto ga je otpisao bez odigrane minute, istina, usrao je postavu protiv Reala i zamjene, ali je isto tako pogodio sa postavom protiv Juventusa.
Daleko je to sve od idealnog, ali prozivati lika kao da je njegova krivica sto nemamo stopera je jako glupo, a i prozivao se i prije nego sto smo odigrali prve tekme od pojedinih clanova tu, tako da ono, uostalom nek Koeman i njegova ekipa pricaju sami za sebe, ja sam daleko od zadovoljstva, ali mu nitko ne moze reci da nema OGROMNIH pozitivnih promjena u ekipi, igracki kadar ima, sirinu kakvo i Valverde i Setien nisu mogli sanjati, nema ni Bartomeua smrada da ga nesto koci, sve je sada na njemu. Nema izgovora
Bas zato, ne moze treceg strijelca u historiji kluba otjerat neki trener haman anonimac u toj bransi. Normalno da je uprava to uradila, zavalila Koemana.parangal je napisao/la: ↑30 okt 2020, 22:44Znači predsednik je pitao a on pristao da odradi prljavi posao predsednika pa još preko telefona? Hm, ajde ok, da uzmemo da je bilo samo tako...A šta ćemo sa Messijem i pozivom njemu nakon toga? Da li je i to bila molba predsednika ili pokazivanje muda?Furymaker je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:06jer barto nema muda? Uostalom Barto je mjesec prije u novinama javno rekao da se ne racuna na Suareza, Koeman je rekao da ga je coravi pitao da to uradiparangal je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:29
Ok @zetko....kako onda objašnjavaš njegov poziv Suarezu? Zašto baš on da ga zove i kaže da ne računa više na njega ako je to ćorina odluka? To uopšte nije njegov posao. Uopšte ne spada u trenerov domen rada da saopštava igračima da ne računa na njih izuzev ako to zaista i ne misli a nema za to i podršku uprave....Zašto bi se on mešao (čitaj podržao) odlukama kluba sa kojima nema veze? Suarezu se trebao obratiti Bartomeu, zar ne? Da ne pričam o pozivu Messiju da mu javi da je "novi šerif stigao u grad". Nije Koeman u svemu tome "nevin" kako ti misliš e sad što su posle stvari izmakle kontroli je druga stvar pa se desio "slučaj Messi" i svi se povukli kao pizde...![]()
Šta god ko mislio ovde o Suarezu (ja oduvek sve najbolje) govorimo o čoveku koji je za svega 6 godina u klubu postao 3 strelac u istoriji...Dakle, imamo trenera koji još nije ni seo na klupu tima a koji je (kako kažeš na molbu predsednika) udario na prvog i trećeg strelca u istoriji kluba i znajući njihov medjusobni odnos posredno izazvao "Messigejt" koji je potom usledio?
Previše je to slučajno i goMnarski da bi bilo bez namere....bar za mene i moj ukus![]()
Tako to obicno pacov i jeste radio.
Uostalom imas intervju Suareza gdje je to licno rekao, da nikad s Koemanom nije imao problem, da je pitao onda da trenira iako je na transfer listi i ovaj rekao da nema nista protiv. A i sam Koeman je javno govorio da ako Suarez ostane, da ce itekako da racuna na njega.
Ne moze novi trener prodati legendu kluba preko telefona, nema to nigdje na svijetu.
27.10.2020
Suarez je bio za prodaju, Bartomeu za otkaz i to se i uradilo.. Da toliko brinete za naše domaće Bartomeue gdje bi nam kraj bio.. Previše palamudite
- BoixosNois1899
- Kontakt:
The economic situation of the club is so serious that the club need to cut 190 million euros from the salary bill. To the point that, there is talk of the possibility of a bankruptcy if an agreement is not reached at the beginning of the year. [rac1 via sport]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Istresli ko iz pichke 400 miliona za tri stroga flopa (Dembelea, Coutinha, Griezmanna), rasipali se sa parama, a onda pukli ko lubenica nakon korone i sad je kukanje kako nemaju paraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 11:44The economic situation of the club is so serious that the club need to cut 190 million euros from the salary bill. To the point that, there is talk of the possibility of a bankruptcy if an agreement is not reached at the beginning of the year. [rac1 via sport]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad se sjetim prije par godina: "Barto je tu da sredi finansije kluba, i ide mu odlično"
Bili su u savršenoj situaciji, i korona sve sjebala
Bili su u savršenoj situaciji, i korona sve sjebala
Pa sad kad je Barto otisao Messi ce se odreci 50% plate ako je klub u ovako teskoj situacijiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 11:44The economic situation of the club is so serious that the club need to cut 190 million euros from the salary bill. To the point that, there is talk of the possibility of a bankruptcy if an agreement is not reached at the beginning of the year. [rac1 via sport]
Ili ne
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kad sam pisao da će ovaj sistem poslovanja odvesti klub u bankrot a to je korona samo ubrzala.
Ovo rukovodstvo treba odgovarati a ne bježati od problema.
Ovo rukovodstvo treba odgovarati a ne bježati od problema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A je plačem
Gdje je leorey da nam objasni kako Inter nema za kiflu 
Jel to i dalje mislis da ce Barcelona propast, klub koji je vise trosio od PSG-a i City zadnje 3 godine?
Mozda i bi da imamo vlasnika.
Btw ljudi onaj lik sto se veze za Barca Gate skandal konacno dobio otkaz.
Polako se odmotava klupko.
27.10.2020
Šta kaže,"i dalje"
Laganje lo stile jomaši,ako su takve mutikaše i u klubu svih ovih godina bile ova vijest od jutros ne treba nikoga začuditi.
Laganje lo stile jomaši,ako su takve mutikaše i u klubu svih ovih godina bile ova vijest od jutros ne treba nikoga začuditi.
Pep opet jos jednom rekao da je njegov ciklus kao trener u Barceloni zavrsio. Nadam se da ce stat prica o tome vise, nece se vratit covjek i to je to.
27.10.2020
Yebo mu Roberto majku. Ali bar cemo konacno vidjeti Ansua i Dembelea od prve minute.Barcelona ante Alavés: Neto, Roberto,Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Dembelé , Griezmann, Ansu y Messi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.